Nezvedej je ze sedu. Stoupni si k lavičce, zvedni činky (mrtvola s jednoručkami), opři si je o stehna a teprve potom si i s činkami sedni. Opatrně si lehni tak, jako si leháš s těmi 55kg a vesele tlač. Jestli je nevytáhneš ani ve stoje, jsi nejslabší a máš padáka
Přesně tak, takhle to dělám taky. Akorát to ubere +- 3opakování jak když mě je někdo podá.
A zvednout je ze země na kolena nesmí být problém. Skvěle se s jednoručkama procvičí extenze na hamstringy, lépe než s VČ.
Ještě P.S. ani u jednoho cviku, vlastně vůbec nepoužívám pásek. Doporučuju všem posílit hluboky stabilizační svaly.
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
Úsmevná téma Spomenul som si na kamoša ktorý benčuje 120 ale keď skúšal mrtvolu tak dal 2x110 vydretých Takíto ľudia môžu mať naozaj problém.
Ja si pri tlakoch vystačím s jednoručkami tak do 40 kg a to som schopný dostať na stehná aj cheatovaným kladivovým zdvihom. Akurát z toho dosť bolia úpony bicepsov, takže v praxi sa s tým skôr postavím a opretím o stehná to dostanem do východzej polohy.
Toto je fakt dobra tema , presne ako sa chalani hore bavili , ja by som nemal problem spravit serie s 30 Kg jednoruckami ale mam problem dostat ich hore a potom udrzat v rukach cele sa mi to hojda .
Toto je fakt dobra tema , presne ako sa chalani hore bavili , ja by som nemal problem spravit serie s 30 Kg jednoruckami ale mam problem dostat ich hore a potom udrzat v rukach cele sa mi to hojda .
kdyz to nezvednes (nebo nemas pod kontrolou) tak s tim necvic
je to o hubu
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru