Pariz a dalsi kroky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pariz a dalsi kroky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pariz a dalsi kroky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleny Jëlen napsal:
citace:
ale islam ako taky podla mna nie je tym zasadnym nebezpecenstvom, "iba" jeho radikalne formy. V spravach sa vsak informuje le n o tom, co je medialne zaujimave a to su prave ti, ktori robia bordel.

I ten umirneny Islam plodi radikaly...tito radikalove pouze berou Koran do vsech dusledku... Umirneny Islam je jako umirneny stoupenec Mein Kampfu, proste jen vynechal nektere pasaze... I umirneni muslimove si umi klast nemistne pozadavky, zname to vsichni.

mmch.: Dalsi kulturni nepochopeni se ...
http://www.denik.cz/ze_sveta/dalsi-strelba-v-parizi-dva-zraneni-policiste-jsou-v-kritickem-stavu-20150108.html

Jaké máš zkušenosti s muslimy? Byl jsi s nějakými v dlouhodobém kontaktu? Žil jsi někdy blízko nich a pracoval jsi s nimi?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mysH

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Jaké máš zkušenosti s muslimy? Byl jsi s nějakými v dlouhodobém kontaktu? Žil jsi někdy blízko nich a pracoval jsi s nimi?

S pedofilama taky nekamosim a vim, ze to ok neni. Fakt si myslis, ze osobni kontakt ti neco zmeni? Osobne se az na vyjimky nesejdes s tou extremni partou, takze tvuj nazor je pak takovej neco jako "dyt oni jsou uplne v pohode" .. jsou .. vetsina .. pokud pracujou a chtej tu bydlet, ne se tu nechat vydrzovat
Ikee

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myshi ani EU ti nemuze naridit kvoty, kolik nejaka zeme ma prijmout odkud cizincu. A prirovnani muslimu k pedofilum prechazim, protoze to beru od tebe jako ulet.

A nekdo se ptal - ano, mam UK FHS Mgr Rizeni a supervize v soc. a zdr. organizacich, kde mezinarodni socalni politika byla dost casta. A s cizincema a muslimama pracuju uz nejaky patek a neexistuje, aby muslim dobrovolne nepracoval a nestaral se o rodinu a zil si jen tak z davek.

Chapu vase rozcileni a pobourene nalady, ale jako kazdy krestan se neucastnil honu na carodejnice a krizovych vyprav, tak ani kazdy muslim neni zastance a bojovnik ISISu.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Zeleny Jëlen napsal:
citace:
ale islam ako taky podla mna nie je tym zasadnym nebezpecenstvom, "iba" jeho radikalne formy. V spravach sa vsak informuje le n o tom, co je medialne zaujimave a to su prave ti, ktori robia bordel.

I ten umirneny Islam plodi radikaly...tito radikalove pouze berou Koran do vsech dusledku... Umirneny Islam je jako umirneny stoupenec Mein Kampfu, proste jen vynechal nektere pasaze... I umirneni muslimove si umi klast nemistne pozadavky, zname to vsichni.

http://www.denik.cz/ze_sveta/dalsi-strelba-v-parizi-dva-zraneni-policiste-jsou-v-kritickem-stavu-20150108.html

Dával jsem to i na FB, nejlíp to vystihuje tahle věta: „Většina diskutujících na internetu neviděla muslima ani z rychlíku."
Poman

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.ceskatelevize.cz/specialy/hydepark/8.1.2015/ Co to je za dementa sakra ... já bych je poslal do prdele a zákazal jim ty jejich směšné hadry ...
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Zeleny Jëlen napsal:
citace:

Mablungu, tady ses kurva seknul. Moje baby byla z Iranu a vykladala mi o tom, kdyz jsem byl malej, o Koranu atd, v ty dobe tys o Islamu vedel velky hovno, pokud si byl teda vubec nazivu, nevim, kolik ti je.
Ona sama byla krestanka ale jeji rodina casem musela konvertovat, protoze Chomejni a netusis, chlapce, co delali mistni muslimove nemuslimum po puci v 70. Letech.

Jo a muj bejvalej sef byl tureckej muslim. Dalsi otazky?!
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jele já si tipnu co .. ukamenování, pohřbení za živa nebo oběšení či useknutí hlavy mačetou ... nic jiného totiž ti omezení burani neumí.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Jele já si tipnu co .. ukamenování, pohřbení za živa nebo oběšení či useknutí hlavy mačetou ... nic jiného totiž ti omezení burani neumí.

Ty máš stejně nejlepší příspěvky ..
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeleny Jëlen napsal:
Mablung napsal:
Zeleny Jëlen napsal:
citace:

Mablungu, tady ses kurva seknul. Moje baby byla z Iranu a vykladala mi o tom, kdyz jsem byl malej, o Koranu atd, v ty dobe tys o Islamu vedel velky hovno, pokud si byl teda vubec nazivu, nevim, kolik ti je.
Ona sama byla krestanka ale jeji rodina casem musela konvertovat, protoze Chomejni a netusis, chlapce, co delali mistni muslimove nemuslimum po puci v 70. Letech.

Jo a muj bejvalej sef byl tureckej muslim. Dalsi otazky?!

No vidíš. Co jsem já žil v Anglii, tak jsme sice nelezl do problémových čtvrtí, ale potkával jsem tam muslimy, kteří pracovali, snažili se svoje děti vychovat a i jsem tam dělal s jedním, který konvertoval na křesťanství. A, světě div se, s dalším muslimem v oné kuchyni vycházel velice dobře. Potkal jsem tam další, kteří si strašně cenili, že mohou hulit a případně se napít. Neříkám, že jsem odborník na muslimy a že jsem jich potkal obrovské množství. Ale to co jsem potkal, ti makali a byli v pohodě

Další věcí je, že třeba v největším islámském státě na světě to vypadá kapku jinak než na Blízkém východě. Pročpak asi?
Ikee

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Mnohem zajimavejsi je tahle zprava...

http://zpravy.idnes.cz/azyl-syrsti-uprchlici-cr-0hg-/domaci.aspx?c=A150108_192051_domaci_bse

70 z 20 000..
Spazik

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Spazik napsal:
Představte si, že nějaké noviny - whatever - uveřejní karikaturu Ježíše Krista nebo Sv. Petra, potom tam vtrhne komando radikálních křesťanů a vystřílí redakci.

No, ještě tak před 200 lety by tě za to nechala inkvizice ohřát se na vrcholu táboráku

To je právě to, že islám je ještě stále ve středověku, kdežto euroatlantická civilizace už ne :-)

Možná že se tam taky jednou pomalu dostanou, myslím že v muslimských zemích žije hodně lidí, kterým ten (radikální) islám nepřijde OK, ale prostě pořád jich není dost, tak drží pusu a krok, aby nebyli perzekuováni nebo společensky vyloučeni, příp. emigrují do EU/USA atd. A ten šátek apod. potom nosí spíš ze zvyku.
Kiersten

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2015 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
mysH napsal:

PS2: jediny s cim souhlasim, ze zapad nema v Iraku co delat (tam mel v prvni valce po obsazeni Kuvajtu dojet az do Bagdadu, sundat Sadama a odjet) .. ani v Afganistanu a uz vubec ne Libie ci se vmesovat do Syrie. Velkou cast tehle fanatickych smejdu svym vlastnim exportem "demokracie" vyrabi. Do stredoveku nejde zavadet demokracii, k tomu musi obyvatelstvo samo dospet

Vcelku souhlas, až na ten Afghanistán, tam po 9/11 vletět museli. Ale mělo to být intenzivnější a kratší.
A ať mi tu nikdo nepíše dementní blbosti, že 9/11 byl "inside job", prosímvás

Boze ty veris te konspircni teorii z produkce americke vlady ze to shodilo par neanddrtalcu ?
arkan

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Džihadistům jsme vytvořili ideální zázemí,v postkadafiho Libii si spojenci nechtěně vybudovali v blízkosti Evropy výcvikové tábory islamistů, neřízený obchod se zbraněmi apod.
Svržením Husejna v Iráku zase nestabilní území kde jednu třetinu ovládá IS s bývalými vysokými důstojníky Husajnovi armády...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pariz a dalsi kroky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: