|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
oblivionrpg
|
Zaslal: čt leden 15, 2015 12:16 am Předmět: Výživový a pohybový poradce |
|
|
Ahoj,
Přítelkyně by si k narozeninám přála návštěvu u poradce, který by ji poradil jak správně jíst (denní přijem, kdy a co) a hlavně cvičit (principy, jak často...). Pořebuji někoho, kdo to nebude tahat primárně přes posilku.. Máte tip na takovou osobu a kolik by taková návštěva mohla stát?
Díky moc. J.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 12:45 am Předmět: Re: Výživový a pohybový poradce |
|
|
| oblivionrpg napsal: | Ahoj,
Přítelkyně by si k narozeninám přála návštěvu u poradce, který by ji poradil jak správně jíst (denní přijem, kdy a co) a hlavně cvičit (principy, jak často...). Pořebuji někoho, kdo to nebude tahat primárně přes posilku.. Máte tip na takovou osobu a kolik by taková návštěva mohla stát?
Díky moc. J. |
Havlíček - ten jeho celkovej plán + konzultace stojí asi 12000, kupoval jsem to rodičům. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 7:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 8:10 am Předmět: |
|
|
"Slečna Jermářová dokázala za 2 měsíce správným určením mého nutričního typu a následnou úpravou jídelníčku vyřešit můj celoživotní boj s chutí na sladké..."
PMKB5 netušíš, co slečna Jermářová myslí pod pojmem nutriční typ a jak jej na základě tedy těch vědeckých výzkumů zjišťuje? Dělá genetické testy? Nebo jak?
EDIT: Hmm, jak tak koukám, slečna si oblíbila paleo, které zřejmě doporučuje všem.
| peetthemaster napsal: | | oblivionrpg napsal: | Ahoj,
Díky moc. J. |
Havlíček - ten jeho celkovej plán + konzultace stojí asi 12000, kupoval jsem to rodičům. |
Havlíček je dobrej, ale za tu cenu si můžeš dovolit ty samé služby u někoho méně profláklého. Havlíček neví navíc nic zázračného oproti dalším zkušeným výživářům. Jen je zmedializovaný a jeho přednáška na konferenci v IKEM před necelým rokem mě utvrdila v tom, že je přeceňovaný. Sám jsem ho ještě pár let nazpátek také hodně poslouchal a měl ho za výživového guru v ČR, ale tak tomu není...
EDIT: Špatně napsal. Ne za tu cenu, ale za podstatně nižší cenu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne čt leden 15, 2015 11:51 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
oblivionrpg
|
Zaslal: čt leden 15, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
12000? A za tu cenu mi bude ještě doma uklízet a vařit vše co mi doporučí? :) Jsem nevěďel, že je to taková pálka. Ale asi je to jeden z nejprodláklejších.. Jinak přítelkyně by nezkousla asi žádný paelo, raw atp..
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 9:52 am Předmět: |
|
|
eSko: zeptej se přímo Aničky - my s ní dlouhodobě spolupracujeme, a spokojenost. Ad Paleo - mno, upřímně, vždy to bude nějaká varianta Primal/Paleo, proč znovu vynalézat kolo, ale kupř. poměr maso/zelenina bude u někoho 80/20, u jiného 20/80. Aktivně cvičící budou muste přidat na sacharidech (otázka je samozřejmě jakých) atd. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 11:11 am Předmět: Re: Výživový a pohybový poradce |
|
|
| peetthemaster napsal: |
Havlíček - ten jeho celkovej plán + konzultace stojí asi 12000, kupoval jsem to rodičům. |
Těch 10k je ale za to, že je známej z TV
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|