|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: po leden 12, 2015 6:27 pm Předmět: |
|
|
Na tom videu není co kritizovat. Maximálně ten lehkej záklon, kterej svádíš na kameru a z toho pohledu mi připadají ty podle tebe nedotažený opáčka naopak lepší.
Pokud bys chtěl hledat opravdu nějaký mini mušky, tak zkus hodit video úplně z boku.
Rychlost je tam super. A určitě bude i rezerva v tom, že to jedeš hodně přes nohy, což samozřejmě nevadí. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 12, 2015 9:16 pm Předmět: |
|
|
Dik tedy, uprimne jsem cekal vetsi kritiku, sice jsem celkem spokojenej, ale neco se mi na tom nelibilo...mozna jen me obludne ja
Magion: Dnes jsem nad tim premslel, jak to udelat, abych to neprepalil, na coz jsem expert :) . Jet lehke mrtvoly ve smyslju, ze budu mit v serii nekolik opakovani rezervu muze mit sice nejaky prinos v silovem treninku, ale kvuli tomu si nakladat cinku nebudu, to by me fakt nebavilo, ja musim mit pocit, ze je to fakt tezky :) a delat zase vic jak 5op (8-10), coz jsem obcas delaval, s tim mam zkusenost, ze se odpalim mnohem rychleji nez u tezsich vah, takze bud v kazdem treninku tezce 3-5op, s vahou co pujde (itnezita 80-90% odhadem) a nebo opravdu jen ob trenink.
Jinak s tim objemem mas pravdu, trochu jsem narost  a ty trapezy, asi nebude nahoda, ze se me porad nekdo v posilovne pta, jak se cvicit . Na tenhle sval mam odjakziva trochu uchylku :-)
Madball: ok priste, pokud jsem to dneska zase na par mesicu neprepalil :D ,natocim z boku.
Esko : jo jo, kdybych ty nohy zapojoval mene, tak uz je to "jerab" a odrovnal bych si asi spodni zada. I kdyz myslim si, ze ta hlavni sila vychazi stejne ze stredu tela, protoze se tema nohama do toho kvuli kolenu stejne nemuzu plne oprit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po leden 12, 2015 10:24 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že na videu z profilu asi taky nebude nic k nalezení, ale třeba za sebe musím říct, že když se natáčím pro kontrolu a je to z nějakýho podobnýho úhlu, ideálně ještě ze země, tak si pak říkám: "hm, dobrý, celkem spokojenost".
Pak to natočím z boku a už to nadšení opadne.
Dá se tam líp podívat na dráhu činky, startovní pozici apod.
Btw., taky máš celkem blbej zvyk čumět na sebe do zrcadla. Když jsem začal doma cvičit bez něj, tak jsem po tom absolutně nevěděl, kam se mám dívat a byl to celkem brutál nezvyk. Ikdyž ty máš relativně vzpřímenej trup, takže tam žádný větší vyvracení hlavy není. To bych nechal na Pomanovi, jestli to může něčemu vadit. První opáčko gut a další už je: "I´m sexy boy".
Ale jinak za sebe bych řekl, že v tomhle provedení si myslím, že to nemůže ničemu vadit. Alespoň doufám. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 12, 2015 10:40 pm Předmět: |
|
|
úprimne ako keby si tam mal tak 100kg, neskutočné voľačo, maxko bude tak 250-260 _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 12, 2015 11:24 pm Předmět: |
|
|
Mno jen abych vubec ze zeme odlepil 230... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 13, 2015 12:38 am Předmět: |
|
|
Nedovite :) a je to naprosto nesmyslne spekulovani _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út leden 13, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
Dost dobrej vykon, navic s rezervou minimalne 10kg
Ta posledni serie vypadala uplne stejne jako ty predchozi, zadnej krvak
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: út leden 13, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | 12/1 .......... mne nektery opakovani propadaji jak nedotazeny [/i] Chci slyset kritiku
|
Že tys to sem dal schválně, protože tě dlouho nikdo nepochválil.
Mě v tvém podání ty tahy přijdou strašně lehké, taky bych chtěl.
Technicky, při mém amatérském názoru OK.
Chlap jak hora takže není o čem
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út leden 13, 2015 3:23 pm Předmět: |
|
|
13/1 RAMENA, TRAPEZY
tlaky na MP za hlavu (plny rozsah pohybu)
90kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
95kg x 5
90kg x 5
60kg x 10 (TUT 68s)
60kg x 10 (TUT 72s)
-prvni serie oproti minulemu treninku relativne lehka, takze jsem 5kg pridal, druha usla, 3. uz na krev, 4. mega na krev a uz jsem se trochu bal, at si nevyvalim rameno, takze jsem na posledni 5kg ubral. Spokojenost, 3x5x95kg na tlaky za hlavu je PR
upazovani v uklonu
15kg x 15 (2x)
17,5kg x 12 (2x)
17,5kg x 12 (2x)
17,5kg x 12 (2x)
20kg x 10 (2x)
20kg x 12 + 10kg x 15 + 5kg x 15 (2x)
20kg x 13 (jen prava ruka)
-tohle je opravdu luxusni cvik, jen me fakt stve ten rozdil mezi levou a pravou rukou. Leva jde krasne plynule v draze pohybu a sila je tam na mnohem vic, prava jde divne sejdrem a silove nezvlada co levacka a i ty svaly hure citim, jinak ale spokojenost. Na konec jsem si dal, coz je mozna blbost jeste jednu extra serii na tu slabou ruku
upazovani v predklonu
15kg x 20
17,5kg x 18
20kg x 15
25kg x 10
25kg x 10
27,5kg x 8 + 15kg x 20
-jedna 22,5ka byla na druhem konci posilovny a asi by me m*dlo, kdybych pro ni mel jit :D , takze jsem vzal pak 25ky. Posledni serii jsem zkusil 27,5kg, samozrejme nehorazna hnojarna, ale mne to z toho roste stejne vic nez kdyz se soustredim hlavne na techniku a to posledni dobou pozoruji cimdalvic
tlaky na MP pred hlavu (plny rozsah pohybu)
80kg x 10
80kg x 10
80kg x 8 (a pul)
80kg x 8
80kg x 8 + 16 (15s pauza mezi jednotlivyma op)
-opet jako minule 80kg a co nejvice opakovani (hodne dynamicky, protoze kdybych jel pomalu , tak uz zvednu leda prd), krome prvni serie, kde byla rezerva asi 1 opakovani (mysleno v celem rozsahu pohybu) vse ultra na krev. Posledni serii jsem si opet vychutnal diky intenzifikacni metode rest pause, kdy jsme udelal 1 serii na doraz a pak jeste dalsich 16 opakovani a mezi kazdyma cca 15s pauza. Dolu jsem cinku spoustel hodne pomalu, na klicnich kostech pauza. nahoru vystrelit a zahaknout na 15 s do stojenu, to cele 16x. Velmi vyzivne... :D
pritahy k brade na MP
40kg x 15
45kg x 10
45kg x 11
45kg x 12
50kg x 10 + 35kg x 12 + 25kg x 18
-opet celkem siroky uchop, draha pohybu je zhruba stejna jako u upazovani, dnes uz to bralo lepe nez minule. Musim se naucit spravne zapojovat ramena
facepulls v klece ( lano)
50kg x 20
55kg x 20
65kg x 20
70kg x 18
75kg x 15 + 50kg x 25
krceni ramen s JR v sede
40kg + 40kg x 20
50kg + 50kg x 20
50kg + 50kg x 20
50kg + 50kg x 20
55kg + 55kg x 15
55kg + 55kg x 17
55kg + 55kg x 17
55kg + 55kg x 17
55kg + 55kg x 17
40kg + 40kg x 30
kolo: 40 minut
-intenzita dobra, ale uz jsem mlel fakt z posledniho a v posledni tretine uz mi cvachtalo v botech , z teplaku kapaly nebezpečně velke kapky meho vysoce toxickeho potu :D a smrdel jsem jak hnuj, takze jsem zvazoval, jestli se na to v ramci ochrany zivotniho prostredi a take z moralnich duvodu nemam radeji vykaslat Nastesti bylo v gymu celkem prazdno, takze jsem to dojel no ale teda ....
A stejne je to k nicemu krome zlepseni fyzicke kondice, coz pocituji, ale ze bych hubl, to ani omylem
TIME: 1h 55 minut + 40 minut kolo
VAHA: 123,2kg
-vcera dostala CNS docela zahul, takze jsem byl dnes takovej zpomalenej a ne uplne nebytej energii a glykogenem ,ale i tak to byl super trenink a nic dnes nebolelo . _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 14, 2015 3:29 pm Předmět: |
|
|
14/1 TRICEPS, BICEPS
uzky bench press na MP podhmatem
105kg x 6
110kg x 5
110kg x 5
110kg x 5
110kg x 5
70kg x 11 (TUT 75s)
70kg x 10 (TUT 67s)
-+10kg od minule a pocitove ne o moc tezsi, nechapu
bicepsovy zdvih JR ve stoje
25kg x 8
27,5kg x 5
27,5kg x 5
27,5kg x 5
27,5kg x 5
30kg x 5 + 17,5kg x 8 + 10kg x 10
17,5kg x 10
-plan byl 6ky s 25kg, prvni serie 8op jak ho*no, takze jsem pridal, tezky to bylo, ale citil jsem to slusne. Na posledni tezkou serii jsme poprve v zivote zkusil 30ky, sice uz velke prasecinka, ale cas od casu to neuskodi.
extezne JR za hlavou v sede
35kg x 10
35kg x 10
40kg x 6
40kg x 7
40kg x 7
35kg x 11 + 25kg x 11
bicepsovy zdvih EZ skotovka
30kg x 15
40kg x 10
45kg x 10
50kg x 6 (au)
40kg x 12
30kg x 12 (nahore s podrzenim)
-tohle asi momentalne nebudu moct cvicit, ptotoze me na prave ruce dost vyrazne boli slacha a je to tak na urvani si a te ruce dost uhybam
superserie: uzky bench na stroji + bicepsovy zdvih JR - kladivo v sede
70kg x 10 + 15kg x 12
70kg x 11 + 15kg x 12
70kg x 11 + 15kg x 12
70kg x 11 + 15kg x 12
(80kg x 8 + 50kg x 12 + 40kg x 16) + (20kg x 10 + 12,5kg x 15)
60kg x 14 + 15kg x 12
superserie: tricepsove stahovani kladky + bicepsovy zdvih na protismerkach
40kg x 20 + 22,5kg x 17
45kg x 20 + 25kg x 15
50kg x 16 + 22,5kg x 15
52,5kg x 15 + 22,5kg x 15
(55kg x 15 + 35kg x 22) + (25kg x 15 + 15kg x 15)
- bicepsovy zdvih jsem jel fazovane na tretiny. 1/3 pohybu na vterinu zastavit, 2/3, opet zastavit a 3/3 domacknout, nejen ze je to tak dost tezsi ale krasne to bere
kolo: 40 minut
-dnes docela utrpeni od zacatku do konce, dal jsem to tak tak, ale pak jsem se z toho kola doslova zbortil na zem a cekal, kdy se proberu zpatky k zivotu
TIME: 1h 37 minut + 40 minut kolo
VAHA : 122,8kg
-4. trenink po sobe, unava uz byla znat velka, ale silove me trenink velmi prekvapil. Zitra uz 100% volno , jedna bych nemel co cvicit a druhak jsem uz fakt vyrizenej
-kolena skoro neboli, uz si sednu a zvednu se bez bolesti, ale jeste se preci jen trochu bojim, tak minimalne tyden mozna 2 jim dam pohov, protoze takovou bolest uz zazit nechci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 9:15 am Předmět: |
|
|
15/1 VOLNO _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|