|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 2:28 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | citace: | | plus mam přetížené prsní svaly | - to bola nejaka tantricka masaz alebo jak na to dosiel? :D
A tiez by ma zaujimalo z kadial maser vycucal ze prave o 40% je jeden trapez silnejsi. |
žádná tantrická :) ale upon na prsních svalech, to co je u podpaží, snažil se mě ruzně protahovat a uvolit ty svaly. A s tím trapézm mám problem delší dobu, už pohledově je výš, tvrdší, bolavější a větší než ten na pravé straně...a těch 40% byl nejspíš odhad? :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 5:08 pm Předmět: |
|
|
Kdybys byla u mě na masáži, našel bych ti problémy u prsních svalů a pak u sedacích :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 7:12 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Zlata napsal: | | A s tím trapézm mám problem delší dobu, už pohledově je výš, tvrdší, bolavější a větší než ten na pravé straně... |
Toto mam rovnako uz par mesiacov. Ak ti na to nieco vymyslia, dufam, ze sa podelis, mne to uz leze krkom, ale bezny maser si s tym nevie poradit. |
Určo :) během několika málo dní pujdu k místnímu "šamanovi" (opravdový mistr masér, jezdil ruzně po světě a sbíral zkušenosti od nějvětších guru...) na kompletní x hodinovou masáž a diagnostiku, tak každopádně budu informovat o procedurach a pocitech :D :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Venduli

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 8:11 pm Předmět: |
|
|
Zlatochu, moc neblbni s těma šamanama :-D jednou na tebe hrabnou a nebudeš se stačit divit co ti všechno je, ze zásady na tohle nechodím :-D s trapézama jsem měla asi 8 let problémy taky, co mi pomohlo bylo protahovat to ale ne jednou denně ani dvakrát ale jak často můžeš a co nejdýl a hodně se u toho musíš uvolnit a ze všech možných stran. Plus posilovat spodní středy zad (dělala jsem asi každý den přítahy v leže na kruzích s asi 5sec kontrakcí) ale to všechno víš, haha nic nového. Já jen že jsem to celou dobu věděla taky, dělala to každý den a nic, pak jak mě to obtěžovalo život tak při každé chvilce jsem to dělala a fakt se na to soustředila a za dvě měsíce úplně pryč a trapézy měkoučký jako peřinka:-D a taky NO STRESS  Jinak hezky cvičíš, všechno sleduju, pravidelně, neboj  Přeju ti moc moc energie do první souteže
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 8:18 am Předmět: |
|
|
| Venduli napsal: | Zlatochu, moc neblbni s těma šamanama :-D jednou na tebe hrabnou a nebudeš se stačit divit co ti všechno je, ze zásady na tohle nechodím :-D s trapézama jsem měla asi 8 let problémy taky, co mi pomohlo bylo protahovat to ale ne jednou denně ani dvakrát ale jak často můžeš a co nejdýl a hodně se u toho musíš uvolnit a ze všech možných stran. Plus posilovat spodní středy zad (dělala jsem asi každý den přítahy v leže na kruzích s asi 5sec kontrakcí) ale to všechno víš, haha nic nového. Já jen že jsem to celou dobu věděla taky, dělala to každý den a nic, pak jak mě to obtěžovalo život tak při každé chvilce jsem to dělala a fakt se na to soustředila a za dvě měsíce úplně pryč a trapézy měkoučký jako peřinka:-D a taky NO STRESS Jinak hezky cvičíš, všechno sleduju, pravidelně, neboj Přeju ti moc moc energie do první souteže |
Juuuuuuuuuuuuuu DĚKUJIIIIII krásko naše největší <3 No s tím Šamanem :D čoveče byla jsem u něj 3x, vždy mě totálně zničil...ale musim říct, ruce mě nebrní tak často (v noci už vůbec!!), nemám problém s usínáním, nebudím se každých 15 minut jako předtim a uvolnuje mi svaly, takže každou kontrakci a pohyb procítím mnohem lépe. Spolupracuje i s fyzioterapeutem, tak snad to mám posichrované a s důvěrou je nechávám experimentovat :D cokoli, co by mi mohlo pomoct v přípravě a zbavit bolesti lopatek :) a rozproudit lymfu... To protahování rozhodně zařadím, tedka budu mít v práci trochu víc volnýho času tak se na to zaměřim i na posílení spodků latissimu....děkuju moc Vendulko, ty jo mě to zas tak uplně nabudilo jak jsi napsala <3 uplně bych tě obejmula a nepustila :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
23.1. VOLNO
24.1. HAMSTRINGY, HÝŽDĚ
Měla jsem chuť se opravdu zaměřit na procítění hamů, když jedu celé nohy, tak druhý den mě bolí jen zadek a předky stehen, tak jsem se rozhodla to nabombardovat a zničit :D Po dni volna, kdy jsem podstoupila další výživnou několika hodinovou masáž, jsem měla pocit, že dokážu cokoli kór s mohutnou podporou Eagle trenérů :D
Hyperextenze
opěrku jsem dala co nejníže, aby mi nebránila v pohybu a na místo klasických pohybů na posílení beder, jsem nešla tak hluboko, ale zaměřila se na zabírání hamstringů a hýždí...vždy s několika sekundovou kontrakcí a pomaličkým spouštěním....šílenost :D
13x
13x
13x
12x
12x
10x
10x
7x  vymodlených sedm :D už jsem měla dost :D
Rumuny s jč
15x 15lbs
15x 15lbs
15x 15lbs
15x 15lbs
15x 15lbs
15x 15lbs
Zákopy v leže
smrt po tech rumunech :D
15x 65lbs
12x 80lbs
11x 95lbs
12x 65lbs se zvedání kolen nahoru a zatínání zadečku u toho
Největší tahavost :D uplně mě bavilo jak ta krev se už nemá kam hnát... taková lehtavá bolest
Zadek na zákopech
opět jsem si vlezla pod zákopy, opěrku na nohy jsem si položila na pánevní kosti a jedem !!!!!
30x 50lbs
25x 95lbs kontrakce 3s
20x 110lbs
vydýchání
18x 125lbs !!!!!!!!!!!!!
20x 80lbs pálí pálí pálííííí
20x 50lbs :D :D nešlo víc :D absolutně ne :D
už jsem chtěla skončit a nějak se doplazit po schodech nahoru..dát si glutamin...a umřít :D ale....pak jsem se zas nahecovala....a chtěla zkusit pěkný powerlifterský dřepy :D (samozřejmě s nějakou piškotí vahou)
Tak jsem tak obzukovala okolo stojanu a jeden z trenérů mě do toho uplně přesvědčil :D tak mi byla vysvětlena technika pěkně s prdelí dosednout, že se hamstringama dotknu lýtek , ruce blíž u těla a směřovat je k zemi ne za sebe, aby mě to nenutilos e předklánět :D, netlačit přes špičku, ale do pat...hmmm tak jsem ty kotouče zas sundala :D :D a byla trochu více realistická...
8x 50kg
8x 50kg
8x 50kg
8x 50kg
úžasný! tedka budu zas nějaký čas pilovat tuto techniku, at zas ty svaly dostanou záhul maličko jinak..
bavilo mě to.....
..a moc.... ale totální psychárna po předchozích cvikách, zadek byl tak napumpovaný, že jsem nedokázala nechodit jak retard  sranda musí bejt _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út leden 27, 2015 3:56 pm Předmět: |
|
|
Táák zas mam chviličku času tak zapíšu restíík :D :))
25.1. Volno bohužel nedobrovolné, 14 hodin v práci vcelku vyčerpá
26.1. Stehna, Biceps, Triceps
Ráno velmi brzy jsem byla na masáži a na pijavicích :D doporučuji všem, je to psycho masakr über brutal super pocit. Nechala jsem si dát dvě na záda a prvních asi 10 vteřin jsem se nemohla prestat smát jak zvláští je to pocit když se do vás zakousne 2x 64 zoubečků ...pak už přišla jen euforie jak se těch 150 látek uvolní do těla :) ale krve pak ze mě chcalo (pardon za ten slovník, ale fakt to teklo jako blázen) vcelku solidně :D Zajímavý pocit pak menstruovat ze zad mit prosáhlou gázu, prosáklé tričko, prosáklou mikinu :D ale pocit báječný..po 10 hodinách jsem měla dojem, že už je to na pohodu, tak jsem si dala zlehka trenink a rozkrvácelo se to zas :D když jsem pak přijela domu, tatínkův výraz stál za to, jak chudák nevěděl jestli jsem v pořádku a co se mi stalo. Ale upřímně, spalo se mi pak krásně..uplně vyklidněná taková vláčná, bez bolesti čehokoli a trenink byl procítěnější než kdykoli :)
Předkopy
20x 60lbs
20x 70lbs
15x 110lbs
8x 150lbs
11x 135lbs
50 výpadů
Triceps kladka
20x 40lbs
15x 50lbs
15x 60lbs
11x 70lbs
16x 40lbs
Dipy s dopomocí
12x
11x
10x
10x
9x
tlak jč za hlavou
11x 10kg
11x 10kg
11x 10kg
11x 10kg
Triceps kliky o lavičku
16x
16x
15x
15x
Bicepsové zdvihy s jč
20x 10kg
16x 12,5kg
16x 12,5kg
30x 7kg
Scottowka
25x 10kg
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg
27.1. Záda, kardio
krásně vyspinkaná, s připraveným jídlem na celý den do práce, ráno super trenal, po trenalu masáž a tejpování (uplně božíma tejpama s geparním vzorem juuuuu!!!! ) a kontrola ranek po pijavičkách :) krev přestala téci dneska ráno, takže paráda :))
Shyby na široko s dopomocí
12x
11x
10x
10x
10x
Přítahy spodní kladky s jednoručním adaptérem k boku v předklonu
20x 40lbs
18x 50lbs
16x 60lbs
12x 70lbs
20x 30lbs
do procítění, vždy pomaličku dolu
Přítahy jč v předklonu
15x 15kg
12x 20kg
12x 20kg
12x 20kg
Lat pull down na Hammeru
20x 30kg
12x 50kg
15x 30kg
15x 30kg
Pullover na kladce
20x 40lbs
18x 50lbs
12x 60lbs
10x 70lbs
20x 30lbs
35min kardio _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 3:54 pm Předmět: |
|
|
28.1. Nohy
spíš než nohy to byl paskvil...pulku treninku jsem prozívala, tu druhou jsem se snažila nějak probrat, předchozí den v práci jsem byla do pulnoci....domu jsem se dostala v 1 než jsem šla spát a než jsem nachystala jidlo na druhy den tak už abych vstávala zas na 5:30 do práce..takže trenink a ještě k tomu nohou stal za vyliž obě nohy :D
celkem 100 výpadů se zanožením a různě těžkýma jednoručkama
dřepy
10x 40kg
10x 40kg
10x 40kg
10x 50kg
8x 50kg
8x 50kg
40minut kardio
29.1. Ramena, břicho
tlaky na ramena s osou v sedě
15x 20kg
15x 20kg
13x 25kg
13x 25kg
13x 25kg
pohrála jsem si s tim, podržení dole, explozivně nahoru, pomalé spouštění, pulrozsah, pumpovačka... :))
Upažování s jč
20x 5kg
16x 5kg
13x 7kg
13x 7kg
Shazovaná 9x 7kg, 11x 5kg, 12x 2kg
Shazovaná 9x 7kg, 11x 5kg, 12x 2kg
protisměrné kladky na zadní delty
15x 5kh
15x 5kg
15x 5kg
15x 5kg
15x 5kg
jednoručky v předklonu
12x 3kg
12x 3kg
10x 4kg
10x 4kg
Mohamedky
30x 45kg
25x 50kg
20x 55kg _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 3:46 pm Předmět: |
|
|
30.1. Kardio, strečink, pošudlání latissimů
Absolutně se mi kardio nechtělo jet, nemam to rada a nebaví mě to :D ale pak mě přepadla Batman nálada :D přepla jsem MODE :D a nasadila sluchátka :D
75minut kardio ...zběsilost :D v uších diskografie Die Antwoord, Řezník a ICP  Uplně mě to hodilo mentálně jinam
Přítahy na multipressu s nohama na lavici
15x
14x
13x
12x
11x
10x
9x
8x
7x
Pullover na kladce
pomalinku procítit každičký pohyb
20x 40lbs
18x 50lbs
16x 60lbs
Shazovaná 8x 70lbs, 10x 60lbs, 8x 50lbs, 8x 40lbs
Pro pobavení :D :D :D Kamarád ze střední,kterého jsem náhodou po x letech potkala v Eaglu a trenér (budoucí závodník ve physique), se kterým jsem minutý týden nebo kdy to bylo odjela ramena mi komentoval něco na fb tímto :D
..takže příště se mnou jede nohy :D umřem :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 4:18 pm Předmět: |
|
|
uuuuuuáááááá jináák... k dnešnímu dni mám 69kg Váženo ráno (tak krásné číslo :D :) ) Jipí jeeeej to nám to dělá -5 kg od konce "objemu" :D paráda, až najdu čas tak seženu někoho kdo mě blejskne jak vypadám, abych pak mohla mít porovnání :)
Dnešní jídlo:
Po probuzení slenička vody s citronem
Snídaně: 25g pohankových vloček, 5g strouhaného kokosu, 15g chia semínek, 10g proteinu, malý Milko neochucený řecký jogurt, skořice
5g Glutaminu, Vitaminy, mineraly, 10g BCAA, 2 cps Thermo spalovač (Survival), 1 Kofeinová tableta (Survival)
Trenink
Po treninku: 5g Glutaminu, 30g Proteinu
Oběd: 135g krůtího, 50g hnědý rýže natural, okurka
Svačina: 3 bílky, 1 žloutek, ledový salát
5g glutaminu, vitaminy
Večeře : 135g krůtího, brutal tuna všemožný zeleniny
2 večeře: 1 Milko jogurt, pulka tvarohu, 15g proteinu
5g glutaminu, 5g leucinu _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 10:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so leden 31, 2015 12:05 am Předmět: |
|
|
Tak samozrejme, moje nejoblibenejsi album je The Wraith: Shangri-La _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so leden 31, 2015 12:14 am Předmět: |
|
|
Vy holky to máte krutý... Já se teď trochu zaměřuju na jídlo, naházím si trochu masa na váhu a ono to je 250g... 135g, to je jen takový poškádlení ne? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|