PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkná výzva, ale teď to zkuste opakování na bicáky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsme si trošku nerozuměli. Já to myslel tak, že 100 kg na počet opakování není žádná silová soutěž. Proto jsem navrhoval 200. Je to přesně tak jak jsi Petře psal, čistě jen o fíze, nic jinýho. Věřím, že těch 100 opáček se 100 kg je pro tyhle 3 reálný, já nevěřím tomu, že bych sám dal to co ty.
vist

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
to jsme si trošku nerozuměli. Já to myslel tak, že 100 kg na počet opakování není žádná silová soutěž. Proto jsem navrhoval 200. Je to přesně tak jak jsi Petře psal, čistě jen o fíze, nic jinýho. Věřím, že těch 100 opáček se 100 kg je pro tyhle 3 reálný, já nevěřím tomu, že bych sám dal to co ty.

for Tom.K) jak na tom vlastně jsi, kdysi jsem trochu sledoval tvůj log a skončilo to nějakou operací a teď jsem si vzpomněl a kór když píšeš, že nedáš 100 opáček se 100 kg, což mě trochu zamrazilo, jestli to myslíš vážně
Cmeni

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik by asi mohl dát Petráš s těma 200 kg opakování?
secret78

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dajme tomu, že to je čo najviac opakovaní za 2min?
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:

neni tam casovy limit, me to trvalo cca 2,15min. Asi kdyby jsi roztahnul kazde opakovani do 5 sekundoveho limitu, tak tam budes na dlouho, ale nevim, jestli tahle strategie prinese tresne. Diky ze to zkusis, drzim palce. Doporucuju foam roll po treninku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
secret78

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
secret78 napsal:

neni tam casovy limit, me to trvalo cca 2,15min. Asi kdyby jsi roztahnul kazde opakovani do 5 sekundoveho limitu, tak tam budes na dlouho, ale nevim, jestli tahle strategie prinese tresne. Diky ze to zkusis, drzim palce. Doporucuju foam roll po treninku.

Skúšať to asi nebudem :) aspoň nie v najbližšom čase. Viem, že 21 opakovaní dám bez položenia činky s miernou rezervou.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 6:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vist napsal:
Tom.K. napsal:

for Tom.K) jak na tom vlastně jsi, kdysi jsem trochu sledoval tvůj log a skončilo to nějakou operací a teď jsem si vzpomněl a kór když píšeš, že nedáš 100 opáček se 100 kg, což mě trochu zamrazilo, jestli to myslíš vážně

Tak koukni do logu a uvidis jak na tom jsem. :) V soucasny dobe bojuju s bolavym ramenem, ale co se tyka tahu, tam si myslim, ze jsem na tom celkem dobre. 300 raw uz davam i kdyz mam blbej den, ale 100x100 kg bych 100% nedal. Mozna ani ne 50. Nejsem maratonec. Je fakt, ze jsem to nezkousel, ale ani to zkouset nebudu, vim, ze driv nebo pozdeji bych nestacil s dechem.
Dave1913

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V létě jsem zkoušel 120kg x 101op. Zvládl sem to za 2 hodiny uplně vyřízenej :D dělal jsem to po cca 6-8 opakováních.
Píšu to sem kvůli takové perličce. Dostal jsem se na číslo 73op. Říkám si ok, chybí mě 27, takže dám 7+7+7+6. Při poslední serii jsem si řekl: nebudu snižovat na 6!! dám 7 op a udělám 101 op! No a pří oným stoprvním opakování jsem si utrhl mozol :D

ps: bw byla tehdy kolem 87kg a maximálka na mrtvolu 200kg
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je dost hezky, size 2 hodiny ale parada. Taky jsem delal takove silenosti jako treba 50 serii na lytka, a svete div se, oni pres noc nevyrostli:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak jsem hrabosil ve starych slozkach a nasel tuhle fotku z 2007 MCR. Tehdy jsem skoncil za Milanem Mendou a Martinem Smutkem. Kam pak je vlastne cas odnesl tedka? Vim, ze martin smutek se venuje trenerstvi.
PS: ano, samozrejme muzete vytahnout dopingove listiny, ale who cares.:D

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by to třeba zajímalo - na to, že si v sobě měl min. ty 4 látky, tak mi to zas tak skvělá forma nepřijde, ale zase na druhou stranu netuším, jak si dávkoval. Kdyby ti to nevadilo, tak klidně PM
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Mě by to třeba zajímalo - na to, že si v sobě měl min. ty 4 látky, tak mi to zas tak skvělá forma nepřijde, ale zase na druhou stranu netuším, jak si dávkoval. Kdyby ti to nevadilo, tak klidně PM *a01*

Heled, radeji tu nebudu otevirat tohle tema, protoze by to tu prasklo navstevami.

Yesterday is history, tomorrow is mystery, but today is a present.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Mě by to třeba zajímalo - na to, že si v sobě měl min. ty 4 látky, tak mi to zas tak skvělá forma nepřijde, ale zase na druhou stranu netuším, jak si dávkoval. Kdyby ti to nevadilo, tak klidně PM

Diamonda to nějak poslední dobou zajímá. K čemu ti bude Pakosty dávkování? Jdeš do "naturálů" s Aestheticem?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
DiamonD123 napsal:

Diamonda to nějak poslední dobou zajímá. K čemu ti bude Pakosty dávkování? Jdeš do "naturálů" s Aestheticem?

Sorry Petře.

To Darkkiller: Příprava na MS v Dubaji právě začala

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: