Fullbody zátěž na ledviny a játra? To myslí vážně? Převážná většina sportovců, věnující se soutěžně sportu, cvičí fullbody. Problém je, že to prostě Filip nepozná, protože to, že používá míň účinnej trénink, vykompenzuje drogama. Pokud si neumí správně sestavit fullbody trénink a hraje si na nějakýho guru ve fitness a kulturistice, tak to ať jde do prdele, protože to je základ a vůbec by neměl chodit před kameru...
_________________ When your mind will change, your body will be changed.
Fullbody zátěž na ledviny a játra? To myslí vážně? Převážná většina sportovců, věnující se soutěžně sportu, cvičí fullbody. Problém je, že to prostě Filip nepozná, protože to, že používá míň účinnej trénink, vykompenzuje drogama. Pokud si neumí správně sestavit fullbody trénink a hraje si na nějakýho guru ve fitness a kulturistice, tak to ať jde do prdele, protože to je základ a vůbec by neměl chodit před kameru...
Tak mu to napiš na fb do zpráv - tady si to asi nepřečte
Je to generál hvězdné pěchoty fitness trenérů :-) Stejně tak, jako těm hvězdám v superstar, mu chybí aspoň kousek sebereflexe. Možná si těmi velkohubými vyjádřeními něco kompenzuje, kdo ví.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Ac jsem jeho fanousek i zastance splitu, tak tady to teda docela prestrelil. Podle toho, co rika, zjevne nema o FB treninku a jeho zakladinich pravidelch sebemensi tuseni. .
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne po leden 05, 2015 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Nejhorší je, že takovej hňup to prezentuje veřejně, místo aby si ty žvásty nechal pro sebe. Takhle jen manipuluje s chudákama začátečníkama co o tom nemaj páru.
Nejhorší je, že takovej hňup to prezentuje veřejně, místo aby si ty žvásty nechal pro sebe. Takhle jen manipuluje s chudákama začátečníkama co o tom nemaj páru.
Tak ono i to, že doporučuje, aby na prvním místě všichni žrali protein, glutamin a BCAA asi taky není uplně nejlepší pro začátečníky
Edit: A samozřejmě těch jeho nesmyslných tvrzení jsou mraky . . . resp. minimálně z mého pohledu jako naturála.
Naposledy upravil DiamonD123 dne po leden 05, 2015 7:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak mu to napiš na fb do zpráv - tady si to asi nepřečte
Nestojím o to, aby mě nazýval zpíčeným kreténem, když nemá ani páru a správným tréninku. A jeho řeči o tom, jak je nejlepší v jeho váhovce co se týče síly... Ne, že by to nebyl hezkej mokrej sen, ale jakmile došlo na lámání chleba, teda soutěž, se z jeho hraním s 200kg benchem stalo sakra vydřených 160. To, že tvrdí, že každej, kdo nebere BCAA je píčus, to je další věc, díky které musí přijít každýmu, kdo něco odcvičil, k smíchu. Na druhou stranu je to docela zajímavá (alespoň pro psychologa) osobnost, která je docela vhodná pro marketing nějaké suplementové firmy, takže podle mě má před sebou velkou budoucnost.
_________________ When your mind will change, your body will be changed.
ja myslim ze hodne physiqu cvici nohy, uz treba jen kvuli tomu impulsu k rustu z drepu a spol.. ale treba se pletu
kua co zase delam u diamanta v logu, ja myslel ze jsem nekde ve videich
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Naposledy upravil Tom3 dne st leden 07, 2015 6:32 pm, celkově upraveno 1 krát
Když jdu hluboký dřep, kolena mi jdou před špičky, tak pravé kolelo hodně zlobí. Když jdu dřep okolo paralelu, kolena mám na úrovni špiček, nebk kousek za nima, tak je koleno ok. Hmm not good
Poslední sérka na krev - není to vůbec dobrý - necejtím se ani trochu dobře - už po prvním tréninku jsem byl dost zničenej. Musím vydržet do pátku a doufat, že to v pátek odjedu celý. Pak si za dva dny snad odpočinu a uvidím jak moc to bude těžký další týden. Jestli to nezvládnu, tak to znamená, že jsem buďto nemocnej a nebo je toho na mě moc a podseknul jsem moc málo (v tom případě na fest seru, protože abych podsekával bench z maxka 130kg na 90kg o 40kg kvůli posranejm 8x4, tak to si radši pojedu jinej trénink).
Shyby
8x5kg
8x5kg
8x5kg
8x5kg
Moc se mi to nelíbilo
Upažování s JČ
10x10kg
10x10kg
10x10kg
10x10kg
Rozpažky na břiše
10x10kg
10x10kg
10x10kg
10x10kg
Výpony v MP
20x20kg
10x60kg
10x100kg
10x100kg
10x100kg
10x100kg
Hodnocení tréninku: Špatnej trénink - vše už řečeno bylo. Akorát ještě, že mi bylo špatně.
Když jdu hluboký dřep, kolena mi jdou před špičky, tak pravé kolelo hodně zlobí. Když jdu dřep okolo paralelu, kolena mám na úrovni špiček, nebk kousek za nima, tak je koleno ok. Hmm not good
sam jsi to napsal, potrebujes techniku drepu, kolena za psicky a bude to OK
jsi z Prahy, zkus poprosit Kuliska, Cizopasnika.... myslim, ze pri trose stesti ti bude stacit jeden dva treningy a bude to Ok
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru