|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milcek55
|
Zaslal: so leden 17, 2015 4:09 pm Předmět: BCCA |
|
|
Zdravim chci se zeptat kolik denně užívate gramů BCCA v objemové fázy. Koupil jsem si Essential BCAA Synergy a nevim kolik gramů užívat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 17, 2015 4:18 pm Předmět: |
|
|
0,4 g na kg vahy _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so leden 17, 2015 4:19 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | 0,4 g na kg vahy |
0,45g. Zbytečně ty rady odflákáváš!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 17, 2015 4:44 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | 0,4 g na kg vahy |
0,45g. Zbytečně ty rady odflákáváš! |
ale on ma Essential BCAA Synergy
tech tolik nemusi! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Balboa
|
Zaslal: ne leden 18, 2015 11:33 am Předmět: |
|
|
To dávkování co tu píšou pánové je přehnané a takto bych to nehrotil. BCAA je nejvíce přeceňovaným suplementem vůbec.
BCAA mají pro většinu lidí smysl jen poránu před snídaní a na konci tréninku před příjmem gaineru. V obou případech se zastaví katabolizace (po nočním hladovění, po záteži) a zvedne se inzulin, takže se pak lépe zpracovávají sacharidy.
Naopak před tréninkem jsou zbytečné. Svaly není potřeba chránit, jak se komerčně tvrdí, a není vhodné před tréninkem navozovat hypoglykemii.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
| Balboa napsal: | To dávkování co tu píšou pánové je přehnané a takto bych to nehrotil. BCAA je nejvíce přeceňovaným suplementem vůbec.
BCAA mají pro většinu lidí smysl jen poránu před snídaní a na konci tréninku před příjmem gaineru. V obou případech se zastaví katabolizace (po nočním hladovění, po záteži) a zvedne se inzulin, takže se pak lépe zpracovávají sacharidy.
Naopak před tréninkem jsou zbytečné. Svaly není potřeba chránit, jak se komerčně tvrdí, a není vhodné před tréninkem navozovat hypoglykemii. |
Docela bych chtěl vidět někoho, kdo by měl z BCAA hypoglykemii
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne leden 18, 2015 11:56 am Předmět: |
|
|
No vidíš a já takového člověka znám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | No vidíš a já takového člověka znám. |
Takhle, neříkám, že to nemůže nastat, ale jsou to výjimečný případy a jde tam většinou o kombinaci několika faktorů, jak to napsal Balboa, to zní jak kdyby bylo nějaký normální mít po BCAA hypoglykemii pokaždý Tohle fakt není dobrej argument proti tomu, proč nedávat BCAA před tréninkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Pr!nc napsal: | | No vidíš a já takového člověka znám. |
Takhle, neříkám, že to nemůže nastat, ale jsou to výjimečný případy a jde tam většinou o kombinaci několika faktorů, jak to napsal Balboa, to zní jak kdyby bylo nějaký normální mít po BCAA hypoglykemii pokaždý Tohle fakt není dobrej argument proti tomu, proč nedávat BCAA před tréninkem. |
Je to docela zásadní argument. Leucin je docela dost inzulinogenický, takže velké dávky tě do hypa můžou dost pravděpodobně dostat a opravdu se to stává. Navíc takové zkušenosti jsem i v obchodě slyšel z první ruky. BCAA mají své místo v jiné časové úseky, než obecně výrobci prezentují. Balboa měl naopak vskutku trefný příspěvek. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 12:30 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Pr!nc napsal: | | No vidíš a já takového člověka znám. |
Takhle, neříkám, že to nemůže nastat, ale jsou to výjimečný případy a jde tam většinou o kombinaci několika faktorů, jak to napsal Balboa, to zní jak kdyby bylo nějaký normální mít po BCAA hypoglykemii pokaždý Tohle fakt není dobrej argument proti tomu, proč nedávat BCAA před tréninkem. |
Je to docela zásadní argument. Leucin je docela dost inzulinogenický, takže velké dávky tě do hypa můžou dost pravděpodobně dostat a opravdu se to stává. Navíc takové zkušenosti jsem i v obchodě slyšel z první ruky. BCAA mají své místo v jiné časové úseky, než obecně výrobci prezentují. Balboa měl naopak vskutku trefný příspěvek. |
Pravda, bcaa jsou nejdůležitější ráno na lačno společně s glutaminem a po tréninku (taktéž podávané s glutaminem). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Pr!nc napsal: | | No vidíš a já takového člověka znám. |
Je to docela zásadní argument. Leucin je docela dost inzulinogenický, takže velké dávky tě do hypa můžou dost pravděpodobně dostat a opravdu se to stává. Navíc takové zkušenosti jsem i v obchodě slyšel z první ruky. BCAA mají své místo v jiné časové úseky, než obecně výrobci prezentují. Balboa měl naopak vskutku trefný příspěvek. |
Dobře, pak se teda omlouvám za svou nevědomost Nicméně ze svého okolí, lidi co je užívají a dávkují to normálně takový problém nikdy neměli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne leden 18, 2015 12:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|