Ořechy a semínka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ořechy a semínka  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ořechy a semínka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bodybuiler4

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 9:35 pm    Předmět: Ořechy a semínka Odpovědět s citátem

Dobrý den, chci se zeptat jaká je optimální dávka arašídů nebo slunečnicových semínek denně. Já sním každý den pytlík (100g) slunečnicových semínek nebo arašídů. Ale kamarád si dává před tréninkem čtvrt kila arašídů a někdy mu je z toho prý těžko, ale že prý má z toho sílu. Že to prý rozžvýká a zapíjí horkou vodou. Narozdíl odemně ale váží kolem 120KG,já mám lepší polovinu. Ale i tak není lepší sníst pouze jeden 100g balíček? Jsou tam nějaké rizika?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 9:50 pm    Předmět: Re: Ořechy a semínka Odpovědět s citátem

bodybuiler4 napsal:
Dobrý den, chci se zeptat jaká je optimální dávka arašídů nebo slunečnicových semínek denně. Já sním každý den pytlík (100g) slunečnicových semínek nebo arašídů. Ale kamarád si dává před tréninkem čtvrt kila arašídů a někdy mu je z toho prý těžko, ale že prý má z toho sílu. Že to prý rozžvýká a zapíjí horkou vodou. Narozdíl odemně ale váží kolem 120KG,já mám lepší polovinu. Ale i tak není lepší sníst pouze jeden 100g balíček? Jsou tam nějaké rizika?

Sílu z arašídů, jo?
DolceGusto

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm to je hodne pokrocilej pre-wokout, ale zkouset ho asi nebudu
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2015 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A já proč jsem furt tak slabá.... Arašídy nežeru!

Zítra nájezd na Tesco, jasné?
cipinek

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 12:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je to tak, jsme tlustí a slabí, kdybysme žrali ariky, tak bysme byli štíhlí a silní...
Riku

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrt kila arašídů jako pre-workout? pak to zapije lahváčem ne?
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
čtvrt kila arašídů jako pre-workout? pak to zapije lahváčem ne?

K tomu dva párky s chlebem a hořčicí a jde na to :))
Frozz.

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 2:13 pm    Předmět: Re: Ořechy a semínka Odpovědět s citátem

bodybuiler4 napsal:
Dobrý den, chci se zeptat jaká je optimální dávka arašídů nebo slunečnicových semínek denně.

Když si dáš každý den jednu hrst, bude to ok. Nevidím žádný pozitivum do sebe cpát nějakých 250g ořechů za den.
Dave1913

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem si taky koupil pár balíčků slunečnicových semínek loupaných do práce a když mám pocit hladu tak je do sebe cpu. Bývá mě po nich ale jaksi těžko, asi nejsu na rostlinnej tuk zvyklej :D a to si jich dám třeba jen 5 hrstí.
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2015 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Já sem si taky koupil pár balíčků slunečnicových semínek loupaných do práce a když mám pocit hladu tak je do sebe cpu. Bývá mě po nich ale jaksi těžko, asi nejsu na rostlinnej tuk zvyklej :D a to si jich dám třeba jen 5 hrstí.

To neni, že bys nebyl zvyklý. Oříšky/semínka obsahují látky, které mají zabránit jejich trávení (aby to semínko zase vyšlo ven a rostlina se mohla šířit :)), dá se tomu hezky zabránit tím, že se ty semínka namáčejí ve vodě, klidně i několik dní předem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Loscarlos

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2015 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Semínka nezavrhuji, dobré jsou Chia semínka, konopné semínko, lněné semínko a slunečnice. Ideálni je mix, ale max. hrst denně. Lněné má projímavé účinky :o))

Rychle na stránku:

Přejdi na: