Taky jsem mu chtěl napsat, ať se toho drží nejméně 8 týdnů, ideálně 12 týdnů s jedním až dvěma podseknutími.
Ale zjistil jsem, že tady rady nepadají na úrodnou půdu. On je vlastně už trenér a ví, že je nejlepší střídat tréninky každej týden aby šokoval svaly neustálou změnou.. :)
No nechtěl jsem sem psát, abych nebyl za hejtra a někdo si může myslet, že tomu taky prd rozumím ale....já si myslim to, že když chci jet takovej "spíše silovej program full-body", tak aby bylo vidět nějaký zlepšení např. v novém PR pro 5 reps a tím třeba následné možné použití vyšších pracovních vah, tak to chce jet déle než 4 týdny. Já takto necvičim, protože mě to nebaví si odjet jeden cvik na partii a radši spoléhám na velký objem práce.
Bylo to nějaké těžké - byl jsem línej si nastavovat stojany, tak jsem to trochu musel zvedat a pokládat z uplně natažených rukou
Přítahy JČ v předklonu
6x40kg
6x40kg
6x40kg
6x40kg
6x40kg
6x40kg
Tady to byla pohoda
Legpress
25x50kg
10x100kg
5x150kg
8x200kg
8x200kg
8x200kg
8x200kg
Biceps s JČ
8x15kg
8x15kg
8x15kg
8x15kg
Tlaky v MP úzký úchop
8x70kg
8x70kg
8x70kg
8x70kg
Taky trochu těžší, než jsem zamýšlel
Empire
20
20
20
20
Hodnocení tréninku: No doufám, že to nebylo přepálený, ale uvidíme. Trochu jsme ve fitku koukli na formu a padlo, že to rozhodně není na nějakou ostudu.
ja cetl ze jenom na 4, ale pak to chce po 5kilech na hlavnich cvicich
Jo jo - po 5ti. Pak po 4 týdnech zařadím nejspíš týden volnější a začnu znova o 2.5 - 5kg těžší vahou na základních cvicích. Ale samozřejmě to všechno záleží na tom, jak budu spokojenej po těch 4 týdnech. Jestli z toho budu mít blbej pocit, že mi to nešlape, tak na to kašlu a pojedu zase něco jinýho.
podle me po 4 tydnech toho moc poznat nebude
a stejne je to hlavne o jidle
jde o to, ze FEST je sestavenej tak, ze by jsi mel mit dobre sestavenej trening, bez zbytecneho preferovani nedulezitych partii
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
podle me po 4 tydnech toho moc poznat nebude
a stejne je to hlavne o jidle
jde o to, ze FEST je sestavenej tak, ze by jsi mel mit dobre sestavenej trening, bez zbytecneho preferovani nedulezitych partii
Vždycky se něco pozná - po Bearovi se mi zlepšila síla jako svině, po tom mým vymyšleným tréninku, co jsem jel teď se mi zase zlepšily křídla, bicepsy i stehna (což byl cíl). Jestli prostě po těch 4 týdnech budu mít TH i sílu stejnou jako před ním a v zrcadle se nic nezmění, tak to prostě není trénink pro mě.
podle me se prave 4 tydeny v zrcadle moc neukazou
a je to predevsim o jidle
muzes mit prumerny trening ale s dobry jidelnickem muzes mit 2x lepsi vysledky, nez s nejlepsim treningem a prumernym jidlem
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru