Nerostou svaly, přitom snaha je

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nerostou svaly, přitom snaha je  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Nerostou svaly, přitom snaha je
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak sa bojis naberania tukov, tak kalorie proste cykluj.
Ked mas trenal, daj vyssi kaloricky prijem, nech je tam viac sacharidov a malo tukov. Ked mas volno, tak sachre zniz a pridaj na tuku. Bielkoviny by som drzal stale na nejakej rozumnej urovni.
Tie % kolko ma byt coho su nanic. Organizmus je dokonaly a zvykne si na vsetko. Jeden a ten isty trening tiez necvicis cely rok vkuse...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sentello napsal:
Díky, je to pravda bojím se abych nenabral tuky, v mém případě je to hned a proto jsem dal na radu člověka který cvičí 5 let, každopádně to vypadá že jsme se oba dva přepočítali.

Nastavím si od zítra v aplikaci 2500kalorií s tím, že budu chtít nabrat 0.25kg týdně. Uvidím po měsíci.
Složení stravy bych viděl takto
sacharidy: 40%, tuky 20% a bílkoviny 40%

Tohle je hodně ulitly poměr, jen si zničis ledviny. Je naivní si myslet, že čím víc snis proteinů tím víc ti porostou svaly.

Co se týče zbytku to už ti tu psali ostatni
bolgi

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne ako pisal Peter Ustinov, toto je vydlazdena cesta k porucham stravovania, z ktorych sa tak lahko nevyhrabes. Neries kalkulacky, daj si proste 3-5 krat denne poriadne kvalitne jedlo (maso+ryza/zemiaky/cestviny, vajicka s kvalitnym chlebom, mliecne vyrobky, vlocky, ovocie, zelenina atd atd) a poriadne cvic. Vyhybaj sa sladkostiam, alkoholu a vyprazanemu a budes rast a hlavne neries ked budes naberat aj tuk. Telesny tuk nie je ziadna kliatba ani rakovina pokial ho udrzis v rozumnej hodnote (ak sa budes stravovat kvalitne, tak sa prakticky nemozes vyzrat, lebo tolko toho jedla do seba ani nedostanes).

Je to strasne kolko mladych ludi chce nabehnut na zdravy zivotny styl ale pritom nabehnu iba na psychicke problemy s prijmom potravy. Nebud jednym z nich.
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sentello napsal:
Díky, je to pravda bojím se abych nenabral tuky, v mém případě je to hned a proto jsem dal na radu člověka který cvičí 5 let, každopádně to vypadá že jsme se oba dva přepočítali.

Nastavím si od zítra v aplikaci 2500kalorií s tím, že budu chtít nabrat 0.25kg týdně. Uvidím po měsíci.
Složení stravy bych viděl takto
sacharidy: 40%, tuky 20% a bílkoviny 40%

Tenhle poměr živin ti také naordinoval člověk, který cvičí oněch 5 let?
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bolgi napsal:
Presne ako pisal Peter Ustinov, toto je vydlazdena cesta k porucham stravovania, z ktorych sa tak lahko nevyhrabes. Neries kalkulacky, daj si proste 3-5 krat denne poriadne kvalitne jedlo (maso+ryza/zemiaky/cestviny, vajicka s kvalitnym chlebom, mliecne vyrobky, vlocky, ovocie, zelenina atd atd) a poriadne cvic. Vyhybaj sa sladkostiam, alkoholu a vyprazanemu a budes rast a hlavne neries ked budes naberat aj tuk. Telesny tuk nie je ziadna kliatba ani rakovina pokial ho udrzis v rozumnej hodnote (ak sa budes stravovat kvalitne, tak sa prakticky nemozes vyzrat, lebo tolko toho jedla do seba ani nedostanes).

Je to strasne kolko mladych ludi chce nabehnut na zdravy zivotny styl ale pritom nabehnu iba na psychicke problemy s prijmom potravy. Nebud jednym z nich.

Přesně tak, udělej si nějakej normální zdravej jídelníček a uvidíš, jestli bude přibírat nebo ne. Když nepřibíráš, přidej k tomu pytlík rýže a za nějakou dobu to zase zhodnoť. Když pořád nebudeš přibírat, tak přidej, když budeš příbírat, ok.
Sentello

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji, sešlo se zde velké množství dobrých rad, za které děkuji! Tak nějak jsem si díky vám udělal představu o tom co všechno jsem do teď činil špatně. Nejlepší na tom je, že celé dva měsíce nebylo dne, kdy bych večer v posteli nemyslel na jídlo. Doslova jsem se týral a usínal kolikrát s pocitem hladu, který jsem vždy zapil pořádnou dávkou vody, abych vůbec usnul!

Skladbu si nastavím na doporučený poměr, který jsem našel na internetu - což je 50% sacharidů 20% proteinů a 30% tuků - samozřejmě nebudu se tím řídit úplně přesně, prostě abych měl rámcovou představu.
Ještě by mě zajímalo, zda si také oměřujete každičký kousek jídla na váze. Dělám to dva měsíce a je to nehorázná otrava.
Tom3

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sentello napsal:
Ještě by mě zajímalo, zda si také oměřujete každičký kousek jídla na váze. Dělám to dva měsíce a je to nehorázná otrava.

Ja to delal ze zacatku kdyz jsem najel na nejaky jiny stravovani, pak to chytnes do oka a stejne gram sem gram tam je uplne jedno. Pokud nemas soutezni ambice, tak nebud otrokem jidla.
madball

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze začátku je to určitě dobrý, abys si udělal představu o tom, kolik čeho jíš. Časem už to dokážeš odhadnout nebo ti to hlídání přestane vadit.

Tom3 byl rychlejší.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Sentello

PříspěvekZaslal: čt leden 01, 2015 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Pokud nemas soutezni ambice, tak nebud otrokem jidla.

Dobře napsáno, soutěžní ambice naštěstí nemám.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sentello napsal:
Tom3 napsal:
Pokud nemas soutezni ambice, tak nebud otrokem jidla.

Dobře napsáno, soutěžní ambice naštěstí nemám.

to ma mizive procento
ale jde o to, ze co zabira "profesionalum" zabira na vsechny
OK, mozna si nebudes jidelnicek pocitat na gramy, ale obecne by jsi mel plnit ze za den budes mit mit (napriklad) 120-160g bilkovin, 300-400 sacharidu, a treba 50g tuku
a poradny trening!
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

měl jsem stejný problém, koupil jsem protein a sacharid a nabírám jak nikdy :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nerostou svaly, přitom snaha je Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: