|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bodybuiler4
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 9:35 pm Předmět: Ořechy a semínka |
|
|
Dobrý den, chci se zeptat jaká je optimální dávka arašídů nebo slunečnicových semínek denně. Já sním každý den pytlík (100g) slunečnicových semínek nebo arašídů. Ale kamarád si dává před tréninkem čtvrt kila arašídů a někdy mu je z toho prý těžko, ale že prý má z toho sílu. Že to prý rozžvýká a zapíjí horkou vodou. Narozdíl odemně ale váží kolem 120KG,já mám lepší polovinu. Ale i tak není lepší sníst pouze jeden 100g balíček? Jsou tam nějaké rizika?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 11, 2015 9:50 pm Předmět: Re: Ořechy a semínka |
|
|
| bodybuiler4 napsal: | | Dobrý den, chci se zeptat jaká je optimální dávka arašídů nebo slunečnicových semínek denně. Já sním každý den pytlík (100g) slunečnicových semínek nebo arašídů. Ale kamarád si dává před tréninkem čtvrt kila arašídů a někdy mu je z toho prý těžko, ale že prý má z toho sílu. Že to prý rozžvýká a zapíjí horkou vodou. Narozdíl odemně ale váží kolem 120KG,já mám lepší polovinu. Ale i tak není lepší sníst pouze jeden 100g balíček? Jsou tam nějaké rizika? |
Sílu z arašídů, jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
DolceGusto

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po leden 12, 2015 12:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po leden 12, 2015 2:13 pm Předmět: Re: Ořechy a semínka |
|
|
| bodybuiler4 napsal: | | Dobrý den, chci se zeptat jaká je optimální dávka arašídů nebo slunečnicových semínek denně. |
Když si dáš každý den jednu hrst, bude to ok. Nevidím žádný pozitivum do sebe cpát nějakých 250g ořechů za den. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út leden 13, 2015 8:28 am Předmět: |
|
|
Já sem si taky koupil pár balíčků slunečnicových semínek loupaných do práce a když mám pocit hladu tak je do sebe cpu. Bývá mě po nich ale jaksi těžko, asi nejsu na rostlinnej tuk zvyklej :D a to si jich dám třeba jen 5 hrstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: út leden 13, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | Já sem si taky koupil pár balíčků slunečnicových semínek loupaných do práce a když mám pocit hladu tak je do sebe cpu. Bývá mě po nich ale jaksi těžko, asi nejsu na rostlinnej tuk zvyklej :D a to si jich dám třeba jen 5 hrstí. |
To neni, že bys nebyl zvyklý. Oříšky/semínka obsahují látky, které mají zabránit jejich trávení (aby to semínko zase vyšlo ven a rostlina se mohla šířit :)), dá se tomu hezky zabránit tím, že se ty semínka namáčejí ve vodě, klidně i několik dní předem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loscarlos
|
Zaslal: so únor 14, 2015 8:40 pm Předmět: |
|
|
Semínka nezavrhuji, dobré jsou Chia semínka, konopné semínko, lněné semínko a slunečnice. Ideálni je mix, ale max. hrst denně. Lněné má projímavé účinky :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|