| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZacDan
|
Zaslal: po leden 05, 2015 10:15 pm Předmět: Protein do objemu - doporučujete ho? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po leden 05, 2015 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MIP
|
Zaslal: út leden 06, 2015 12:51 am Předmět: |
|
|
chce slyšet, že je to dobrej protein. Takže: Jo je úplně v pohodě.
(stejně jako je v pohodě 95% všech ostatních a znatelné rozdíly jsou v chuti a stravitelnosti, což má každý individuálně.)
Jinak tu je vlákno Proteiny, kde se řeší proteiny a o tomhle proteinu tam najdeš podle mě dobrých 50 příspěvků minimálně.
|
|
| nahoru |
|
 |
urba
|
Zaslal: pá leden 09, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
Protein se vždy odvíjí podle denního příjmu bílkovin, nehraje roli dieta nebo objem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 11:51 am Předmět: |
|
|
| urba napsal: | | Protein se vždy odvíjí podle denního příjmu bílkovin, nehraje roli dieta nebo objem :) |
Tohle lidi nikdy nepochopi
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
To bych zas tak netvrdil.
Do diety se obecně doporučuje o něco větší množství bílkovin než do objemu vzhledem k tomu, že mají vyšší termickej efekt než sacharidy a zároveň můžou při větším deficitu sacharidů pomoci lépe ochránit svalovou hmotu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 09, 2015 6:25 pm Předmět: |
|
|
...z čehož neplyne že některé proteiny jsou do diety a jiné do objemu, resp. že vůbec v dietě nějaký protein potřebuješ. Jak říká Palo Jablonický...půl kila hovězího:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 6:27 pm Předmět: |
|
|
Pokud to bylo na mě, tak já jsem nemluvil o prášku.
Respektive mi do diety připadá prášek jako úplnej nesmysl vzhledem k tomu, že pevná strava tě zasytí na dýl.
Což samozřejmě vzhledem k předchozím příspěvkům nemuselo být úplně jasný, jak jsem to myslel. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 09, 2015 7:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ...z čehož neplyne že některé proteiny jsou do diety a jiné do objemu, resp. že vůbec v dietě nějaký protein potřebuješ. Jak říká Palo Jablonický...půl kila hovězího:o))) |
Na druhou stranu, ne všichni si můžou dovolit kupovat to půlkilo hovězího
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá leden 09, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
To je pravda, ale zase 0,5 KG hovězího je pod 100 kč a máš cca 100 g bílkovin. Protein přijde na podobné peníze, pokud to není třeba odtud od ronnieho. Proteinové prášky nezavrhuji. Sám se odhodlávám dojíst svoji domácí zásobu místo svačin (zatím marně:o)-
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |