Pěkně jsi se rozdřepoval. Můžeme dát třeba někdy v příštím týdnu ten společný trénink, když už jsem se taky trochu rozhýbal :))
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Zaslal: pá leden 16, 2015 4:15 pm Předmět: Re: švadla - síla a dynamika
švadla napsal:
(to bude sprcha
hehe nebudee... hlavní, je se ze svých chyb poučit. Tak je hezky vidět, že u toho přemýšlíš.
Jinak dobrý, že netlačíš na mrtvolu za každou cenu. Protože jediný co to může přinést, krom hezčího zápisu, že to upálíš. Nechodit do selhání a jak půjdou dřepy nahoru, půjde i mrtvola automaticky sama.
Zaslal: pá leden 16, 2015 7:09 pm Předmět: Re: švadla - síla a dynamika
magion napsal:
švadla napsal:
(to bude sprcha
hehe nebudee... hlavní, je se ze svých chyb poučit. Tak je hezky vidět, že u toho přemýšlíš.
Jinak dobrý, že netlačíš na mrtvolu za každou cenu. Protože jediný co to může přinést, krom hezčího zápisu, že to upálíš. Nechodit do selhání a jak půjdou dřepy nahoru, půjde i mrtvola automaticky sama.
Díky. Madball mě trošku propral u Spekouna v logu a tak uberu i na bench. Ozvalo se mi (stejně jako tobě) trošku pravé rameno. Normálně mě to vůbec nebolí, ani při cvičení. Našel jsem si pohyb, kde to bolí dost - když se snažím zatnout pravý trapéz :- ( Bolest při pohmatu ramene necítím - jen když si u ramene zmáčknu klíční kost. To tu bolest ještě zesílí. Pak povolím a je to dobrý. Nechápu.
_________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
Zaslal: út leden 20, 2015 9:44 pm Předmět: švadla - síla a dynamika
20.1. 2015
NOHY, RAMENA
rotátory
+
dislokace ramene
glute squeeze:
30 sec
dřep - lehký:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 10 x 70kg
6 x 5 x 80kg
Snaha o maximální dynamiku směrem nahoru. Každé páté opakování bylo s 2-3 vteřinovou stopkou dole. Odjeto ani ne za 15 minut.
mrtvý tah s rovnýma nohama:
5 x 10 x 80kg
hamstringy na míči:
5 x 10
tlaky s VČ vsedě:
1 x 20 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 6 x 60kg
1 x 6 x 70kg
1 x 3 x 80kg - tohle byl totální propadák
1 x 8 x 70kg
1 x 20 x 50kg - tohle totální masakr
Založil jsem to na 6 opakováních s tím, že to dám i s 80kg. Minule jich bylo pět. Dneska ale absolutně nebyla šance. Tak jsem to moc nehrotil a raději ubral zase.
přítahy JČ vstoje:
3 x 15+15 x 12kg
přítahy JČ na zadní ramena:
3 x 15+15 x 23kg
A na břicho jsem se vyprdnul :- ( Problém je v jídle. V práci je toho až nad hlavu. Doma máme kompletně rozkopaný celý byt - tzn. příprava jídla totálně na nule. Do konce týdne si objednávám krabičky. Od příštího týdne se musím opřít zase do jídla. Ze 4 staveb už budu působit jen na 2, tak i pracovně to bude snažší. Jupííí.
- Albert Einstein
Zaslal: čt leden 22, 2015 9:03 pm Předmět: švadla - síla a dynamika
22.1. 2015
NOHY, PRSA, BŘICHO
rotátory
+
dislokace ramene
glute squeeze:
35 sec
one leg hip thrust:
1 x 10
dřep - těžký:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 5 x 70kg
1 x 5 x 90kg
1 x 4 x 110kg
1 x 3 x 130kg
6 x 2 x 145kg belt
První tři pracovní série šly dobře. Pak to trošku ztěžklo. Ale na 150kg tam určitě je.
one leg hip thrust:
4 x 10
benchpress:
1 x 20 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 10 x 70kg
5 x 6 x 90kg
Odlehčuji. Je čas zase něco natlakovat. Díky Madballe ;)
rozpažky:
5 x 20 x 12kg
zkracovačky
4 x 15
"CIZOva svíčka":
4 x 8
Dřepy mě fakt baví. Dotáhnu to do 6x2x150kg. A pak poprosím místí zabijáky o radu. Jak dál? Zkusit ubrat řekněme 20kg a jet těžký trojky nebo jak psal Spekoun jet dál a postupně ubírat pracovní série a vyšponovat to k nový maximálce?
- Albert Einstein
Já neříkám, že se má člověk flákat, já jen říkám, že tlačit moc na pilu je nesmysl. Prostě dát do toho trochu svýho pocitu, rozumu a zkušeností, jak tvoje tělo reaguje na nějakej styl tréninku. Něco už přece odcvičeno máš.
Jinak já bych u sebe u těch dřepů, šel zase zpátky do objemu práce, protože cca 12 pracovních opáček je už poměrně málo a je lepší zase trochu postavit nějaký základy pro intenzitu. Ikdyž těch 3x130 by se určitě dala ještě brát jako forma pracovní série.
Druhá možnost je zkusit pár tréninků ještě nějakou rampu na PRko (2RM, 3RM, 5RM), alespoň za poslední dobu a do pracovního objemu jít potom. Tam bych prostě začal pocitově o něco výš, než minule, s cílem vyšších vah na konci samozřejmě.
edit: takže koukám, že radím i trochu to, co napsal spekounP. Jen zase bacha, abys to tam nerval za každou cenu. Dal bych max. PRko za poslední dobu.
edit2: ta moje rada byla postavená na trochu jiné koncepci tréninku, než teď jedeš. Takže vlastně nic.
Ale do toho celkovýho podseknutí bych šel určitě, ať už rovnou nebo po pár tréninkách s cílem pro PR za poslední dobu.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zaslal: so leden 24, 2015 7:21 pm Předmět: švadla - síla a dynamika
24.1. 2015
ZÁDA, TRICEPS, BICEPS, BŘICHO
rozehřátí:
GM
+
front squat
mrtvý tah:
1 x 5 x 50kg
1 x 5 x 90kg
1 x 5 x 120kg
1 x 2 x 140kg
1 x 2 x 160kg
1 x 2 x 180kg
1 x 1 x 200kg belt
1 x 0 x 210kg belt
1 x 2 x 180kg
Škoda. Měl jsem dát dvojku s 200kg, kde to šlo celkem krásně (proto jsem i přidal). 210kg mě šíleně překvapilo. Bylo to jako kdybych přihodil ne 10kg, ale třeba 30kg...
přítahy VČ podhmatem:
1 x 15 x 30kg
1 x 12 x 50kg
1 x 10 x 70kg
1 x 8 x 90kg
1 x 6 x 110kg belt
1 x 4 x 120kg belt + 1 x 10 x 90kg
Těch 120kg už nebylo úplně košér :D
shyby:
3 x 5, 5, 4
Jak to necvičím, je to bída.
benchpress úzkým úchopem:
1 x 10 x 10kg
1 x 10 x 30kg
1 x 10 x 50kg
1 x 5 x 70kg
1 x 5 x 90kg
1 x 5 x 100kg
1 x 5 x 110kg
110kg už poměrně těžkých. Asi vyhodím na nějaký čas klasický bench, který mi trošku rozhazuje momentálně ne úplně OK pravé rameno a zaměřím na tuhle verzi.
střídavé zdvihy JČ vsedě + souběžné zdvihy JČ vsedě:
5 x 10+10 x 10kg + 5 x 5+5 x 10kg
francouzský tlak s JČ vsedě - jednoruč:
4 x 15 x 12kg
zkracovačky na míči:
4 x 20
Mrtvola možná vstane z mrtvých :-DDD. Uvidíme.
- Albert Einstein
ja bych to tam teď během 3 týdnů napálil - jeden trénink 4x2x150-155kg, další trénink 2x2x160-165kg, a pak pokus o 2RM někde kolem 170kg
Čau. Právě přemýšlím, že bych příště místo 147,5kg tam poslal rovnou 150kg. Klasicky 6x2. Ať to mám v hlavě odškrtnutý :D No a pak jak píšeš. Ale bojím se, že stále i 2x160kg je pro mě moc. No uvidíme.
- Albert Einstein
Zaslal: st leden 28, 2015 9:31 am Předmět: švadla - síla a dynamika
To je v prdeli. Ráno na záchoě jsem se nějak otočil a ukrutná ostrá bolest pod levou lopatkou, že jsem se málem znova po.... Po pár minutách jsem se dokázal narovnat a zkusili jsme to rozmasítovat. Lehce to pomohlo, alespoň nechodím jak krypl. Snad to během dne povolí. S tímhle cvičení a tím pádem dřep opravdu nedám :- (
- Albert Einstein
Zaslal: st leden 28, 2015 12:25 pm Předmět: Re: švadla - síla a dynamika
švadla napsal:
To je v prdeli. Ráno na záchoě jsem se nějak otočil a ukrutná ostrá bolest pod levou lopatkou, že jsem se málem znova po.... Po pár minutách jsem se dokázal narovnat a zkusili jsme to rozmasítovat. Lehce to pomohlo, alespoň nechodím jak krypl. Snad to během dne povolí. S tímhle cvičení a tím pádem dřep opravdu nedám :- (
Teda chlape, když mě naposledy bolelo pod lopatkou, byl to lehce vyhozený obratel.. Muže ted zase trápí trapéz.. tak to asi z toho Eaglu o víkendu moc nebude, co?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru