Pariz a dalsi kroky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pariz a dalsi kroky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pariz a dalsi kroky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Něco jako sluníčkový Čech neexistuje.

Spazik

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ikee

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale no tak, vážně JXD? To tu rovnou můžeme brát vážně Okamurovo desatero.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Představte si, že nějaké noviny - whatever - uveřejní karikaturu Ježíše Krista nebo Sv. Petra, potom tam vtrhne komando radikálních křesťanů a vystřílí redakci.
sovajs

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni existují radikální křesťané? Já myslel, že největší hardcore jsou Jehovisté
medwed

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
...

Fakulta filozoficka nebo socialnich studii?

Nevim jak si to presne predstavujes, ale ja nejak nevidim situaci kdy v Dansku, Belgii, GB atd tenhle problem buji, Svedove prijmaji zakon ze neni dovoleno kritizovat migracni politiku ale CR zustava v pohode... bohuzel nejak nas v EU nevidim jako to co by ostatnim rozdavali prikazy...

Kazdopadne tohle nema cenu resit, protoze ani kdybychom se na hlavu staveli tak to nevyresime.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Představte si, že nějaké noviny - whatever - uveřejní karikaturu Ježíše Krista nebo Sv. Petra, potom tam vtrhne komando radikálních křesťanů a vystřílí redakci.

No, ještě tak před 200 lety by tě za to nechala inkvizice ohřát se na vrcholu táboráku
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Víte co je podle mě největší průser? Že oni i pokud se tu narodí, tak se necítí jako Češi, Němci, Francouzi, Evropani...ale jako Turci, Alžířani, Pákistánci...

To je podle mě základní kámen úrazu. Na druhou stranu ale nevím co s tím dělat, zase hromadně je střílet a házet na ně atomovky by se mi moc nelíbilo, protože moje máma se narodila v Bagdádu, takže jsem taky takovej poloviční špinavec
mysH

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Migrační politika ČR rozhodně příznivá není už jen na základě odmítnutí Syrských uprchlíků, přijímaní pouze procenta uprchlíků z Doněcka a Luhanska a stále přísnějšího cizineckého zákona a nemyslím, že se to nějak zásadně změní.

EU zaveli a CR zavre pusu a udela to. Jako obvykle .. a nejspis jako obvykle v ty nejhorsi mozny mire. A ze CR nebude souhlasit? A koho to zajima .. Lisabonska smlouva prehlasuje .. a kdyz s tim ma problemy vetsina (= velky staty EU), tak proc nerozsirit trochu ty kultury i do ostatnich statu - povinne. Veris tomu, ze to tak nebude?
smetak

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Víte co je podle mě největší průser? Že oni i pokud se tu narodí, tak se necítí jako Češi, Němci, Francouzi, Evropani...ale jako Turci, Alžířani, Pákistánci...

To je podle mě základní kámen úrazu. Na druhou stranu ale nevím co s tím dělat, zase hromadně je střílet a házet na ně atomovky by se mi moc nelíbilo, protože moje máma se narodila v Bagdádu, takže jsem taky takovej poloviční špinavec

je videt, ze si prevzal krasnej, ceskej humor
mysH

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PS: uz jsem to hazel i vedle do topicu, kdo obhajuje jak jsou v pohode, tak at si pusti tohle
http://video.aktualne.cz/dvtv/sef-muslimu-v-cr-utok-odsuzuji-karikatury-me-neurazi/r~f9933f38969211e4ab15002590604f2e/

21. stoleti? ehm .. VAZNE?!

PS2: jediny s cim souhlasim, ze zapad nema v Iraku co delat (tam mel v prvni valce po obsazeni Kuvajtu dojet az do Bagdadu, sundat Sadama a odjet) .. ani v Afganistanu a uz vubec ne Libie ci se vmesovat do Syrie. Velkou cast tehle fanatickych smejdu svym vlastnim exportem "demokracie" vyrabi. Do stredoveku nejde zavadet demokracii, k tomu musi obyvatelstvo samo dospet
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

PS2: jediny s cim souhlasim, ze zapad nema v Iraku co delat (tam mel v prvni valce po obsazeni Kuvajtu dojet az do Bagdadu, sundat Sadama a odjet) .. ani v Afganistanu a uz vubec ne Libie ci se vmesovat do Syrie. Velkou cast tehle fanatickych smejdu svym vlastnim exportem "demokracie" vyrabi. Do stredoveku nejde zavadet demokracii, k tomu musi obyvatelstvo samo dospet

Vcelku souhlas, až na ten Afghanistán, tam po 9/11 vletět museli. Ale mělo to být intenzivnější a kratší.
A ať mi tu nikdo nepíše dementní blbosti, že 9/11 byl "inside job", prosímvás
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak atomovky zase zůstanou ve skladech :/ .... dobré by bylo očipovat ty špinavé a podřadné barbary a kdo by pomyslel na útok, tak by mu explodovala hlava
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
PS: uz jsem to hazel i vedle do topicu, kdo obhajuje jak jsou v pohode, tak at si pusti tohle
http://video.aktualne.cz/dvtv/sef-muslimu-v-cr-utok-odsuzuji-karikatury-me-neurazi/r~f9933f38969211e4ab15002590604f2e/

21. stoleti? ehm .. VAZNE?!

Problém je spíš v tom, že se nedokáže prosadit pořádná vojenská intervence vůči IS, což dává těm radikálům dost volnosti a samozřejmě chuti a víry bojovat, když se IS rozrůstá.
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:

je videt, ze si prevzal krasnej, ceskej humor

naštěstí jsem normálně bílej, pokud nelezu moc na sluníčko ale ségra vypadá jak nějaká šeherezáda...ta si už ode mě vyslechla vtípků

taková klasika:
kamarád: hale a proč je ta tvoje ségra taková černá?
já: no ona je normální cigánka, nechali nám jí za dveřma v košíku, když jsem byl malej a docela se nam líbila, tak jsme si jí nechali
a kamarád kouká jen s vyvalenýma očima

jinak docela se až divim kolik mám v přátelých na fb sluníčkových lidí z lumpenkavárny...to je samý "jak znáte dobře Islám? otestujte se", "kebabem proti debilitě", hromady článků o xenofobii, islamofobii atd. což mě teda osobně děsí víc než samotní muslimové...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pariz a dalsi kroky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: