Na ten bicák jsem hned po shybech docela zaplakal Jinak dřepy jdou rozumně nahoru a teď už znám jednoznačně odpověď na otázku: "Bolí vás kolena protože dřepujete hodně, nebo protože dřepujete málo?"
Pozved: skororovné nohy, práce zadkem
10x60,80,100,100,100kg
Rozpažky vstoje:
10x7,7,7+5+3kg
Bictric:
4s
Prozíravě jsem si dnes vzal (poprvé v životě) trhačky, které jsem narychlo doma udělal. Bez nich bych ten pozved nedal ani náhodou.. stěnu budu muset aplikovat častěji, na předloktí a vůbec na stisk je to geniální Dřepson nebyl v plánu, chtěl jsem jít dvojky, ale nějak se to zvrtlo
Benchpress: poslední opáčko v sérii vydatná stopka
6,6,6,6,6,6x70kg
Pozved:
5,5,5,5,5x130kg
Shyb/klik na bradlech:
5,5
10,8
Pak došla šťáva Jinak dobrá peckovačka, na to, že jsem přes vánoce zhubl dvě kila, za poslední dva dny jsem měl tak 100g sacharidů, poslední dobou je nějak vynechávám. Ráno naváženo rovných 80kg.
Po ránu.. hodně vydřené. Na pozvedy jsem se vykašlal, protože by to semnou mohlo taky šlehnotu Kvalitní trénink..
V sobotu jsem stoupl na váhu a 80kg (jako v pátek) a nějak se to ve mě zlomilo, tak jsem dal vařit čtyři kila brambor, pět pytlíků rýže, dvoje těstoviny a dnes po ránu 83 Aneb art of velkovýkrm započat
Po týdnu volna lehčí tréning. Volno docela prospělo..
Pozved: klasika bez pásku, jen magnézko
5x60,80,100kg
3x120,130,140kg
2x150,160kg
1x170,180kg
Pozved2: skoro rovné nohy, trhový úchop
5,5,5x100kg
Klik na bradlech:
10,10,10,10,10xBW
Windmill:
5x15,20,25kg
Rotátory:
asi deset sérií s takovou pruženkou..
Břiceps:
středně
U pozvedu snaha o top techniku, proto jsem se nehnal do vyšších čísel, rezerva byla.
V pondělí to bude hektické, nevím, jestli stihnu tréning.. měl bych najet na nový program a vynechat hned první den by nebylo dobré
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru