Jidelníček-je to správně?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jidelníček-je to správně?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jidelníček-je to správně?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HancaMilova

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 9:35 am    Předmět: Jidelníček-je to správně? Odpovědět s citátem

Ahoj, potřebovala bych poradit s objemovým jídelníčkem a doporučením na koik nabrat?
Fotky jak teď vypadám mám na profilu. Měřím 167 a vážím 51,5 cca. Motala jsem se v anorexii, od září jsem zabrala a začala cvičit 3x týdně v posilce, teď už 5x. Na dřep a mrtvý tah dśvám už vlastní váhu a nabrala jsem z 46,5 na aktuálních 51,5. Kolik bych tak měla vážit? No a hlavně ten jídelníček. Byl by někdo ochotný mi to zhodnotit a případně poradit? Diky moc. Chci nabírat čistě, ale mám pocit, že se mi ošklivě zalévá břicho :/
Díky moc za každou radu.
Snídaně: 100g vloček, 200 ml polotučného mléka, 10g kešu, 5g kakaa, 50h banán, 30g nashi, 35g šmakoun meruňka
Svačina: 200g jablko, plátek (60g) clz.žitného chleba, 20g gervais, 30g eidam 30%
Oběd:160g kuřecí, 100g přílohy za sucha (pohanka, žitné těstoviny, rýže, jáhly), 100g špenát, 80g fazolky
Svačina: 150g tvaroh, 10g arasidového másla, 5g dýňových semínek, 10g dobrá vláknina
Večeře:80g přílohy, 85g krůtí šunka, 300g zelenina (žmpiony, cuketa, rajčata), 5g olivového oleje, 30g tvaroh
Druhá večeře: milko řecký jogurt, 15g kešu
Dík moc ještě jednou :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sanr11

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 12:21 pm    Předmět: Re: Jidelníček-je to správně? Odpovědět s citátem

HancaMilova napsal:
Ahoj, potřebovala bych poradit s objemovým jídelníčkem a doporučením na koik nabrat?

Čau, tak přesně říct kolik bys měla vážit záleží jak chceš vypadat ta váha kolem 50 to je jak v dietě před soutěží :-). Taky záleží jaké máš tréninky 5x týdně je dost, zařadit tam především kardio a hlavně obměňovat. Co se týče jídelníčku není to tak hrozné ale zdá se mi tam příliš tuků, při tréninku 5x týdně bych zařadil víc sacharidů klidně i nějaké doplňky co se týče jídla rýže atd. Záleží na možnostech a hlavně cílu :).
Tak ať to roste tam kde má :-)
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 1:29 pm    Předmět: Re: Jidelníček-je to správně? Odpovědět s citátem

HancaMilova napsal:
Fotky jak teď vypadám mám na profilu. Měřím 167 a vážím 51,5 cca. Motala jsem se v anorexii, od září jsem zabrala a začala cvičit 3x týdně v posilce, teď už 5x. Na dřep a mrtvý tah dśvám už vlastní váhu a nabrala jsem z 46,5 na aktuálních 51,5. Kolik bych tak měla vážit? No a hlavně ten jídelníček. Byl by někdo ochotný mi to zhodnotit a případně poradit? Diky moc. Chci nabírat čistě, ale mám pocit, že se mi ošklivě zalévá břicho :/
Díky moc za každou radu.
Snídaně: 100g vloček, 200 ml polotučného mléka, 10g kešu, 5g kakaa, 50h banán, 30g nashi, 35g šmakoun meruňka
Svačina: 200g jablko, plátek (60g) clz.žitného chleba, 20g gervais, 30g eidam 30%
Oběd:160g kuřecí, 100g přílohy za sucha (pohanka, žitné těstoviny, rýže, jáhly), 100g špenát, 80g fazolky
Svačina: 150g tvaroh, 10g arasidového másla, 5g dýňových semínek, 10g dobrá vláknina
Večeře:80g přílohy, 85g krůtí šunka, 300g zelenina (žmpiony, cuketa, rajčata), 5g olivového oleje, 30g tvaroh
Druhá večeře: milko řecký jogurt, 15g kešu
Dík moc ještě jednou :)

U tebe je problém s nemocí. Hlava se ti bude bránit, ale je potřeba si uvědomit, že u holky je prostě potřeba určité procento tuku. Zatímco u chlapa čím menší, tím lepší (až do zdravotního omezení), holka bez tuku nemá prsa a je tak nějak celkově tvrdá. Většina chlapů tohle nepreferuje. Ty, coby holka, by jsi se měla snažit držet v určitém rozmezí. Ani moc, ani málo. Teď máš stále ještě málo.
Co se ideální váhy týče, spolehl bych se ne BMI, případně na měření podkožního tuku kaliperem, což můžeš dělat i doma.
Tuku se samozřejmě nevyhýbej.
HancaMilova

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2015 2:08 pm    Předmět: Re: Jidelníček-je to správně? Odpovědět s citátem

Sanr11 napsal:
HancaMilova napsal:

Čau, tak přesně říct kolik bys měla vážit záleží jak chceš vypadat ta váha kolem 50 to je jak v dietě před soutěží :-). Taky záleží jaké máš tréninky 5x týdně je dost, zařadit tam především kardio a hlavně obměňovat. Co se týče jídelníčku není to tak hrozné ale zdá se mi tam příliš tuků, při tréninku 5x týdně bych zařadil víc sacharidů klidně i nějaké doplňky co se týče jídla rýže atd. Záleží na možnostech a hlavně cílu :).
Tak ať to roste tam kde má :-)

Díky za reakci. Cílem-snem by bylo soutěžitv bikini fitness. Ty treninky jsou jen v posilce, kardio mam jen na zahrati intervalove svihadlo. Takze pridat na kardiu? Nebo..? Nejak ted nevim, co hlavne pro ty bikini udelat, na jaro uz to asi nestihnu

Rychle na stránku:

Přejdi na: