|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zeleny Jëlen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 5:02 pm Předmět: |
|
|
Fakulta filozoficka nebo socialnich studii?
Nevim jak si to presne predstavujes, ale ja nejak nevidim situaci kdy v Dansku, Belgii, GB atd tenhle problem buji, Svedove prijmaji zakon ze neni dovoleno kritizovat migracni politiku ale CR zustava v pohode... bohuzel nejak nas v EU nevidim jako to co by ostatnim rozdavali prikazy...
Kazdopadne tohle nema cenu resit, protoze ani kdybychom se na hlavu staveli tak to nevyresime. _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt leden 08, 2015 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Představte si, že nějaké noviny - whatever - uveřejní karikaturu Ježíše Krista nebo Sv. Petra, potom tam vtrhne komando radikálních křesťanů a vystřílí redakci. |
No, ještě tak před 200 lety by tě za to nechala inkvizice ohřát se na vrcholu táboráku
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
Víte co je podle mě největší průser? Že oni i pokud se tu narodí, tak se necítí jako Češi, Němci, Francouzi, Evropani...ale jako Turci, Alžířani, Pákistánci...
To je podle mě základní kámen úrazu. Na druhou stranu ale nevím co s tím dělat, zase hromadně je střílet a házet na ně atomovky by se mi moc nelíbilo, protože moje máma se narodila v Bagdádu, takže jsem taky takovej poloviční špinavec _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Migrační politika ČR rozhodně příznivá není už jen na základě odmítnutí Syrských uprchlíků, přijímaní pouze procenta uprchlíků z Doněcka a Luhanska a stále přísnějšího cizineckého zákona a nemyslím, že se to nějak zásadně změní. |
EU zaveli a CR zavre pusu a udela to. Jako obvykle .. a nejspis jako obvykle v ty nejhorsi mozny mire. A ze CR nebude souhlasit? A koho to zajima .. Lisabonska smlouva prehlasuje .. a kdyz s tim ma problemy vetsina (= velky staty EU), tak proc nerozsirit trochu ty kultury i do ostatnich statu - povinne. Veris tomu, ze to tak nebude?
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Víte co je podle mě největší průser? Že oni i pokud se tu narodí, tak se necítí jako Češi, Němci, Francouzi, Evropani...ale jako Turci, Alžířani, Pákistánci...
To je podle mě základní kámen úrazu. Na druhou stranu ale nevím co s tím dělat, zase hromadně je střílet a házet na ně atomovky by se mi moc nelíbilo, protože moje máma se narodila v Bagdádu, takže jsem taky takovej poloviční špinavec |
je videt, ze si prevzal krasnej, ceskej humor _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 6:36 pm Předmět: |
|
|
PS: uz jsem to hazel i vedle do topicu, kdo obhajuje jak jsou v pohode, tak at si pusti tohle
http://video.aktualne.cz/dvtv/sef-muslimu-v-cr-utok-odsuzuji-karikatury-me-neurazi/r~f9933f38969211e4ab15002590604f2e/
21. stoleti? ehm .. VAZNE?!
PS2: jediny s cim souhlasim, ze zapad nema v Iraku co delat (tam mel v prvni valce po obsazeni Kuvajtu dojet az do Bagdadu, sundat Sadama a odjet) .. ani v Afganistanu a uz vubec ne Libie ci se vmesovat do Syrie. Velkou cast tehle fanatickych smejdu svym vlastnim exportem "demokracie" vyrabi. Do stredoveku nejde zavadet demokracii, k tomu musi obyvatelstvo samo dospet
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt leden 08, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: |
PS2: jediny s cim souhlasim, ze zapad nema v Iraku co delat (tam mel v prvni valce po obsazeni Kuvajtu dojet az do Bagdadu, sundat Sadama a odjet) .. ani v Afganistanu a uz vubec ne Libie ci se vmesovat do Syrie. Velkou cast tehle fanatickych smejdu svym vlastnim exportem "demokracie" vyrabi. Do stredoveku nejde zavadet demokracii, k tomu musi obyvatelstvo samo dospet |
Vcelku souhlas, až na ten Afghanistán, tam po 9/11 vletět museli. Ale mělo to být intenzivnější a kratší.
A ať mi tu nikdo nepíše dementní blbosti, že 9/11 byl "inside job", prosímvás
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 7:12 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | PS: uz jsem to hazel i vedle do topicu, kdo obhajuje jak jsou v pohode, tak at si pusti tohle
http://video.aktualne.cz/dvtv/sef-muslimu-v-cr-utok-odsuzuji-karikatury-me-neurazi/r~f9933f38969211e4ab15002590604f2e/
21. stoleti? ehm .. VAZNE?!
PS2: jediny s cim souhlasim, ze zapad nema v Iraku co delat (tam mel v prvni valce po obsazeni Kuvajtu dojet az do Bagdadu, sundat Sadama a odjet) .. ani v Afganistanu a uz vubec ne Libie ci se vmesovat do Syrie. Velkou cast tehle fanatickych smejdu svym vlastnim exportem "demokracie" vyrabi. Do stredoveku nejde zavadet demokracii, k tomu musi obyvatelstvo samo dospet |
Problém je spíš v tom, že se nedokáže prosadit pořádná vojenská intervence vůči IS, což dává těm radikálům dost volnosti a samozřejmě chuti a víry bojovat, když se IS rozrůstá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: |
je videt, ze si prevzal krasnej, ceskej humor |
naštěstí jsem normálně bílej, pokud nelezu moc na sluníčko ale ségra vypadá jak nějaká šeherezáda...ta si už ode mě vyslechla vtípků
taková klasika:
kamarád: hale a proč je ta tvoje ségra taková černá?
já: no ona je normální cigánka, nechali nám jí za dveřma v košíku, když jsem byl malej a docela se nam líbila, tak jsme si jí nechali
a kamarád kouká jen s vyvalenýma očima
jinak docela se až divim kolik mám v přátelých na fb sluníčkových lidí z lumpenkavárny...to je samý "jak znáte dobře Islám? otestujte se", "kebabem proti debilitě", hromady článků o xenofobii, islamofobii atd. což mě teda osobně děsí víc než samotní muslimové... _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|