Chci pribrat

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Chci pribrat  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Chci pribrat
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MMartin2

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 9:03 pm    Předmět: Chci pribrat Odpovědět s citátem

Ahoj, chystam se pribrat nejakou tu svalovou hmotu, momentalne mam 179cm a 72kg, a jelikoz ty kila na me nejsou moc videt, tak bych chtel zkusit dat aspon tu 80kg, treningovej plan mam vyreseny, spis jde o jidelnicek, muj jidelnicek - denne snim

10 vajec
tunak,
3 talire ryze se stehnem
Gainer BIG compress
Protein whey gold 100% Standard
Creatine Micronized monohydrate

( vse to mam rozlozene abych to za cely den snedl )

zajmalo by me jestli je to hodne nanic jidelnicek nebo to staci na pribrani, vetsinou druhy den po cviceni kdyz mam volny den tak se vubec nehybu a cely den prosedim u pc..
Cvicim 10 mesicu. a zatim se mi vaha zasekla na 72 a nechce to moc dal, ale predtim sem nejedl vajicka, nemel jsem protein, ani gainer,kreatin, proto se ptam jestli je to takle dobre, ten jidelnicek, asi chybi jeste testoviny no..

Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkus a uvidis
jak to mas poskladane behem dne?
mas nejake pomale bilkoviny na noc a rychle po treningu a po probuzeni?
nejake komplexni sachry na rano?
jaky mas trenig?
MMartin2

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
zkus a uvidis
jak to mas poskladane behem dne?
mas nejake pomale bilkoviny na noc a rychle po treningu a po probuzeni?
nejake komplexni sachry na rano?
jaky mas trenig?

ja to jedu odedneska takze to nemam jeste nejak dobre poskladane, prave bych potreboval jestli by mi tu nekdo poradil jak tuten seznam co jsem vypsal poskladat.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze zadne: ...muj jidelnice-denne snim... a mam to poskladane, abych to stihl za cely den

hledej odpoved treba tady http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html
MMartin2

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

(okopirovano z te stranky co jsi poslal)

Spánek se blíží a je čas na poslední jídlo. Je-li váš rozpočet finančně omezen, dejte si odtučněný (a třeba i ochucený) tvaroh, jehož proteiny vystačí tělu dlouho do noci, doplněný několika vaječnými bílky. Máte-li chuť investovat více do suplementů, zkuste některý z proteinů určených speciálně na noc, náš trh nabízí dostatečné množství. Obě varianty si jsou víceméně rovnocenné.

night protein nemam, a tvaroh mi nechutna ani s cukrem, je mozny misto toho dat ten protein gold standard?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvaroh muzes s kakaem, s marmeladou
ten protejn pouzit sice muzes, ale rozhodne to neni idealni
night protein nebo tvaroh se pouzivaji kvuli kaseinu, ktery se vstrebava az 7 hodin, proto je vhodny pred spanim
Mablung

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 10:10 pm    Předmět: Re: Chci pribrat Odpovědět s citátem

MMartin2 napsal:
Ahoj, chystam se pribrat nejakou tu svalovou hmotu, momentalne mam 179cm a 72kg, a jelikoz ty kila na me nejsou moc videt, tak bych chtel zkusit dat aspon tu 80kg, treningovej plan mam vyreseny, spis jde o jidelnicek, muj jidelnicek - denne snim

10 vajec
tunak,
3 talire ryze se stehnem
Gainer BIG compress
Protein whey gold 100% Standard
Creatine Micronized monohydrate

( vse to mam rozlozene abych to za cely den snedl )

zajmalo by me jestli je to hodne nanic jidelnicek nebo to staci na pribrani, vetsinou druhy den po cviceni kdyz mam volny den tak se vubec nehybu a cely den prosedim u pc..
Cvicim 10 mesicu. a zatim se mi vaha zasekla na 72 a nechce to moc dal, ale predtim sem nejedl vajicka, nemel jsem protein, ani gainer,kreatin, proto se ptam jestli je to takle dobre, ten jidelnicek, asi chybi jeste testoviny no..

Diky

Obsahuje tvůj tréninkový rozpis MT a dřep?

Nepotřebuješ ani protein, ani gainer, ani kreatin. Vajíčka jsou zdravá a papej je , nicméně nejsou rozhodující. Pro přibrání je rozhodující množství stravy, kterou do sebe nacpeš. Musíš do sebe cpát jídlo horem, dolem. Až ti začne růst pupek, poznáš, že jsi dosáhl svých limitů a měl bys zpomalit. Pokud ti pupek ještě růst nezačal, jíš prostě málo.

Mimochodem, kdybych si dával denně tři talíře rýže se stehnem, problil bych se časem k padesáti kilům. Strava má být pestrá. Obvláště pokud chceš přibírat. Lidé co chtějí hubnout, to mají s výběrem stravy mnohem těžší. Jen si dávej hodně těstovin, pizzu, brambory, ... .Nemusíš nic nezdravého, ale potřebuješ pestrou a vydatnou stravu.

Ještě jedna věc. Co se nočního tvarohu týče, tak podle některých pramenů není nutný, spíše kontraproduktivní. Je lepší nechat žaludek, ať si přes noc odpočine.
MMartin2

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 10:15 pm    Předmět: Re: Chci pribrat Odpovědět s citátem

pupek mi prave ze roste, ale to je asi jedine co u me roste :D
Mablung

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 10:16 pm    Předmět: Re: Chci pribrat Odpovědět s citátem

MMartin2 napsal:

Tak nesedět druhý den u počítače, ale hýbat se :-)

Co trénink? Máš tam MT a dřep?
MMartin2

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 10:39 pm    Předmět: Re: Chci pribrat Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
MMartin2 napsal:

drep jo, ale mrtvy tah ne.
Mablung

PříspěvekZaslal: so leden 03, 2015 10:53 pm    Předmět: Re: Chci pribrat Odpovědět s citátem

MMartin2 napsal:
Mablung napsal:
MMartin2 napsal:

drep jo, ale mrtvy tah ne.

Tak si vezmi na pár lekcí trenéra ať ti zkontroluje techniku a zařaď ho. Myslím, že nejen dle mě je to nej cvik pro růst svalů. Ale chce ho to cvičit technicky správně.
Novic

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdo se může dobrovolně zaplácnout tvarohem před spánkem? Počkej... to vlastně psali v jednom článku... chjo.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2015 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Kdo se může dobrovolně zaplácnout tvarohem před spánkem? Počkej... to vlastně psali v jednom článku... chjo.

treba ja, delam to tak uz hodne roku a nevidim zadna negativa
a hodne si i pochutnam, davam si bud ten tucny (je krasne kremovy) nebo netucny s holanskym kakaem, pripadne aspon karamelovou prichuti, nekdy Pikaem, marmeladou....
MMartin2

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 1:33 am    Předmět: odpoved Odpovědět s citátem

Zacinal jsem na 50kg jako uplne paratko (pres biceps 26cm) a ted mam 77kg a pres biceps asi okolo 38cm uz je to lepsi ale furt sem takovej hubenejsi kluk, i kdyz sem nabral na 77kg (180cm) a posledni dobou se mi zda ze nabiram snad jen na bricho .. jelikoz zmeny vidim spis jen na brise nez jinde (vetsi bricho)... cvicim pondeli streda patek..

pred rokem sem byl na mereni tuku, vazil sem 65kg, a muj podkozni tuk byl 8%, ted nevim jak na tom sem..

snim denne treba 3 talire ryze + stehno, pak klidne 2 talire testovin, 8 vajec, tunak, atd, pribiram po tom hodne rychle, ale spis na to bricho no, coz me docela stve, cim to je?Kdybych se cpal bramburkama hamburgrama tak bych se nedivil ze to de na bricho, ale takle cim to je, pripada mi ze zacinam mit mit postavu SkinnyFAT - HubenoTlusty :D
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 7:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:

To uz aj toto je nezmysel? Robim to tak asi 5 rokov.

Rychle na stránku:

Přejdi na: