Shozeni bricha pri objemovce

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Shozeni bricha pri objemovce  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Shozeni bricha pri objemovce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Ja by som skor zmenil sposob stravovania.
V treningovy den by som isiel povedzme +30% nad uroven BMR (BMR podla stupna tvojej beznej dennej aktivity +30% a zaroven, pod treningom nerozumiem biceps+triceps) a v netreningovy den by som zase kalorie ubral napr. -10% pod BMR. Zaroven v netreningovy den by kalorie boli hlavne z bielkovin a tukov, sachre by som dal na minimum.
Samozrejme, vyzaduje to urcite aspon hrube pocitanie, ale podla tvojho prveho prispevku mam pocit, ze s tymto by si nemal velky problem...

Technická: Zřejmě jsi měl na mysli RMR. Chodit pod BMR to mi nějak neštimuje. :)
AlexStrask

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2014 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste jedna drobna otazka, chystal jsem se v brzke dobe najet na Korteho, myslite, ze je to slucitelne stim kardiem v necvicici dny, jaky by to melo efekt?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2014 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AlexStrask napsal:
Jeste jedna drobna otazka, chystal jsem se v brzke dobe najet na Korteho, myslite, ze je to slucitelne stim kardiem v necvicici dny, jaky by to melo efekt?

Já myslím, že je to zbytečný, když si dobře nastavíš u korteho jídelníček (což uznávám není úplně jednoduchý), tak zase moc tuku přibírat nebudeš, ono ti to docela rozjede metabolismus.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Shozeni bricha pri objemovce Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: