|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 08, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Zeleny Jëlen napsal: | | citace: | | ale islam ako taky podla mna nie je tym zasadnym nebezpecenstvom, "iba" jeho radikalne formy. V spravach sa vsak informuje le n o tom, co je medialne zaujimave a to su prave ti, ktori robia bordel. |
I ten umirneny Islam plodi radikaly...tito radikalove pouze berou Koran do vsech dusledku... Umirneny Islam je jako umirneny stoupenec Mein Kampfu, proste jen vynechal nektere pasaze... I umirneni muslimove si umi klast nemistne pozadavky, zname to vsichni.
mmch.: Dalsi kulturni nepochopeni se ...
http://www.denik.cz/ze_sveta/dalsi-strelba-v-parizi-dva-zraneni-policiste-jsou-v-kritickem-stavu-20150108.html |
Jaké máš zkušenosti s muslimy? Byl jsi s nějakými v dlouhodobém kontaktu? Žil jsi někdy blízko nich a pracoval jsi s nimi?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Jaké máš zkušenosti s muslimy? Byl jsi s nějakými v dlouhodobém kontaktu? Žil jsi někdy blízko nich a pracoval jsi s nimi? |
S pedofilama taky nekamosim a vim, ze to ok neni. Fakt si myslis, ze osobni kontakt ti neco zmeni? Osobne se az na vyjimky nesejdes s tou extremni partou, takze tvuj nazor je pak takovej neco jako "dyt oni jsou uplne v pohode" .. jsou .. vetsina .. pokud pracujou a chtej tu bydlet, ne se tu nechat vydrzovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 8:52 pm Předmět: |
|
|
Myshi ani EU ti nemuze naridit kvoty, kolik nejaka zeme ma prijmout odkud cizincu. A prirovnani muslimu k pedofilum prechazim, protoze to beru od tebe jako ulet.
A nekdo se ptal - ano, mam UK FHS Mgr Rizeni a supervize v soc. a zdr. organizacich, kde mezinarodni socalni politika byla dost casta. A s cizincema a muslimama pracuju uz nejaky patek a neexistuje, aby muslim dobrovolne nepracoval a nestaral se o rodinu a zil si jen tak z davek.
Chapu vase rozcileni a pobourene nalady, ale jako kazdy krestan se neucastnil honu na carodejnice a krizovych vyprav, tak ani kazdy muslim neni zastance a bojovnik ISISu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Zeleny Jëlen napsal: | | citace: | | ale islam ako taky podla mna nie je tym zasadnym nebezpecenstvom, "iba" jeho radikalne formy. V spravach sa vsak informuje le n o tom, co je medialne zaujimave a to su prave ti, ktori robia bordel. |
I ten umirneny Islam plodi radikaly...tito radikalove pouze berou Koran do vsech dusledku... Umirneny Islam je jako umirneny stoupenec Mein Kampfu, proste jen vynechal nektere pasaze... I umirneni muslimove si umi klast nemistne pozadavky, zname to vsichni.
http://www.denik.cz/ze_sveta/dalsi-strelba-v-parizi-dva-zraneni-policiste-jsou-v-kritickem-stavu-20150108.html |
Jaké máš zkušenosti s muslimy? Byl jsi s nějakými v dlouhodobém kontaktu? Žil jsi někdy blízko nich a pracoval jsi s nimi? |
Dával jsem to i na FB, nejlíp to vystihuje tahle věta: „Většina diskutujících na internetu neviděla muslima ani z rychlíku."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 9:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 9:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Zeleny Jëlen napsal: | | citace: | | ale islam ako taky podla mna nie je tym zasadnym nebezpecenstvom, "iba" jeho radikalne formy. V spravach sa vsak informuje le n o tom, co je medialne zaujimave a to su prave ti, ktori robia bordel. |
Mablungu, tady ses kurva seknul. Moje baby byla z Iranu a vykladala mi o tom, kdyz jsem byl malej, o Koranu atd, v ty dobe tys o Islamu vedel velky hovno, pokud si byl teda vubec nazivu, nevim, kolik ti je.
Ona sama byla krestanka ale jeji rodina casem musela konvertovat, protoze Chomejni a netusis, chlapce, co delali mistni muslimove nemuslimum po puci v 70. Letech.
Jo a muj bejvalej sef byl tureckej muslim. Dalsi otazky?! _________________ Squat: Because somewhere out there a girl is warming up with your max.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 9:48 pm Předmět: |
|
|
Jele já si tipnu co .. ukamenování, pohřbení za živa nebo oběšení či useknutí hlavy mačetou ... nic jiného totiž ti omezení burani neumí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 08, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Zeleny Jëlen napsal: | | Mablung napsal: | | Zeleny Jëlen napsal: | | citace: | | ale islam ako taky podla mna nie je tym zasadnym nebezpecenstvom, "iba" jeho radikalne formy. V spravach sa vsak informuje le n o tom, co je medialne zaujimave a to su prave ti, ktori robia bordel. |
Mablungu, tady ses kurva seknul. Moje baby byla z Iranu a vykladala mi o tom, kdyz jsem byl malej, o Koranu atd, v ty dobe tys o Islamu vedel velky hovno, pokud si byl teda vubec nazivu, nevim, kolik ti je.
Ona sama byla krestanka ale jeji rodina casem musela konvertovat, protoze Chomejni a netusis, chlapce, co delali mistni muslimove nemuslimum po puci v 70. Letech.
Jo a muj bejvalej sef byl tureckej muslim. Dalsi otazky?! |
No vidíš. Co jsem já žil v Anglii, tak jsme sice nelezl do problémových čtvrtí, ale potkával jsem tam muslimy, kteří pracovali, snažili se svoje děti vychovat a i jsem tam dělal s jedním, který konvertoval na křesťanství. A, světě div se, s dalším muslimem v oné kuchyni vycházel velice dobře. Potkal jsem tam další, kteří si strašně cenili, že mohou hulit a případně se napít. Neříkám, že jsem odborník na muslimy a že jsem jich potkal obrovské množství. Ale to co jsem potkal, ti makali a byli v pohodě
Další věcí je, že třeba v největším islámském státě na světě to vypadá kapku jinak než na Blízkém východě. Pročpak asi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 10:24 pm Předmět: |
|
|
70 z 20 000..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 11:00 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Spazik napsal: | Představte si, že nějaké noviny - whatever - uveřejní karikaturu Ježíše Krista nebo Sv. Petra, potom tam vtrhne komando radikálních křesťanů a vystřílí redakci. |
No, ještě tak před 200 lety by tě za to nechala inkvizice ohřát se na vrcholu táboráku |
To je právě to, že islám je ještě stále ve středověku, kdežto euroatlantická civilizace už ne :-)
Možná že se tam taky jednou pomalu dostanou, myslím že v muslimských zemích žije hodně lidí, kterým ten (radikální) islám nepřijde OK, ale prostě pořád jich není dost, tak drží pusu a krok, aby nebyli perzekuováni nebo společensky vyloučeni, příp. emigrují do EU/USA atd. A ten šátek apod. potom nosí spíš ze zvyku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kiersten

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 11:17 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | mysH napsal: |
PS2: jediny s cim souhlasim, ze zapad nema v Iraku co delat (tam mel v prvni valce po obsazeni Kuvajtu dojet az do Bagdadu, sundat Sadama a odjet) .. ani v Afganistanu a uz vubec ne Libie ci se vmesovat do Syrie. Velkou cast tehle fanatickych smejdu svym vlastnim exportem "demokracie" vyrabi. Do stredoveku nejde zavadet demokracii, k tomu musi obyvatelstvo samo dospet |
Vcelku souhlas, až na ten Afghanistán, tam po 9/11 vletět museli. Ale mělo to být intenzivnější a kratší.
A ať mi tu nikdo nepíše dementní blbosti, že 9/11 byl "inside job", prosímvás |
Boze ty veris te konspircni teorii z produkce americke vlady ze to shodilo par neanddrtalcu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 7:47 am Předmět: |
|
|
Džihadistům jsme vytvořili ideální zázemí,v postkadafiho Libii si spojenci nechtěně vybudovali v blízkosti Evropy výcvikové tábory islamistů, neřízený obchod se zbraněmi apod.
Svržením Husejna v Iráku zase nestabilní území kde jednu třetinu ovládá IS s bývalými vysokými důstojníky Husajnovi armády... _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|