Maximálka na bench, naturálně.

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Maximálka na bench, naturálně.  Úvodní stránka -> Trénink -> Maximálka na bench, naturálně.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 9:20 pm    Předmět: Maximálka na bench, naturálně. Odpovědět s citátem

Zdar chlapi, zajimalo by mě jaké maximálky na bench se dá prakticky naturálně dosáhnout....dejme tomu, že bench je muj nejoblibenějši cvik a lehce se v něm zlepšuji...jde mi o to, že si chci nastavit někaký cíl v benchi, ale naemám tušení, jestli si mohu troufnout naturálně třeba na 200kg, protože vím, že když jsem minulý rok dal 170, tak mi dělalo celkem problém se dále zlepšit...Máte nějaká čísla z vlastní zkušenosti? Samozřejmě jde o RAW výkon....snad tady už takové téma není, ještě jsem ho zde nazahlídnul. Dík za odpovědi..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se nedivím, 170kg raw naturálně je fakt už top výkon.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Judson

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam, ze mame mozna stejny cil ) Ja bych rekl ze 200 jde, jen to bude trvat dlouho, nevidim duvod proc by se nemohl bench kazdej rok o kousek zlepsovat, stacilo by treba i jen 3kg, a za 10 let to mas. Dale asi hodne zalezi na BW, pokud by si treba chtel stale zustat na nejake konkretni tak to bude urco tessi nez postupne pribirat.
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chovám se tak, abych co nejvíce a nejrychleji sílil, takže do sebe nasázím celkem dost kalorií, BW jde teda nahoru a síla taky...po půl roce necvičení jsem teď na 4x140kg na bench...Takový můj malý sen je dát 180 na bench do konce roku, ale bude to těžké po tom, jak mě minulý rok 180kg doslova zamáčklo :D 170 a 180 je neskutečný rozdíl...
m1ro

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozne to asi bude pri idealnich podminkach. Nechci nejak kecat, ale vseobecne co si vsimam, tak mi tech 160-170 uz prijde fakt jako takovy ten naturalni strop u vetsiny beznych lidi, bez nejakeho vetsiho talentu, kteri to cviceni berou aspon trochu vazne, ale je to jen takovej muj dojem. Vlastne malokdy vidam nekoho zvedat tolik a kdyz jednou za cas jo, je videt ze uz maj fakt neco odcviceno. No a pak mas naturalni mutanty, co pod to lehnou a za par let treninku daj opravdu i tu 200, casto jsou ale docela tlusty tihle lidi, proste od prirody, aspon co jsem ja videl :) Nevim jak dlouho cvicis, kolik ti je, to bude rekl bych ale taky rozhodujici, jestli jsi na tu 170 makal uz treba 10, ci jen 5 let apod. :)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

200 kg na bench dal i Martin Mester, a to je jen "holka v bikinách"
Judson

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
200 kg na bench dal i Martin Mester, a to je jen "holka v bikinách"

No jo, ale to neni kondicak co si jen tak cvici pro radost, jako my.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja by som povedal ze dost zalezi od talentu. Verim ze nejaky mutant vie dat drug free daleko cez 200. Pozri trebars log bestiala na if.cz, ten dal teraz 3x180 mimo kury a od kopy sadla ma velmi daleko. Takisto k nam do posilovne chodi chlap, ktory bencuje 140-150 stop tlak v 75ke a vcelku mu aj verim ze nic neberie.

U mna je drug free benc s 1.5xBW a viac velmi dobry vykon (samozrejme mam na mysli sutazne uznatelnu techniku, ziadne parodie na benc). Myslim ze pre bezneho naturala s priemernou genetikou je to fajn dlhodoby ciel.
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na těch 170kg na bench jsem makal 3 roky, Je mi 22let :) Jo to video, jak Martin zvedl 200kg na bench jsem viděl, bylo to lehce s dopomoci ale i tak úctyhodný výkon...otázka je, jestli i on něco bere nebo ne...tímhle tady nechci rozpoutat nějakou diskusi, ale mám celkem zmatek v tom kdo je čistý a kdo ne, protože se o tom vůbec nemluví...
Mablung

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych se zeptal Cíza, to je přeborník v benchi
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi dobry vysledok, 170 v 22 rokoch natty. Ja mam 20 a odkedy davam 100+, tak je pokrok minimalny. Som antitalent
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, jak je kdo jaký naturál..
Já dal v 16-17 při TH max 80 kg 125 nebo 130 kg, je to už minulost. Bench necvičím dobré 3 roky
Judson

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda, ze nevim jaky jsme mel kdy maxka na bench, bylo by to zajimave srovnani. Kdyz jsem zacal vazneji cvicit od ledna 2012 (po mnohalete flakacce a stagnaci) tak jsme daval asi 10x95. Max jsme dal v lednu 2014 1x165kg s BW asi 108kg. Doufal jsem, ze to pak pujde aspon 5kg za rok, jenze zmena techniky a zada ko me udelali aspon 1rok uplne bez progresu. Kdybych to do konce roku 2015 vytahl na 170 bych bych spokojenej.
Pak pri 5kg rocne bych v 40ti mohl byt na 190 kg, a po 40ce pocitam ze uz to pujde dolu
Netusite nekdo kolik tak davaj RAW cz borci na soutezich nad 40 let ? Mel bych takovej dlouhodobej cil, nebo spis sen )

Cele je to ale moc pekna teorie
Tsunami

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlobr1 dal zatím 185kg (snad mu neubírám) při 94kg cca raw. Snad to píšu dobře :-)
Dave1913

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím že to nejdůležitější jsi zapomněl napsat, tvou BW. Ale pokud máš do 110 kg tak 170 kg (stop tlak - to je uznatelná technika) je perfektní výkon.
Sparing má 23 let a dal 195 kg, ale váží 135 kg, což je důležitý dodat. Já dal při 88 kg 145 kg, můj cíl na dubnovou soutěž je 150 kg v juniorech.
Můj názor je že Mester natural není. Myslím že na těch lepších soutěžích jsou všichni fyzíci nasypaní.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Maximálka na bench, naturálně. Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: