|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: |
nepochopil si, prečo ti ide o maximálny objem tréningu, ked výsledky a priblíženie tvojim cieľom sa dajú dosiahnuť inak? Ja nemám problém pochopiť, ked chce niekto mať ruku 50, či benč 300, ale ak to chce dosiahnuť, musí k tomu podniknúť určité kroky, viz. tréning, suple, atd. |
jsem nejaky nechapavy
mas recht, neni to asi k nicemu, mozna tak k pestovani laktatove odolnosti
ale libi se mi ten pocit prekonavani sama sebe |
Samozřejmě že je to k ničemu, děláš to, protože tě to baví, já kulturistiku ani nesleduju, nezajímá mě to a ani nevím kdo vyhrál poslední olympii, ale ten pocit po cvičení stojí za to a navíc se na to balí dobře holky |
True story. Proto to podle mě dělá většina borců, i když tvrdí, že jako né, že je to pro sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
Holky se balí nejlíp na hubu, o tom žádná. To se pak borci diví jaktože jsou namakaní a furt nic, přitom když za nima nějaká příjde tak čumí do země.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 12:48 pm Předmět: |
|
|
To je zase jednu debata.
Jen si rýpnu do Ustinova, ale já teda taky ve fitku běžně nevídám 70kg borce co tahají mrtvolu 180 kg (sic!) a dřepují 3x150. Asi jedeš jinou ligu.
Taky jsi psal, že jsi dal benč 120 při téhle váze a pak napíšeš, že jsi měl 77 kg. Tak nevím, ale 10% rozdílu v TH udělá kua hodně velkej rozdíl ve výkonnosti. Kdybys měl v té době 70 kg tak tě ta činka zavalí.
Trochu soudnosti pánové.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 1:10 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | Rostislaw napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Turakam napsal: |
nepochopil si, prečo ti ide o maximálny objem tréningu, ked výsledky a priblíženie tvojim cieľom sa dajú dosiahnuť inak? Ja nemám problém pochopiť, ked chce niekto mať ruku 50, či benč 300, ale ak to chce dosiahnuť, musí k tomu podniknúť určité kroky, viz. tréning, suple, atd. |
jsem nejaky nechapavy
mas recht, neni to asi k nicemu, mozna tak k pestovani laktatove odolnosti
ale libi se mi ten pocit prekonavani sama sebe |
Samozřejmě že je to k ničemu, děláš to, protože tě to baví, já kulturistiku ani nesleduju, nezajímá mě to a ani nevím kdo vyhrál poslední olympii, ale ten pocit po cvičení stojí za to a navíc se na to balí dobře holky |
True story. Proto to podle mě dělá většina borců, i když tvrdí, že jako né, že je to pro sebe. |
sračka, mozna tak par tech buzno-žabkovych-rukavickovych typku co chodi cvicit biceps bench si to mysli a vypadaj furt stejne az na lehke kostky ktere maji diky tomu ze jsou furt susi jak by opustili saharu
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 1:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Holky se balí nejlíp na hubu, o tom žádná. To se pak borci diví jaktože jsou namakaní a furt nic, přitom když za nima nějaká příjde tak čumí do země. |
Věř mi, jde to i bez velkého povídání
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Gohan napsal: | | Holky se balí nejlíp na hubu, o tom žádná. To se pak borci diví jaktože jsou namakaní a furt nic, přitom když za nima nějaká příjde tak čumí do země. |
Věř mi, jde to i bez velkého povídání |
Já ti to věřím, nikde netvrdím že to vůbec nejde, jde jen o to, že to jde mnohem jednodušeji.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
Zdatny spolecensk pijak ma vetsi sanci nez kultik.....
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 5:30 pm Předmět: |
|
|
Turakame ses dobrej a davas to vsem v posledni dobe solidne sezrat, mas z toho aspon dobry pocit? _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Gohan napsal: | | Holky se balí nejlíp na hubu, o tom žádná. To se pak borci diví jaktože jsou namakaní a furt nic, přitom když za nima nějaká příjde tak čumí do země. |
To ti verim Rosto :)))
http://lide.ronnie.cz/img/data/ctenari/profil-v/img_1419106826_37a74_v.jpg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 11:23 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Rostislaw napsal: | | Gohan napsal: | | Holky se balí nejlíp na hubu, o tom žádná. To se pak borci diví jaktože jsou namakaní a furt nic, přitom když za nima nějaká příjde tak čumí do země. |
Já ti to věřím, nikde netvrdím že to vůbec nejde, jde jen o to, že to jde mnohem jednodušeji. |
je v tom přímá úměra - čím hůř vypadáš, tím víc musíš povídat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne prosinec 21, 2014 11:36 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | Gohan napsal: | | Rostislaw napsal: | | Gohan napsal: | | Holky se balí nejlíp na hubu, o tom žádná. To se pak borci diví jaktože jsou namakaní a furt nic, přitom když za nima nějaká příjde tak čumí do země. |
Já ti to věřím, nikde netvrdím že to vůbec nejde, jde jen o to, že to jde mnohem jednodušeji. |
je v tom přímá úměra - čím hůř vypadáš, tím víc musíš povídat :D |
Proto mi samy skáčou do náruče aniž bych řekl jediný slovo
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
Jen tak do tý rozjetý diskuze.. Já mám 70kg, když chci tak dám na mrtvolu 110kg, ale většinou tak jednou, dvakrát, jinak si to jezdim v klídku.. Cvičím samozřejmě protožě mě to baví a taky samozřejmě proto abych to prodal na koupáku že jo a nevypadal jak žebráckej WoWkař..S holkama se bavím normálně, protože nejsem namakaný hovado.. Jinak souhlasim s přístupem Ustinova.. Pro mě má pravdu..
Samozřejmě je mi úplně u prdele kdo si co myslí o mým stylu cvičení nebo o tom jak vypadám.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po prosinec 22, 2014 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|