|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ViloNejaky

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 10:51 pm Předmět: |
|
|
Tak skúsim sa pochváliť aj ja mojim "pokrokom" respektíve čistým bulkom. Od dovolenky to išlo správnym smerom som spokojný :) ale je čo zlepšiť lebo chcem to potiahnuť ešte vyššie
177cm 84kg 23r
fotka po tom ako som skončil svoj ďalší korte tréning...
ak to niekoho zaujíma viacej info tu:
https://www.facebook.com/projectwv
 [/url]
Doplnil som tento post ešte o túto porovnávačku a text pod nou
Váhal som či sem túto fotku naozaj pridať. Reprezentuje to moju zmenu z nekvality do kvality za približne 3 a pol mesiaca tvrdej driny, striktného počítania kalórii a kvalitného spánku. Reprezentuje to môj odlišný náhľad na problematiku stravovania a mylných predstáv ľudí o stravovaní... Skombinoval som IF a IIFYM, ktoré už praktizujem v podstate takmer dva roky (ak nevieš čo to je prečítaj si na http://www.fitcult.sk) a silovo objemový tréning korte (http://cvic.sk/clanky/treningovy_plan_-_korte__objemova_faza_-216).
Rozpíšem to trošku dlhšie takže ak ta to zaujíma bližšie venuj chvíľu svojho času:
1. Poslednú svoju súťaž som absolvoval na konci júna 2014. Bolo to veľmi náročné obdobie tvrdej diéty, dvoj-troj fázových tréningov, skúšok v škole atd... ako to už býva po súťaži som upustil toto striktné stravovanie (každodenné počítanie kalórii) a doprial si všetkého a veľa veľa no na druhej strane som makal ďalej dvojfázovo (ráno beh 6-10km, večer tréning a následne MCdonald ) Forma bola ako tak v norme, pretože napriek veľkému príjmu bol aj zodpovedajúco výdaj (postupne som sa opäť vrátil k počítaniu kalórii ale skorej len orientačnému)
2. Na konci prázdnin som sa išiel zresetovať na dovolenku. All inclusive stravovanie, skoro nulový výdaj energie oproti predošlému obdobiu (bol som si občas zabehať po pláži a 2 krát zacvičiť), ponocovanie, párty a aj alkohol samozrejme. Jedol som ozaj kvantá pri nezodpovedajúcom výdaji tomuto príjmu. IF som samozrejme neriešil ani nijaké kalórie. Dva týždne... a pozri fotky na ľavej strane fotky.
3. Návrat z dovolenky... 86-7kg chudý a zároveň tlstý. Celé zle. Výčitky a nové ciele... Povedal som si, že tento rok musím pojať „objemovku“ v inom zmysle slova a to nie kvantita ale kvalita (žiadny ďalší prasačák...). Od septembra som začal presne všetko opäť počítať, zaradil som korte, dostatok spánku (o jedenástej večer dávno ako bábätko). IF a IIFYM v plnom prúde. V októbri som bol na operáciu zo zubom takže chvíľu som necvičil a nejedol. Znovu naberal silu, ktorú som stratil, svaly ktoré som už mal a prišiel o ne v diéte... Je to naprd pocit, keď viete že sa vraciate tam kde ste už boli.
4. Fotka na pravo 14.12.14. 84 kg necelých. Menej kilo, lepšia kvalita a o trošku lepšie miery samozrejme, zodpovedá to tomu čo som chcel dosiahnuť, nie kvantitu (slaninu), ktorú by som musel v ďalšej diéte zhadzovať a tak zbytočne prichádzal o svalovú hmotu ale kvalitu aj ked v menšom rozsahu. To neznamená, že by som nejedol, alebo si nedoprial, ale robil to rozumne pre dosahovanie svojich cieľov. Na fotke som v tréningové dni prijímal do 3800kcal (1000kcal zväčša doháňal s MCflury, milkshake, alebo dal vločky navyše). Netréningové dni som sa dostal 2500 (tuky+bielkoviny)
5. Na záver už len poviem, že nie konkrétna potravina môže za to kde ste... za to môže jedine váš nezodpovedajúci výdaj k vášmu vysokému príjmu zo stravy ako takej. Ak chcem naberať pomaly a „čisto“ nemôžem prijímať 1000 kalórii nad to čo potrebuje aktuálne moje telo (stačí okolo 300kcal napr...). Samozrejme, keďže sme športovci a chceme naberať svaly tak podstatné je dať telu ten základ čo potrebuje. Z môjho pohľadu základ tvorí 1,5-2g bielkoviny a 1g tuku na kg váhy (lepšie by bolo hmotnosti bez tuku) a ostatné kalórie, ktoré potrebujeme doplníme z toho čo nám najviacej vyhovuje
Naposledy upravil ViloNejaky dne st prosinec 17, 2014 10:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 11:13 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| Aestheticss napsal: |
Žiadny genetický talent niesom ani náhodou. |
Nechci nijak shazovat tvojí dřinu ale že nejseš genetický talent?? To si děláš asi srandu ne?
Chápu, že fanouškum na fb to nemůžeš říct narovinu, že takhle v 16ti nikdy vypadat nebudou (nemluvim ani o 150 na bench...). Ale tady ti to fakt nikdo nežere.
Chápu, že dřeš, že stravu máš 100 % ale takových lidí jsou mraky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po prosinec 15, 2014 11:30 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| Cmeni napsal: | | Aestheticss napsal: |
Žiadny genetický talent niesom ani náhodou. |
Nechci nijak shazovat tvojí dřinu ale že nejseš genetický talent?? To si děláš asi srandu ne?
Chápu, že fanouškum na fb to nemůžeš říct narovinu, že takhle v 16ti nikdy vypadat nebudou (nemluvim ani o 150 na bench...). Ale tady ti to fakt nikdo nežere.
Chápu, že dřeš, že stravu máš 100 % ale takových lidí jsou mraky. |
Nechtěl jsem to psát, abych nevypadal jako nějakej "hater" ale je to tak...jak psal Cmeni, takových lidí je spousta, co to dodržují, ty máš prostě výbornou genetiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
ViloNejaky

|
Zaslal: st prosinec 17, 2014 10:39 pm Předmět: |
|
|
som rád, že som tu neni jediný z prístupom IF/IIFYM preto som doplnil svoj hned úvodný post aj nejakými kecami koho by to zaujímalo vlastne o čo ide :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 10:57 am Předmět: |
|
|
| citace: | | 4. Fotka na pravo 14.12.14. 84 kg necelých. Menej kilo, lepšia kvalita a o trošku lepšie miery samozrejme, zodpovedá to tomu čo som chcel dosiahnuť, nie kvantitu (slaninu), ktorú by som musel v ďalšej diéte zhadzovať a tak zbytočne prichádzal o svalovú hmotu ale kvalitu aj ked v menšom rozsahu. To neznamená, že by som nejedol, alebo si nedoprial, ale robil to rozumne pre dosahovanie svojich cieľov. Na fotke som v tréningové dni prijímal do 3800kcal (1000kcal zväčša doháňal s MCflury, milkshake, alebo dal vločky navyše). Netréningové dni som sa dostal 2500 (tuky+bielkoviny) |
V bodu 5. píšeš, že pro nabrání "čisté" svalové hmoty stačí navýšit o 300 kcal denní příjem nad rámec denní potřeby kalorií a pak píšeš, že jsi jedl do max. 3800kcal tzn. že tvoje tělo potřebuje cca 3500 kcal ? To mi nějak nesedí
Dost se zajímam a využívám IIFYM, ale tady mi to co píšeš maličko nesedí.
Každopádně parádní forma
|
|
| nahoru |
|
 |
evan
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
| Barthel napsal: | | citace: | | 4. Fotka na pravo 14.12.14. 84 kg necelých. Menej kilo, lepšia kvalita a o trošku lepšie miery samozrejme, zodpovedá to tomu čo som chcel dosiahnuť, nie kvantitu (slaninu), ktorú by som musel v ďalšej diéte zhadzovať a tak zbytočne prichádzal o svalovú hmotu ale kvalitu aj ked v menšom rozsahu. To neznamená, že by som nejedol, alebo si nedoprial, ale robil to rozumne pre dosahovanie svojich cieľov. Na fotke som v tréningové dni prijímal do 3800kcal (1000kcal zväčša doháňal s MCflury, milkshake, alebo dal vločky navyše). Netréningové dni som sa dostal 2500 (tuky+bielkoviny) |
V bodu 5. píšeš, že pro nabrání "čisté" svalové hmoty stačí navýšit o 300 kcal denní příjem nad rámec denní potřeby kalorií a pak píšeš, že jsi jedl do max. 3800kcal tzn. že tvoje tělo potřebuje cca 3500 kcal ? To mi nějak nesedí
Dost se zajímam a využívám IIFYM, ale tady mi to co píšeš maličko nesedí.
Každopádně parádní forma |
Není myšleno denní spotřeba kcal + trénink a další aktivity?
|
|
| nahoru |
|
 |
H4nz

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 11:44 am Předmět: |
|
|
fuu,tak tam je tuku jak na zabijacku  to by sa zislo poriadne precistit _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 11:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | H4nz ty vole, co to sem sereš takové praso-objemy to už já vypadám líp a to necvičím, jenom těžce pracuji... |
Jak píšou kolegové na to, že cvičíš 3 roky je tam teda pěkně Héry.
Ale teď můžu s klidným srdcem říct, že už se nebojí sem postnout svoje objemové fotky s cca 18% bf
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|