Dobře nebo špatně

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dobře nebo špatně  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Dobře nebo špatně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vasikone

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 5:24 pm    Předmět: Dobře nebo špatně Odpovědět s citátem

Čau dámy a pánové

Vím že je toho tady spoustu, ale chci jen vědět jestli to mám poskládaný dobře nebo ne a jestli mi tam něco chybí nebo naopak je tam něčeho málo

Je mi 19 let vážím 63,4 kilo a měřím 175cm hubená postava.

cvičím pondelí úterý čtvrtek pátek a to doma, venku na hřištích později zařadím posilku.

9:30 Snídaně: 120g Musli emco nebo vloček, zaleté mlékem,

10:30 Svačina: Cottage, nějaká houska nebo bageta se zrním.

Popř:2.Svačina:vanička tvarohu plus vejce med vanilkovej cukr ( nevim jeslti je to třeba někde psali že je to dobrý, někde že ne.)

13:30 Oběd: Kuřecí prsa 120g, 120-150g rýže, zelenina

14:00 trenink: Po Tréninku: Hardcore Gain 21
15:30 Svačina: testoviny s tunakem nebo vejce na tvrdo, musli

18:00 Večeře: Kuřecí prsa 100g,120g rýže, zelenina

20:00 II Večeře: 250g Tvaroh tučný, med (taky jsi nejsem jistej)

Jde mi o nabrání a vybudování postavy, síly a dokázat sám sobě že to jde

Kdyby měl někdo nějaký rady jak si ten jídelníček postavit levněji byl bych rád... D9ky moc

Naposledy upravil vasikone dne po leden 12, 2015 5:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jachym

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, přijde mi to celkem OK, jen mě pobavilo večer že dáváš umělý sladidlo a med... tak buď se chci cukru obecně vyhnout a dám sladilo, nebo to prostě osladim... cpát tam obojí? Navíc ono med je sice hezkej, ale v konečnym důsledku neni o moc lepší než cukr a pokud nejsi v dietě, tak je to fuk a necpal bych tam už to sladidlo.
Složením se mi to celkem líbí, otázka samozřejmě jaký máš porce třeba těch těstovin. A já osobně bych taky třeba místo tučnýho dal tvaroh nízko nebo polo a nasypal si do toho ořechy, ale asi to moc rozdíl neni.
vasikone

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo omlouvám se to sladidlo tam být vůbec nemá to jsem si skládal předtim to tam už vubec nemam no a ten med si tam dávám spíš kvuli chuti a ořechy si tam sypu namletý a těch testovin asi jako tý rýže kolem 120-150g. nechci jíst jen rýži nebo jen těstoviny. četl jsem spoustů příspěvků a rozdíl v tom prý zas takovej neni tak to střídám
jachym

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2015 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vasikone napsal:
jo omlouvám se to sladidlo tam být vůbec nemá to jsem si skládal předtim to tam už vubec nemam no a ten med si tam dávám spíš kvuli chuti a ořechy si tam sypu namletý a těch testovin asi jako tý rýže kolem 120-150g. nechci jíst jen rýži nebo jen těstoviny. četl jsem spoustů příspěvků a rozdíl v tom prý zas takovej neni tak to střídám

JJ, pak ok, jinak ano, mezi těstovinama a rýží rozdíl neni absolutně žádný, respektive je, ale záleží na typu, tak jak můžeš jíst celozrnnou rýži. jsou celozrnný těstoviny, pokud nejsi nějak v dietě apod. je bílá rýže uplně v poho a stejně tak těstoviny, víceméně zdroj komplexních sacharidů. A brambory jsou na tom v tomto ohledu ještě líp, protože jsou výživnější po tránce mikronutrientů.

Rychle na stránku:

Přejdi na: