_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Kliky na bradlech:
1x10xHrebec + 10Kg
4x6xHrebec + 10Kg
- ta prvni serie uz mi pak vzala silu, ale urcite je to osobni rekord. V tomhle cviku cejtim velikou rezervu na zlepsovani
Pritahy cinky k brade:
5x10x28Kg
v superserii s lytkomasinou 4x12x120Kg
Kladivovy biceps
4x7x15Kg
v superserii horni kladka
Pritahy cinky k brade:
10x12x28Kg
+ superserie na lytkomasine 5x12x120Kg
Posledni dva tydny se snazim zvladnout klik na jedny ruce, vetsinou v nebusici dny 3x denne zkousim na kazdy ruce 2 kliky, a druhou rukou jen co nejmin vypomaham. Cejtim ze uz brzy to pujde bez pomoci. Nevim jestli diky tomuhle, nebo tomu novemu systemu na bench, ale cejtim tam vyrazne zlepseni, mnohem vetsi jistotu na tech vahach.
Pres Vanoce normalni treningy, ale nejak nebyla chut sem psat. Zacal jsem brat prasky na zada, ale od ty doby me boleji jeste vic, doufam ze ty rehabilitace uz s tim nejak pohnou.
Dneska silene plna posilka, vubec mi nevyslo dobre poradi cviku kvuli obsazenosti.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru