Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 297, 298, 299 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SIA

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Peter Ustinov napsal:
Turakam napsal:

nepochopil si, prečo ti ide o maximálny objem tréningu, ked výsledky a priblíženie tvojim cieľom sa dajú dosiahnuť inak? Ja nemám problém pochopiť, ked chce niekto mať ruku 50, či benč 300, ale ak to chce dosiahnuť, musí k tomu podniknúť určité kroky, viz. tréning, suple, atd.

jsem nejaky nechapavy
mas recht, neni to asi k nicemu, mozna tak k pestovani laktatove odolnosti
ale libi se mi ten pocit prekonavani sama sebe

Samozřejmě že je to k ničemu, děláš to, protože tě to baví, já kulturistiku ani nesleduju, nezajímá mě to a ani nevím kdo vyhrál poslední olympii, ale ten pocit po cvičení stojí za to a navíc se na to balí dobře holky

True story. Proto to podle mě dělá většina borců, i když tvrdí, že jako né, že je to pro sebe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Holky se balí nejlíp na hubu, o tom žádná. To se pak borci diví jaktože jsou namakaní a furt nic, přitom když za nima nějaká příjde tak čumí do země.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zase jednu debata.
Jen si rýpnu do Ustinova, ale já teda taky ve fitku běžně nevídám 70kg borce co tahají mrtvolu 180 kg (sic!) a dřepují 3x150. Asi jedeš jinou ligu.

Taky jsi psal, že jsi dal benč 120 při téhle váze a pak napíšeš, že jsi měl 77 kg. Tak nevím, ale 10% rozdílu v TH udělá kua hodně velkej rozdíl ve výkonnosti. Kdybys měl v té době 70 kg tak tě ta činka zavalí.

Trochu soudnosti pánové.
raw

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SIA napsal:
Rostislaw napsal:
Peter Ustinov napsal:
Turakam napsal:

nepochopil si, prečo ti ide o maximálny objem tréningu, ked výsledky a priblíženie tvojim cieľom sa dajú dosiahnuť inak? Ja nemám problém pochopiť, ked chce niekto mať ruku 50, či benč 300, ale ak to chce dosiahnuť, musí k tomu podniknúť určité kroky, viz. tréning, suple, atd.

jsem nejaky nechapavy
mas recht, neni to asi k nicemu, mozna tak k pestovani laktatove odolnosti
ale libi se mi ten pocit prekonavani sama sebe

Samozřejmě že je to k ničemu, děláš to, protože tě to baví, já kulturistiku ani nesleduju, nezajímá mě to a ani nevím kdo vyhrál poslední olympii, ale ten pocit po cvičení stojí za to a navíc se na to balí dobře holky

True story. Proto to podle mě dělá většina borců, i když tvrdí, že jako né, že je to pro sebe.

sračka, mozna tak par tech buzno-žabkovych-rukavickovych typku co chodi cvicit biceps bench si to mysli a vypadaj furt stejne az na lehke kostky ktere maji diky tomu ze jsou furt susi jak by opustili saharu
tarzos

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
O.K. dneska jsem se fakt ožral, viděl jsem nádhernou blondýnu, obtěžoval ji jeden kokot, poslala ho do hajzlu, se mnou se bavila hezky, ale na konci, že nenávidí kuřáky, tak ať se jí daří dobře...

klasika
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Holky se balí nejlíp na hubu, o tom žádná. To se pak borci diví jaktože jsou namakaní a furt nic, přitom když za nima nějaká příjde tak čumí do země.

Věř mi, jde to i bez velkého povídání
Gohan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Gohan napsal:

Já ti to věřím, nikde netvrdím že to vůbec nejde, jde jen o to, že to jde mnohem jednodušeji.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdatny spolecensk pijak ma vetsi sanci nez kultik.....
kubaz

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakame ses dobrej a davas to vsem v posledni dobe solidne sezrat, mas z toho aspon dobry pocit?
Draper

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Gohan napsal:

To ti verim Rosto :)))

http://lide.ronnie.cz/img/data/ctenari/profil-v/img_1419106826_37a74_v.jpg
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Turakame ses dobrej a davas to vsem v posledni dobe solidne sezrat, mas z toho aspon dobry pocit?

neviem
SIA

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Rostislaw napsal:
Gohan napsal:

Já ti to věřím, nikde netvrdím že to vůbec nejde, jde jen o to, že to jde mnohem jednodušeji.

je v tom přímá úměra - čím hůř vypadáš, tím víc musíš povídat :D
Riku

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2014 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SIA napsal:
Gohan napsal:
Rostislaw napsal:
Gohan napsal:

je v tom přímá úměra - čím hůř vypadáš, tím víc musíš povídat :D

Proto mi samy skáčou do náruče aniž bych řekl jediný slovo
Woko_O

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak do tý rozjetý diskuze.. Já mám 70kg, když chci tak dám na mrtvolu 110kg, ale většinou tak jednou, dvakrát, jinak si to jezdim v klídku.. Cvičím samozřejmě protožě mě to baví a taky samozřejmě proto abych to prodal na koupáku že jo a nevypadal jak žebráckej WoWkař..S holkama se bavím normálně, protože nejsem namakaný hovado.. Jinak souhlasim s přístupem Ustinova.. Pro mě má pravdu..

Samozřejmě je mi úplně u prdele kdo si co myslí o mým stylu cvičení nebo o tom jak vypadám.. :)
člověk

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 297, 298, 299 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: