|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bravcovahlava
|
Zaslal: st leden 21, 2015 7:31 pm Předmět: Bolest v boku |
|
|
Pri nedavnom drepovani sa mi stalo, ze pri poslednej seri ma znicoho nic vytocilo do strany (cinka bola na chrbte rovno, postoj tak isto), z neprijemnej polohy som sa nakoniec dostal ale asi sa mi pri tom natiahol sval. Pri ohnuti do druhej strany citim v boku stalu bolest ktora sa zvacsuje tim viac cim viac sa ohnem. Nemozem poriadne drepovat, tlakovat ani tahat (vahy ktore som predtim vpohode dvihol mi sposobuju bolest). Chcel by som radu ako toto zranenie co najskor zrehabilitovat a ake cviky nasadit na kompenzaciu. Momentalne idem 5x5 trening, robim silovy trojboj.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: st leden 21, 2015 8:02 pm Předmět: Re: Bolest v boku |
|
|
| bravcovahlava napsal: | | Pri nedavnom drepovani sa mi stalo, ze pri poslednej seri ma znicoho nic vytocilo do strany (cinka bola na chrbte rovno, postoj tak isto), z neprijemnej polohy som sa nakoniec dostal ale asi sa mi pri tom natiahol sval. Pri ohnuti do druhej strany citim v boku stalu bolest ktora sa zvacsuje tim viac cim viac sa ohnem. Nemozem poriadne drepovat, tlakovat ani tahat (vahy ktore som predtim vpohode dvihol mi sposobuju bolest). Chcel by som radu ako toto zranenie co najskor zrehabilitovat a ake cviky nasadit na kompenzaciu. Momentalne idem 5x5 trening, robim silovy trojboj. |
Hlavně nechoď k ortopedovi. Zkoušel by na tobě aplikovat co se naučil, švihal by ti radiaci do těla díky RGT. Hloupost. Stejná chyba by byla chodit k fyzioterapeutovi. Nic neumí a mají blbé kecy. Ještě by ti něco našli, třeba rozhozenou páteř či natáhlé svaly, pro které by ti nařídili na několik týdnů klid. A to by ti výrazně narušilo trénink. Tvrďáci si vezmou prášky proti bolesti a rozhýbou to. No pain, no gain. No, a když chceš pořádné zisky, potřebuješ pořádnou bolest, ne?
A že nevíš co ti povolilo? To je v pohodě, znovu to nepovolí. Chce to prostě jen pořádně posílit, tj. použít maximální váhy a cvičit s tím do selhání
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st leden 21, 2015 8:08 pm Předmět: Re: Bolest v boku |
|
|
| Mablung napsal: | | bravcovahlava napsal: | | Pri nedavnom drepovani sa mi stalo, ze pri poslednej seri ma znicoho nic vytocilo do strany (cinka bola na chrbte rovno, postoj tak isto), z neprijemnej polohy som sa nakoniec dostal ale asi sa mi pri tom natiahol sval. Pri ohnuti do druhej strany citim v boku stalu bolest ktora sa zvacsuje tim viac cim viac sa ohnem. Nemozem poriadne drepovat, tlakovat ani tahat (vahy ktore som predtim vpohode dvihol mi sposobuju bolest). Chcel by som radu ako toto zranenie co najskor zrehabilitovat a ake cviky nasadit na kompenzaciu. Momentalne idem 5x5 trening, robim silovy trojboj. |
Hlavně nechoď k ortopedovi. Zkoušel by na tobě aplikovat co se naučil, švihal by ti radiaci do těla díky RGT. Hloupost. Stejná chyba by byla chodit k fyzioterapeutovi. Nic neumí a mají blbé kecy. Ještě by ti něco našli, třeba rozhozenou páteř či natáhlé svaly, pro které by ti nařídili na několik týdnů klid. A to by ti výrazně narušilo trénink. Tvrďáci si vezmou prášky proti bolesti a rozhýbou to. No pain, no gain. No, a když chceš pořádné zisky, potřebuješ pořádnou bolest, ne?
A že nevíš co ti povolilo? To je v pohodě, znovu to nepovolí. Chce to prostě jen pořádně posílit, tj. použít maximální váhy a cvičit s tím do selhání |
Já nemám nic proti ironii, sám jí hojně používám..ale ne každý jí musí pochopit a někdo to může vzít vážně ;) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|