Ja by som skor zmenil sposob stravovania.
V treningovy den by som isiel povedzme +30% nad uroven BMR (BMR podla stupna tvojej beznej dennej aktivity +30% a zaroven, pod treningom nerozumiem biceps+triceps) a v netreningovy den by som zase kalorie ubral napr. -10% pod BMR. Zaroven v netreningovy den by kalorie boli hlavne z bielkovin a tukov, sachre by som dal na minimum.
Samozrejme, vyzaduje to urcite aspon hrube pocitanie, ale podla tvojho prveho prispevku mam pocit, ze s tymto by si nemal velky problem...
Technická: Zřejmě jsi měl na mysli RMR. Chodit pod BMR to mi nějak neštimuje. :)
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Jeste jedna drobna otazka, chystal jsem se v brzke dobe najet na Korteho, myslite, ze je to slucitelne stim kardiem v necvicici dny, jaky by to melo efekt?
Jeste jedna drobna otazka, chystal jsem se v brzke dobe najet na Korteho, myslite, ze je to slucitelne stim kardiem v necvicici dny, jaky by to melo efekt?
Já myslím, že je to zbytečný, když si dobře nastavíš u korteho jídelníček (což uznávám není úplně jednoduchý), tak zase moc tuku přibírat nebudeš, ono ti to docela rozjede metabolismus.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru