Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: út prosinec 30, 2014 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.12. Legday
ráno 1. fáze

dnešní den byl přímo jako stvořený pro to, aby byl dalším nádherným dnem v mém životě a proč to neoslavit těžkým tréninkem nohou?!

Předkopy
20x 90lbs
18x 110lbs
15x 130lbs
12x 130lbs
nahoře vždy s podržením, pomalé spouštění, snaha nahustit co nejvíc krve do stehýnek

Volné dřepy
20x 45lbs
15x 65lbs
12x 95lbs
10x 115lbs !!!!!
Bože díky za skvělého sparinga, bez něj bych se válela po zemi totálně v háji, pomáhal se stabilitou, hlídal techniku cviku, hecoval..luxus

Legpress
tu na Opatově máme uplně zabijácký legpress...samotná ta pojízdná plošinka ma tak 80kg mozna vic...proto pro mě bylo ezke odhadnout celkovou vahu, ale dam na odhad Kuby prý jsem tlačila okolo 400liber
15x
13x
11x
10x

Hackeny[/b
uplně rozbitá po tom legpressu...po neuveřitelnym pocitu na blití :Da zachvatu smichu jsem se uklidnila a byla schopna se vzmužit
20x 45lbs
15x 45lbs
13x 45lbs
13x 45lbs
místo nožiček..plajdáčky

[b]Zákopy v leže

20x 20kg
18x 25kg

Zákopy ve stoje jednonož
20x 25lbs
15x 35lbs
13x 45lbs

Zákopy v sedě
20x 110lbs
18x 130lbs
12x 130lbs + 12x 90lbs

pěkné..moc pěkný, intenzivní brutal trénink hnedka pěkně po ránu.

večer KARDIO a zadek
2. fáze

50minut max incline pás 6,5km/h + 10minut 9km/h

Abdukce
20x 110lbs
20x 110lbs
20x 110lbs
20x 110lbs

20 dřepu s vyskokem

donkey kicks
30x
25x
20x
15x
10x

nádhera pocit. upravila jsem i stravu...snížila bílkoviny ze 170 na 140, po přejídačce cukrovího a pečiva zas přichází doba vynechání těchto věcí jakožto jednoduchych cukru...omezuji z ceodenního příjmu ovoce na příjem v dobu ranní. Suplementy co jsem měla jsem již dobrala takže mam jen hydru, zdvojnasobila jsem davky glutaminu rozložené do celeho dne (25g), vitamíny a minerály...občas tam šoupnu nějaké komplexní amina a uvažuji nad tim, že si na měsíc vyzkouším kreatinek..ale o tom se ještě poradím s hlavou moudřejší než je ta má :)

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: st prosinec 31, 2014 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tákžé miláčkové, poslední zápis v tomto roce :)) dneska žádný trenink, ale tuna bcaa at večerní přípitek svalíky přežijí :)) Do nového roku vám chci všem ze srdce popřát at je ještě lepší než rok 2014, at je plný lásky, splněných přání, plný radosti, smíchu, nadšení, motivace, plný zvládnutých výzev a především ve zdraví prožitý. Já do nového roku chystám takové pak maličké překvápko, konečně videjka z mých tréninků, toho jak se stravuji i takové střípky z osobního života :D abyste viděli že opravdu se jako magor chovam uplně běžně přirozeně. posílam vzdušnou pusu!

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2.1.2015 Záda, lýtka, břicho

wooohoooaaaa první trenink v novém roce :D natěšenost neskutečně monstrozní! Třetí den užívání kreatinku monohydratu od Sizeandsymmetry 20g denně a k tomu má maličká otázka, s čím jej nejlépe dávat? Maltodextrin, Glukopurek nebo obyč džus?
Jinak k upravené stravě, už néé 170g bílkovin ale 125-130g a jede se ve kvalitě na místo kvantity, sacharidky 210g cca,, treninky jsou velmi intenzivní, s vynucenými opáčky, krátké pauzy

Shyby s dopomocí
8x
8x
8x
8x

Hammer puldown v superserii s přítahy kladky v sedě na úzko
20x 50lbs vs 20x 45lbs
15x 70lbs vs 15x 67,5lbs
12x 70lbs vs 15x 78,8lbs každé opáčko s bržděním...
12x 70lbs vs 12x 78,8lbs !!!! aaaarrrrgh !!!!!!
neskutečné jak ty superserky dávají pump do svalů, takové procítění zas neuvěřitelný! ta záda mě fakt baví!

Přítahy osy v předklonu podhmatem
20x 45lbs
15x 65lbs
15x 75lbs
12x 75lbs

Přítahy jč v předklonu bez přestávky
15x 30lbs
14x 40lbs
12x 40lbs
10x 40lbs !!!!!
8x 40lbs BOŽE!!!

Výpony na Hackenech
20x 45lbs
20x 45lbs

volné výpony
30x
30x
30x

Břicho Vé sit přítahy kolen k trupu v sedu na lavičce
20x
20x
20x

Mohhamedky
20x 45kg
18x 50kg
15x 50kg

Hodnocení tréninku šíleně mě to baví!"!! :D :D :D i přes ten šílený nával lidí po svátcích :D čekuji kolika z nich to vydrží aspon do února :D :D ale tak přála bych jim to :) né že ne :) člověk se musí hýbat.
V brzké době postnu příklad jídelníčku, ale v podstatě je to to samé co jsem baštila do nyní, jen ubrány bílkoviny, přidány sachřiky, absolutně vyřazené sladkosti!!! což je dobře :D už jsem se na sebe nemohla koukat. a je na čase to čapnout za prdel a zas trochu zamakat :) Tak jo svalům zdar

Zlata

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

táákžéé příklad dnešního jídla :)

3.1.

po probuzení:
sklenka vody s citronem + 5g glutaminu

Snídaně
placka : 60g vloček, 2vajíčka + 1 bílek, jablko
5g kreatinu s glukopurem

Svačina:
Milkoo bílý řecký jogurt z Jarouškovo reklamy a kousek šmakouna

Oběd
100g hovězího, 250g brambor

plánovaný trenál nohou
5g glutaminu, 5g kreatinu, 16g bcaa

po trenálku
5g glutaminu, 5g kreatinu, za 20min wheyko proteinys 30g

Svačina
100g výběrový krůtí šunky, plátek žitného chlebana, rajče

Večeře.
150g hovězího, tuna zeleniny, olivový olej

před spaním, 5g glutaminu, 5g kreatinu, 5g leucinu

Draper

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je tva prvni kreatinova kura?
To bude pumping pri treninku :)
Pomatuju si na svoji prvni kreatinovou kuru asi tak pred 8 lety a strasne me to tehda posunulo. Daval jsem to zasadne s glukopurem kazdou davku (30-50g glukopuru, coz js pro tebe samozrejme moc) . Sice jsem po tom nabral i dost tuku . protoze jen z toho glukopuru jsem denne prijmu zhruba 250g rychlych cukru, ale ty treninky byly fakt orgasmicke
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To je tva prvni kreatinova kura?
To bude pumping pri treninku :)
Pomatuju si na svoji prvni kreatinovou kuru asi tak pred 8 lety a strasne me to tehda posunulo. Daval jsem to zasadne s glukopurem kazdou davku (30-50g glukopuru, coz js pro tebe samozrejme moc) . Sice jsem po tom nabral i dost tuku . protoze jen z toho glukopuru jsem denne prijmu zhruba 250g rychlych cukru, ale ty treninky byly fakt orgasmicke

jojojojojooo!!!! uplně první :D hihi už po třech dnech se cejtím uplně wohou!! možná placebo, kdo ví..ale dneska jsem posunula své PR na volný dřep, dlouho jsem byla zasekla na 50kg..max 65..a dneska pěkně na 75!! :D plakala jsem radostí a vyčerpáním, energie po celou dobu trenalu, pokud neusnu tak to zapíšu :D jjj Glukopurek davam rano a po trenalu, jinak premejšlim nad maltodextrinem..hahah bože nasycuji co se dá, a je mi jedno kolik budu tedka vážit to začnu řešit později ale bože..to je pocit :D nesmrtelnost :D

Zlata

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.1. Ramena, Nohy

Neskutečně jsem se na dnešní trenink těšila :D i přes to že jsem byla nevyspalá z brzkého vstávání na ranní, kolegyňka mě nastřelila něčím co dostala z ameriky co obsahovalo DMAE :D pecička řeknu vám, šlapalo to jako kráva :D uz po pěti minutách mě všechno brnělo, husina všude po těle, nekontrolovatelný smích a hihňání...úžasné, že sparing a zároveň můj milý má tenhle stav permanentně :D

Tlaky na ramena na Hammeru
20x 20lbs
15x 50lbs
15x 50lbs
15x 50lbs

Upažování ve stoje na spodní kladce
15x 5kg
15x 5kg
15x 5kg sranda neskutečná, jak to napumpovalo má miniramínka :D
15x 5kg jsem si přišla jak uplně odjinud :D že všichni jsou hrozně pomalí :D nesmim brat předtreninkovky :D nedelaj mi dobre na hlavu :D

Delt deck
15x 75lbs
12x 75lbs
12x 75lbs aaaauuuuuuu s podrzenim
10x 75lbs vs 10x 60lbs hecovačka :D

Zahřátí nožek v superserce abdukce vs předkopy
20x 110lbs vs 20x 90lbs
20x 110lbs vs 18x 90lbs

Volné dřepiny
20x osa
15x 65lbs
12x 75lbs zdálo se to hodně lehoučké
8x 115lbs nahecovánííííí
8x 135lbs uuuuuáááááááááááááá feel the burn in glutes :D :D
5x 155lbs !!!!!!! FUUUAARK PR !!!! tohle byl totální masakr, 4x jsem jela sama a poslední ze mě vymáčkl sparing...jinak bych se s tim prala do vyčerpání :D bože po rozdýchání lehčího ublinknutí následoval záchvat smíchu a šílená radost :D do měsíce chci dát 100kg

Hackeny
15x
15x
15x
20x

Legpress Hammer
10x 360lbs
8x 360lbs
8x 360lbs
9x 360lbs
bože to zas byl porod :D nechapala jsem, přítel tam naložil všechny volné kotouče..dohromady jsme napočítali 1,530lbs !!!!!! neskutečné !! Je větší magor než já

Rumuni s jč
20x 25lbs
18x 25lbs
18x 25lbs
15x 25lbs

konééééééééééééééééééééc :D hahááááá, tedka spinkat už :D rano zase do práce až do večera :) tak dobrou [/b]

Zlata

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.1. Rest day
dneska volno protože jsem rozbitá

po probuzení pěkně bylinkový čajík
5g glutaminu, 5g kreatinu, 10g glukopurku...

snídaně:
vločková placka s jablky, skořicí, jogurtem a proteinem..netuším čeho kolik bylo, drahý toho udělal kotel, tak jsme se jen váleli a žrali :D

svačinka:
100g šmakouna
5g glutaminu, 5g kreatinu, 10g glukopuru

Oběd :
120g Hovězí, cca 100g rýže, mrkvička

svačina:

100g výběrové krůtí šunky, 4 plátky slunečnicového chlebíka

Večeře:
130g hovězí s mrkví, + salátová okurka

5g glutaminu, 5g kreatinu

před spaním:
polotučný tvaroh, odměrka proteinu, 5g glutaminu, 5g kreatinu

pitný režim : 2,5litru čistá voda, 1litr různých bylinkových čajů

jnerez

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten obrázek pod tréninkem 3.1. Ramena, nohy je suprovej .
Zlata

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Ten obrázek pod tréninkem 3.1. Ramena, nohy je suprovej .

krásně nabombená Fluttershy

Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
1litr různých bylinkových čajů

Jake konkretne pijes? Ja jsem na ne hrozne ujetej, hlavne na ty , ktere maji detox ucinky, ty chlemtam denodenne. A jestli mi to nic neda, tak minimalne dobry pocit
Zlata

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
1litr různých bylinkových čajů

Jake konkretne pijes? Ja jsem na ne hrozne ujetej, hlavne na ty , ktere maji detox ucinky, ty chlemtam denodenne. A jestli mi to nic neda, tak minimalne dobry pocit

Rakytníkový , máta a meduňka z květináčku, různé bylinkové směsy co jsme babičkou přes léto a podzim nasušily :) a takové ty proplachy na játra a ledviny z bio obchodů :D
a přesně tak..když už nic jinyho tak aspon pro ten pocit :D

Zlata

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.1. Záda

táááááák včera jsem byla potrápit zádíčka ale jen tak na pohodu v Eagle fitness po dlouhé době, změna prostředí mi udělala radost a zas rozjuchala na pár dní :D :D
Při treninku mě podpořil Kubík Šubrt, neskutečný kolos!!! Tak i ten mě uplně nakopl mega energií :D

Lat pulldown
20x 30kg
18x 40kg
12x 50kg
8x 60kg
každé opáčko s kontrakcí

Přítahy činky v hrudníku v horizontální poloze
20x 20kg
18x 40kg
15x 40kg
11x 50kg

Přítahy Hammeru v sedě
15x 30kg
13x 40kg
12x 50kg
10x 50kg

Stahování horní kladky na hrudník

20x 25kg
16x 30kg
15x 35kg
12x 35kg

stahování horní kladky naplýma rukama
20x 15kg
18x 20kg
15x 20kg

Zlata

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.1. Ramena, biceps, triceps

Tlaky na Hammeru
15x 50lbs
15x 50lbs
12x 50lbs
10x 50lbs
zběsilostní tempo, téměř bez pauz :D :) uuuáááá zvííířeeee

Delt Rises
20x 10lbs
15x 25lbs
15x 25lbs
12x 25lbs

Přítahy Ezety k bradě
20x 20lbs
18x 30lbs
15x 40lbs
10x 40lbs plus 6x 30lbs

Kladka zadní delty jednoruč
15x
15x
14x
14x
12x

Scottowka
12x 45lbs
8x 45lbs au to se nedalo :D :D
15x 35lbs
12x 35lbs
12x 35lbs brutální nakrvení..nechápala jsem totálně :D :D vylítla mi žíla na bicínkách jako provaz...u chlapu se mi to líbí, u ženskejch taky a moc, ale ta moje mega žíle je divně klikatá jako housenka :D

Kladiva
16x 20lbs
16x 20lbs
16x 20lbs
14x 20lbs
20x 15lbs

Triceps kladka nadhmat, podhmat
20x 25kg + 10x 25kg
15x 30kg + 8x 30kg
12x 35kg + 8x 35kg
12x 35kg + 8x 35kg

+ 15minut schody

Hahah miluju kreatin :D taková napumpovanost :D hruzostrašná ramena :D konečně je nemam jak sešlapanej rejč podle Pajičových slov :D ale už je to koukatelné..jip jip ! :D :D jinak hlásím, díky miláčkovo jídelníčku jsem dneska navážila namísto 74kg pouhých 70,6 :D :D hahah paráda za 5 dní :D I love it....

Zlata

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2015 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.1. Legday

Obávaný den nastal, dnes se mi kompletně mění tréninky nohou, už se pojede pouze vypalování, nižší váhy, vysoká opakování, téměř bez pauz nenávidim to, ale musím se naučit to milovat, aby to bylo efektivní, včera mi bylo řečeno, že mam nohy jak Tyranosaurus :D oproti vršku, takže oukej, nasranost, vyhecovanost, vyženem tu vodu a tuk z nohou pryč! Ale v pátek si ještě dám poslední silový trenink nohou na rozloučenou a pak už jen brek a vztekání se, snad to k něčemu bude :) Pevně věřím rukám ve kterých jsem.

Předkopy
30x 60lbs
25x 70lbs
20x 70lbs
fujky

Horizontální legpress
30x 70lbs
40x 45lbs
55x 45lbs !!!!!!! uplbě trapná váha, ale rozbila mě

Výpady na MP, každá noha zvlášť v superserii s volnými dřepy
12x 20kg + 15 dřepů
12x 20kg + 12dřepů
12x 20kg + 12dřepů
12x 20kg + 12dřepů
ty kráso už druhý cvik a nemohla jsem to udýchat

Zákopy v leže v superserii s rumunama
30x 10kg vs 20x 20kg
25x 15kg vs 20x 20kg

25x 15kg s tím, že mi miláček tlačil proti...fuha!!! 15x 20kg

Výpady po Olympii
30x s jednoručkama
20x s jednoručkama, 10x bez
50x kantáre

Zákopy v sedě
40x 70lbs
51x 65lbs
60x 55lbs....aaaaaaauuuuuuuu !!!! ty kráso neschopná vstát ze stoje, to už jsem plakala nahlas, třásla se celá, slzičky v očích....neskutečný...až mi bylo líto mého drahého jak na mě koukal

Abdukce
50lbs 6minut v kuse ! :D

Zvedání pánve s opřenýma lopatkama o lavičku
30x velká osa
bez osy do shoření

Masakr... no bude misi tohle oblíbim, pokud vůbec :D muj plan dát za měsíc metrák na dřep se odsouvá někam do neznáma, ale uvidíme....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: