Výživový a pohybový poradce

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výživový a pohybový poradce  Úvodní stránka -> Ostatní -> Výživový a pohybový poradce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
oblivionrpg

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2015 12:16 am    Předmět: Výživový a pohybový poradce Odpovědět s citátem

Ahoj,
Přítelkyně by si k narozeninám přála návštěvu u poradce, který by ji poradil jak správně jíst (denní přijem, kdy a co) a hlavně cvičit (principy, jak často...). Pořebuji někoho, kdo to nebude tahat primárně přes posilku.. Máte tip na takovou osobu a kolik by taková návštěva mohla stát?
Díky moc. J.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2015 12:45 am    Předmět: Re: Výživový a pohybový poradce Odpovědět s citátem

oblivionrpg napsal:
Ahoj,
Přítelkyně by si k narozeninám přála návštěvu u poradce, který by ji poradil jak správně jíst (denní přijem, kdy a co) a hlavně cvičit (principy, jak často...). Pořebuji někoho, kdo to nebude tahat primárně přes posilku.. Máte tip na takovou osobu a kolik by taková návštěva mohla stát?
Díky moc. J.

Havlíček - ten jeho celkovej plán + konzultace stojí asi 12000, kupoval jsem to rodičům.
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2015 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anička Jermářová

http://www.annajermarova.cz
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2015 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"Slečna Jermářová dokázala za 2 měsíce správným určením mého nutričního typu a následnou úpravou jídelníčku vyřešit můj celoživotní boj s chutí na sladké..."

PMKB5 netušíš, co slečna Jermářová myslí pod pojmem nutriční typ a jak jej na základě tedy těch vědeckých výzkumů zjišťuje? Dělá genetické testy? Nebo jak?

EDIT: Hmm, jak tak koukám, slečna si oblíbila paleo, které zřejmě doporučuje všem.

peetthemaster napsal:
oblivionrpg napsal:
Ahoj,
Díky moc. J.

Havlíček - ten jeho celkovej plán + konzultace stojí asi 12000, kupoval jsem to rodičům.

Havlíček je dobrej, ale za tu cenu si můžeš dovolit ty samé služby u někoho méně profláklého. Havlíček neví navíc nic zázračného oproti dalším zkušeným výživářům. Jen je zmedializovaný a jeho přednáška na konferenci v IKEM před necelým rokem mě utvrdila v tom, že je přeceňovaný. Sám jsem ho ještě pár let nazpátek také hodně poslouchal a měl ho za výživového guru v ČR, ale tak tomu není...

EDIT: Špatně napsal. Ne za tu cenu, ale za podstatně nižší cenu.

Naposledy upravil eSko dne čt leden 15, 2015 11:51 am, celkově upraveno 1 krát
oblivionrpg

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12000? A za tu cenu mi bude ještě doma uklízet a vařit vše co mi doporučí? :) Jsem nevěďel, že je to taková pálka. Ale asi je to jeden z nejprodláklejších.. Jinak přítelkyně by nezkousla asi žádný paelo, raw atp..
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2015 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko: zeptej se přímo Aničky - my s ní dlouhodobě spolupracujeme, a spokojenost. Ad Paleo - mno, upřímně, vždy to bude nějaká varianta Primal/Paleo, proč znovu vynalézat kolo, ale kupř. poměr maso/zelenina bude u někoho 80/20, u jiného 20/80. Aktivně cvičící budou muste přidat na sacharidech (otázka je samozřejmě jakých) atd.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt leden 15, 2015 11:11 am    Předmět: Re: Výživový a pohybový poradce Odpovědět s citátem

peetthemaster napsal:

Těch 10k je ale za to, že je známej z TV

Rychle na stránku:

Přejdi na: