|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Air_force_one

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 11:07 am Předmět: Zhodnocení tréninku |
|
|
Prosím o zhodnocení fullbody tréninku (3x týdně) sestavený od trenéra :
Prosím LOCK.
Naposledy upravil Air_force_one dne čt prosinec 25, 2014 9:47 am, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
Mně to příjde dobrý, jen se mi teda nezdá, že všechno jedeš s maximální vahou, aby počet opakování byl nadoraz, to jak tam budeš po 12 týdnů přidávat?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
Zrovna vyšel na MW článěk od Ládi Kurčíka.
"Pokud se rozhodnete a vyhodnotíte, že máte důkladně vybráno, a zvolíte si toho kterého trenéra, tak mu důvěřujte a nedělejte jednu z největších chyb, že se během této spolupráce budete obracet ještě na další tři čtyři lidi ve snaze ujistit se, že máte vybráno správně. Ujistíte se jen o tom, že každý může mít jiný postup ke stejnému cíli. A člověk, který o Vás nemá dostatečné informace, Vám nikdy nemůže nezaujatě poradit. Dokonce jsem přesvědčen, že dobrý trenér Vás ve chvíli, kdy mu sdělíte, že s někým spolupracujete a chcete názory či rady po něm, má odmítnout, protože sám ví, že kromě toho, že je to velmi neprofesionální, není schopen bez podrobnější znalosti Vašich podmínek posoudit Vaše postupy. Vyhnete se tak řadě nedorozumění, zvlášť pokud se zabýváte soutěžní verzí našeho sportu. "
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
Nemam tolko skusenosti aby som ti mohol poradit, ale cvicit brucho pred Mrtvolami a drepmi sa mi nezda rozumne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak postnul DiamonD.... když už někomu věříš a ten člověk má s tebou péči..tak bys měl případny pochybnosti řešit s ním :) jinak mi to příjde vůči němu takové....no, neúcta. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Přesně jak postnul DiamonD.... když už někomu věříš a ten člověk má s tebou péči..tak bys měl případny pochybnosti řešit s ním :) jinak mi to příjde vůči němu takové....no, neúcta. |
Proč neúcta? Já úplně chápu, že se ptá ještě tady, protože v dnešní době je tolik trenérů, kteří neví, která bije, že člověk nemůže tušit, jestli má nějakýho kvalitního. A samozřejmě, že pochybnosti bude řešit s ním, ale o to tady jde, zeptal se, jaký na to mají lidí názor a pak se může eventuálně zeptat toho trenéra, proč je tam zrovna tahle věc takhle a ten trenér by si to měl obhájit a stát si za tím.
To, že tady nedal žádný další informace o sobě a těžko se to pak posuzuje, je věc druhá
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 1:06 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, žádná neúcta to není, jen mě zajímal názor zdejších "expertů". Například mě se v pondělí nelíbí jet na max. dřepy a hned mrtvolu a ještě nahazovat po dobu 12 týdnů...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | | Nemam tolko skusenosti aby som ti mohol poradit, ale cvicit brucho pred Mrtvolami a drepmi sa mi nezda rozumne. |
nesouhlasim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Rad sa necham poucit.
edit: Myslel som tym ci mi hodis nejaky link alebo vysvetlenie preco je ok cvicit abs do max pred treningom noh/mrtveho tahu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 5:27 pm Předmět: |
|
|
| xnewstedx napsal: | Rad sa necham poucit.
edit: Myslel som tym ci mi hodis nejaky link alebo vysvetlenie preco je ok cvicit abs do max pred treningom noh/mrtveho tahu. |
vedecke opodstatne nemam
ale moji logikou dojde pri cviceni bricha k zahrati celeho tela
dale, pokud se bavime o drepech a mrtvolach, tak tam se spodni zada a bricho zapojuji docela hodne, tak proc se neprpravit dopredu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
Co je přesně cílem "programu"? _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 6:23 pm Předmět: |
|
|
Čistý objem, k tomu je i uzpůsobený jídelníček.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ten první trenink mi přijde dost brutální. Tohle odcvičit, tak chcípnu.
Jinak podle mě je dobrý cvičit břicho až po mrtvole, protože mi to vždycky pěkně zrelaxovalo záda. A nebo ho taky vůbec necvičit, což jsem začal praktikovat poslední dobou a přijde mi to jako nejlepší varianta
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
Proč marnit 10 minut chůzí nebo na rotopedu? "Zahřátí" pohybový systém na zátěž nepřipraví, je to upřímně úplně k ničemu.
Pokud "čistě objem", tak proč 15 minut kardio? Jasně, lehké švihadlo či poho běh pomůžou v regeneraci, ale musí být opravdu poho, cokoliv jiného se s cílem poněkud bije (vyjma řekněme pár krátkých intenzivních sprintů 1x týdně).
Zbytek "programu" je klasický "jak Pejsek s Kočičkou vařili dort", poznámky od zkušenějších kolegů máš výše, ale nešť. Osobně si myslím, že bys napakoval svaly nějakým jednoduchým, 1000x ověřeným programem se 3 powerlifty, max plus Military Press a shyby, a ani to by nebylo potřeba. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út prosinec 23, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | xnewstedx napsal: | Rad sa necham poucit.
edit: Myslel som tym ci mi hodis nejaky link alebo vysvetlenie preco je ok cvicit abs do max pred treningom noh/mrtveho tahu. |
vedecke opodstatne nemam
ale moji logikou dojde pri cviceni bricha k zahrati celeho tela
dale, pokud se bavime o drepech a mrtvolach, tak tam se spodni zada a bricho zapojuji docela hodne, tak proc se neprpravit dopredu? |
Já si myslím, že právě proto, že u dřepu a MT celkem břicho a spodní záda makají, je dost kontraproduktivní odjet na ně před tím 9sérií do selhání a odpálit je před těmahle komplexníma cvikama.
Pokud by tam byly třeba 2 lehké procvičovací sérky, abych ty svaly aktivoval a připravil na práci tak proč ne.
Nebo aspoň já bych to tak jak je uvedené v plánu nedělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|