Pecka a riadna, ak ešte popracuješ na dynamike a využití nôh, tak tie výkony ešte pekne zlepšíš, si fakt borec. Inak ten Radek Paták, to ti je dobrú ozruta.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
ty ja teda nechcu rejpat lukáši...docela mě radek překvapuje...a když si pouštím několikrát jeho výraz 172 logu tak mi přijde že tam ani nemusel mít ruky...dost masakr výraz...
Mě teda Radek vůbec nepřekvapuje, disciplíny na ramena mu jdou nejlépe. Po Žaloudkovi je druhý nejdéle závodící a kdyby neměl smůlu na zdravotní problémy, tak by byl nejspíše i nejlepší strongman. Proto teď alespoň jednou týdně spolu trénujeme a oba svou výkonost posouváme.
Mě teda Radek vůbec nepřekvapuje, disciplíny na ramena mu jdou nejlépe. Po Žaloudkovi je druhý nejdéle závodící a kdyby neměl smůlu na zdravotní problémy, tak by byl nejspíše i nejlepší strongman. Proto teď alespoň jednou týdně spolu trénujeme a oba svou výkonost posouváme.
vidíš to já ani nemůžu vědět, takhle zpětně vůbec nevím kdo dřív závodil, ale vím, že jsem koukal když se objevil najednou v teplicích a dal tam myslím těch 165 axle ...
Jaké jsou na závodech pneu v KG ubec? Jsem 6-stovku totiž neviděl ještě.
A kufry měl něják těžký, řekl bych, že by to normálně nepoložil ani jednou.. asi ty mozoly ještě nemá zahojený... ale šílený, takle hnedka další závody zasebou... Po těch náročných disciplínách, co absolvovali s Patákem, tak tohle je dost slušný výsledek, klobouk dolu.. úžasný výkony, už musí být unavenej Lukáš..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru