AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reality napsal:
eSko napsal:
Reality napsal:
Suplement s prodejní cenou pro koncového zákazníka 449 korun za 1000 gramů 100 % glutaminu považuji za vědomý nebo nevědomý podvod bez ohledu zda u toho je napsáno akce nebo není. Glutamin má za posledních 24 měsíců v nákupních cenách obrovské výkyvy, ale i tak pokládám tuto cenu za 1000 g pro 100 % glutamin za nemožnou.

Co takhle doprodej staré šarže relativně pod cenou, aby neexpirovala? Nebo možnost, že nemáš tak stoprocentní přehled o cenách výrobců, jak si myslíš?
Podvod to na zákazníka rozhodně není. Kdybys znal majitele 4F, tak bys můj názor sdílel a nehledal v tom někde podvody. Ale přesvědčovat Tě nebudu, ať si každý udělá svůj názor sám. :-)

Nevěděl jsem, o jakou společnost jde, ve 4F pracuješ, ne?

Ano. Nejsem ale stálý zaměstnanec, takže otevřeně každému říkám, co si o některých produktech z řad 4F myslím a to i z toho negativního hlediska, protože jsem placen za tu práci, co udělám (obsluha zákazníka, závozy na prodejnu z výroby, třídění objednávek a nějaké to poradneství), ne za protěžování výrobků. Takže to z mé strany můžeš a nemusíš brát jako střet zájmů, nicméně já z množství zákazníků a prodaných kusů nemám ani floka, takže se nemusím přetvařovat a říkat něco, co nechci, nebo že bych nesměl říkat něco, co chci. Ale každý slušný člověk se musí ohradit na slovo "podvod", když se o něj nejedná.
Reality

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Reality napsal:
eSko napsal:
Reality napsal:
Suplement s prodejní cenou pro koncového zákazníka 449 korun za 1000 gramů 100 % glutaminu považuji za vědomý nebo nevědomý podvod bez ohledu zda u toho je napsáno akce nebo není. Glutamin má za posledních 24 měsíců v nákupních cenách obrovské výkyvy, ale i tak pokládám tuto cenu za 1000 g pro 100 % glutamin za nemožnou.

Co takhle doprodej staré šarže relativně pod cenou, aby neexpirovala? Nebo možnost, že nemáš tak stoprocentní přehled o cenách výrobců, jak si myslíš?
Podvod to na zákazníka rozhodně není. Kdybys znal majitele 4F, tak bys můj názor sdílel a nehledal v tom někde podvody. Ale přesvědčovat Tě nebudu, ať si každý udělá svůj názor sám. :-)

Nevěděl jsem, o jakou společnost jde, ve 4F pracuješ, ne?

Ano. Nejsem ale stálý zaměstnanec, takže otevřeně každému říkám, co si o některých produktech z řad 4F myslím a to i z toho negativního hlediska, protože jsem placen za tu práci, co udělám (obsluha zákazníka, závozy na prodejnu z výroby, třídění objednávek a nějaké to poradneství), ne za protěžování výrobků. Takže to z mé strany můžeš a nemusíš brát jako střet zájmů, nicméně já z množství zákazníků a prodaných kusů nemám ani floka, takže se nemusím přetvařovat a říkat něco, co nechci, nebo že bych nesměl říkat něco, co chci. Ale každý slušný člověk se musí ohradit na slovo "podvod", když se o něj nejedná.

Doprodej staré šarže. Podívej se, jaké byly ceny suroviny glutaminu před 18-24 měsíci. Ta logika kulhá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moji rodiče také nakoupili před 2 lety pěknou novou kolekci oblečení Replay a Diesel do rodinného butiku. Nyní jsou tyto věci na 70 % slevách, tudíž taťka prodělá, ale je rád, že se jich zbaví (a to nemají datum expirace, jako potravinářské výrobky), protože lepší něco, než nic. Kde ta logika kulhá? :) Ale to s tou šarží jsem nastřelil, důvod slevy glutaminu nevím a klidně ho zjistím.
Apropo, proč se to tak řeší? Kup jedno balení a dej to někam na testy. Pokud se prokáže, že se jedná o falzifikát, učiň pak další kroky. A abys neplatil za testy, dej to konkurenci, která ti testy ráda zajistí, když pak může 4F "zničit" na základě podvádění zákazníků.
Reality

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Moji rodiče také nakoupili před 2 lety pěknou novou kolekci oblečení Replay a Diesel do rodinného butiku. Nyní jsou tyto věci na 70 % slevách, tudíž taťka prodělá, ale je rád, že se jich zbaví (a to nemají datum expirace, jako potravinářské výrobky), protože lepší něco, než nic. Kde ta logika kulhá? :) Ale to s tou šarží jsem nastřelil, důvod slevy glutaminu nevím a klidně ho zjistím.
Apropo, proč se to tak řeší? Kup jedno balení a dej to někam na testy. Pokud se prokáže, že se jedná o falzifikát, učiň pak další kroky. A abys neplatil za testy, dej to konkurenci, která ti testy ráda zajistí, když pak může 4F "zničit" na základě podvádění zákazníků.

Bral jsem naznačené, že to je doprodej staré šarže, chybně jako fakt. Možná tedy není. Nic na testy posílat nemám zapotřebí, padla zde otázka, já na ní napsal názor. Ty též. Neshodli jsme se. A co, to se děje pořád. Dovádět to do udání na SZPI nemám za potřebí.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reality napsal:
Hulkie napsal:
Reality napsal:
Měli jsme na firmě objednávku aminokyselin, do země jich dovozce z Číny přivezl dva miliony, k nám přišla polovina. Po rozborech se ukázalo, že měly pětinásobně méně leucinu a asi čtvrtinový obsah valinu a isoleucinu. Vrátili jsme je dovozci, celé množství se ale přes to dostalo na český a slovenský trh. Realita, že by si to nikdo nedovolil, když jde o miliony korun, je jenom líbivou představou .

no jenom to, že "do firmy" objednáváte aminokyseliny z Číny mi moc velkou důvěru ve vaší
"firmu" moc nepřidá. i kdyby tam bylo všechno kosher:)
pak se má člověk divit tomu, že se najdou v surovinách prohormony, léčiva atd.

A odkud myslíš, že volné aminokyseliny v téměř jakémkoliv produktu jakékoliv české, evropské nebo americké značky na českém trhu jsou? Odkud je arginin v enóčkách? Odkud je většina kreatinu? Odkud je všechen tribulus? Buď je to Čína nebo Indie nebo jiná asijská země. Automaticky Asii odsuzovat jako "všechno nekvalitní" je velká nevědomost.

Někdo si připlácí za bulharskou surovinu při tribulu, japonskou aminokyseliny, Glanbia produkty
atd. Všechno nekvalitní je velká nevědomost, která plní stránky SZPI:)
Reality

PříspěvekZaslal: pá prosinec 05, 2014 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Reality napsal:
Hulkie napsal:
Reality napsal:
Měli jsme na firmě objednávku aminokyselin, do země jich dovozce z Číny přivezl dva miliony, k nám přišla polovina. Po rozborech se ukázalo, že měly pětinásobně méně leucinu a asi čtvrtinový obsah valinu a isoleucinu. Vrátili jsme je dovozci, celé množství se ale přes to dostalo na český a slovenský trh. Realita, že by si to nikdo nedovolil, když jde o miliony korun, je jenom líbivou představou .

no jenom to, že "do firmy" objednáváte aminokyseliny z Číny mi moc velkou důvěru ve vaší
"firmu" moc nepřidá. i kdyby tam bylo všechno kosher:)
pak se má člověk divit tomu, že se najdou v surovinách prohormony, léčiva atd.

A odkud myslíš, že volné aminokyseliny v téměř jakémkoliv produktu jakékoliv české, evropské nebo americké značky na českém trhu jsou? Odkud je arginin v enóčkách? Odkud je většina kreatinu? Odkud je všechen tribulus? Buď je to Čína nebo Indie nebo jiná asijská země. Automaticky Asii odsuzovat jako "všechno nekvalitní" je velká nevědomost.

Někdo si připlácí za bulharskou surovinu při tribulu, japonskou aminokyseliny, Glanbia produkty
atd. Všechno nekvalitní je velká nevědomost, která plní stránky SZPI:)

Víte, jak vznikne bulharský tribulus? Vypěstuje se v Indii a přeprodá přes Bulharsko. V syrové nahotě to ukázala nechtěně SZPI těmi testy co dělala, po kteréch postupně jednotliví postižení pátrali po reálných zdrojích a dorazili všichni do podobných míst.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2014 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už to tam pořád bliká, tak se zeptám.

Proč jsou BCAA 1800mg Mega Tablets od Extrifitu označeny jako nejsilnější BCAA? Jako že mají největší tablety?

Pořád mě napadá příměr, že můžu říkat, že mám nejsilnější vodu, když ji nosím v největším kýblu.

Nebo jsou něčím lepší?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2014 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že ve chvíli vzniku toho banneru, bylo 1800 mg v jedné tabletě to nejvíc, co na trhu (ve smyslu mg/1 tbl) bylo, což bylo dáno jiným způsobem výroby těch tablet, kde stačilo jen velmi málo pojiv. Standardní dvougramové tablety měly max 1500 mg BCAA. Jestli to tak je i teď, ale nevím, nějak to nestíhám sledovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, odhadoval jsem něco takového.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodnocení vzorků:

BCAA Synergy (višeň)
Složení atd. moc hodnotit nemůžu, protože v tom se nevyznám, nicméně to chuťově bylo dobrý a rozpustnost taky fajn, takže kdo chce BCAA, tak to asi nebude špatná volba...
Oddo

PříspěvekZaslal: po prosinec 29, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BCAA Synergy od Prom-inu:

Rozpustnost dobrá, efekt těžko hodnotit, příchuť meloun výborná, chutná to jako takové ty dětské žvýkačky huba-buba Višeň o poznání horší, bral bych raděj ten meloun.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 02, 2015 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BCAA Synergy - Prom - IN

Meloun - Ještě o dost sladší než Nitrox. Chuť stejná.

Višeň - Zase o dost sladší než Nitrox. Chuť taky stejná. Doporučuji rozmíchat BCAA min. do 500ml vody pokud nejste fanda přeslazených drinků.

Hodnocení: U BCAA těžko můžu hodnotit nějaké účinky po tom, co do sebe toho dostanu 5g. Co se týče složení tak mi tam nějak přebývá AAKG - třeba někdo znalejší doplní, proč by tam měl být. Za tu cenu bych si raději na ronnie koupil BCAA od nutrendu.
Kota

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 11:07 am    Předmět: aminocore-nejlepsi Odpovědět s citátem

Nejlepsi a mi na má Allmax. .
treborr

PříspěvekZaslal: pá leden 16, 2015 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzorek

PROM-IN Essential BCCA Synergy

příchuť: meloun, višeň

Účinek asi nelze ani posoudit, ale chuťově obojí výborné. Pro mě asi lepší melounová příchuť.
aptor

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte někdo, kolik takový test třeba na bcáčka může stát? A kde to dělají?
Tady na ronnie se kdysi testovaly proteiny. Neplánuje se něco do budoucna
třeba na amina?
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: