Kluci, tak jsem pro vas zase neco pripravil. Rozhodl jsem se otestovat svou vsestranou atletickou kondici, rad byc tu odstartoval jakousi soutez. Detaily dam za par dni.
Vcera jsem se testoval, 100kg mrtvy tah na max opakovani (5s.Mezi op.max)
A zatahl jsem to 43x. Nekdo dalsi kdo chce zkusit? Nominuju Cizopasnika, Grznara, Petrase.
Petre ty ses komik. Myslis, ze 100 kg je pro chlapy na mrtvole nejaka vaha? S tim by tam prvni dva jmenovani kmitali jeste zitra, Petr jeste o vikendu. Fakt si nemyslim, ze by nekoho bavilo delat na tahu 100 a vic opakovani. Jestli chces delat zajimavou soutez v tahu, dej na max opakovani aspon 200 kg.
Petre ty ses komik. Myslis, ze 100 kg je pro chlapy na mrtvole nejaka vaha?
Pakosta, Tom.K Ti prave naznacil, ze nie si chlap...tak tak rychlo nasyp dvacinu s 2 metrakmi, alebo si daj zasteru a tym, co si ich vyzval, navar veceru
Petre ty ses komik. Myslis, ze 100 kg je pro chlapy na mrtvole nejaka vaha?
Pakosta, Tom.K Ti prave naznacil, ze nie si chlap...tak tak rychlo nasyp dvacinu s 2 metrakmi, alebo si daj zasteru a tym, co si ich vyzval, navar veceru
Ja jsem mu nic nenaznacoval. Napsal jsem mu to doufam dost jasne, nebo ne?
Tak ja si koupim tu zasteru. Na druhou stranu, pokud mas kardiovascularni system netrenovany, sila je ti k prdu na vysoka opakovani. Kolik jich TomeK das? 70?
Kluci, trosku mi to pripomina omylne nazory, ze velkej svalnatej chlap je zakonite skvelej bijec, kdyz naopak rychly hubenour te sunda jednim hakem. Tohle mel byl universalmi atleticky test, ne kdo zvedne vic, jeste jednou, pokud se ti unavi cardiovascularni system, koncis, pokud ho netrenujes, koncis, takze ja to tak ruzove nevim.
Vse s respektem, rad bych kdyby jste se zapojili.
Ps: krasne citim cela zada, ne nadarmo se rika, mrtvy tah je kral cviku.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru