Nejezení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nejezení  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nejezení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Enn

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Metabolické procesy ti vytvoří cca 300 ml denně. Nicméně to je žalostné množství a na nějaké přežívání déle jak týden bez vody (aniž by člověk konzumoval svoji moč) nevěřím.

A co tohle? -> http://www.abc.net.au/science/articles/2012/07/24/3549931.htm = rok bez jídla.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobne si myslim ze to sou spis lide kteri uz tak nemocne veri necemu co si vsugerovali do hlavy, ze ani nevi ze lzou, ze potravu prijimaji i kdyby jen minimalne tak veri tomu, ze ne
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Enn napsal:
eSko napsal:

Metabolické procesy ti vytvoří cca 300 ml denně. Nicméně to je žalostné množství a na nějaké přežívání déle jak týden bez vody (aniž by člověk konzumoval svoji moč) nevěřím.

A co tohle? -> http://www.abc.net.au/science/articles/2012/07/24/3549931.htm = rok bez jídla.
Z 207 na 82 kg během 365 dnů mi to vychází takto:
207-82 = 125 kg x 9000 Kcall v kile tuku = 1125000 Kcall v sádle / 365 dnů = 3082 Kcall za den pálením sádla. Ukaž mi někoho kdo má třeba těch 82 kg a nebude rok jíst.
Enn

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Enn napsal:
eSko napsal:

Z 207 na 82 kg během 365 dnů mi to vychází takto:
207-82 = 125 kg x 9000 Kcall v kile tuku = 1125000 Kcall v sádle / 365 dnů = 3082 Kcall za den pálením sádla. Ukaž mi někoho kdo má třeba těch 82 kg a nebude rok jíst.

Yop, podobně jsem si to taky počítal, proto mi přišlo, že to možný je:)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ale čistá matematika a extrémní případ. To jídlo chápu, ale např. brethariánství - to už je na mě zu viel:o)
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud čistě teoreticky, pro maximální skeptiky, je rekord z Guinessovy knihy rekordů (dle páně Mablunga) bez vody 18 dnů, potom 7 dnů je vlastně úplně v pohodě. A 14 dnů je horších, ale taky to jde.
jachym

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Motáte jabka s hruškama. Tamten, jak Deadliftukázal, hubl z energie, kterou předtim "nažral"... my se ale bavlii o lidech co údajně žijou ze vzduchu....

A jinak bez vody 7 dní rozhodně v pohodě není, byť se to za určitých podmínek přežít dá.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Mablungu, když si dokážeš připustit, že jsou lidé, co zvednou na benč třikrát tolik co ty, potom musíš logicky připustit, že jsou i lidé, co mají třeba třikrát pevnější vůli a nedělá jim problémy se nenažrat nebo nenapít. A pokud jsem si osobně vyzkoušel být jen o vodě týden, musím připustit, že někdo to zvládne i 40 dnů. A podobné je to i s vodou.

Hele, tak se vsadíme. Vsadím se s tebou o 100 000 Kč, že nevydržíš 14 dní bez přísunu tekutin (nemám náladu na kličky, takže se nepokoušej slovíčkařit). Na živu ... .
Pokud na to přistoupíš, požádám Ronnieho, jestli by mi nepomohl s pořádáním. Jsem si jistý, že uspořádání tohoto pokusu bude levnější než 100 000 Kč. Takže by mi i něco zbylo. Pokud vyhraješ, zaplatím náklady a jako prémii 100 000 Kč navíc.
Kolik chceš času na trénink?

Pokud to přijmeš, bude to mnohem zábavnější, než ti vysvětlovat, že určité věci na vůli nezáleží. Když ti dám vypít jed, zkapeš po stejné dávce jako člověk se železnou vůlí. Ten člověk se železnou vůlí sice oproti mě uběhne stokrát více kilometrů než já, ale biologii neokecá.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli sis nevšiml, já jsem nikdy netvrdil, že to dokážu. Já jsem tvrdil, že jsou lidi, co to dokážou.
Vsadil by ses s tím jogínem o kilo?
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Jestli sis nevšiml, já jsem nikdy netvrdil, že to dokážu. Já jsem tvrdil, že jsou lidi, co to dokážou.
Vsadil by ses s tím jogínem o kilo?

S radostí. Moje dovolené stojí šílené peníze, takže by se kilo hodilo
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jdi do toho Hulkie, prosím ! Já ti věřim.
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Hulkie napsal:
Mablungu, když si dokážeš připustit, že jsou lidé, co zvednou na benč třikrát tolik co ty, potom musíš logicky připustit, že jsou i lidé, co mají třeba třikrát pevnější vůli a nedělá jim problémy se nenažrat nebo nenapít. A pokud jsem si osobně vyzkoušel být jen o vodě týden, musím připustit, že někdo to zvládne i 40 dnů. A podobné je to i s vodou.

Hele, tak se vsadíme. Vsadím se s tebou o 100 000 Kč, že nevydržíš 14 dní bez přísunu tekutin (nemám náladu na kličky, takže se nepokoušej slovíčkařit). Na živu ... .
Pokud na to přistoupíš, požádám Ronnieho, jestli by mi nepomohl s pořádáním. Jsem si jistý, že uspořádání tohoto pokusu bude levnější než 100 000 Kč. Takže by mi i něco zbylo. Pokud vyhraješ, zaplatím náklady a jako prémii 100 000 Kč navíc.

Pokud to přijmeš, bude to mnohem zábavnější, než ti vysvětlovat, že určité věci na vůli nezáleží. Když ti dám vypít jed, zkapeš po stejné dávce jako člověk se železnou vůlí. Ten člověk se železnou vůlí sice oproti mě uběhne stokrát více kilometrů než já, ale biologii neokecá.

Tohle mi připomnělo, že jsem viděl nějakej dokument, kde si někdo pravidelně dával dávky hadího jedu (asi menší, už si to přesně nepamatuju), aby si na ně tělo zvykalo.
V podstatě už si ani nepamatuju, jak to dopadlo, ale myslím, že by vydržel o chvilku dýl, ale stejně by ho to zabilo. A mám pocit, že to praktikoval několik let.
Ale opravdu nevím, jestli si to alespoň trochu pamatuju správně.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Jdi do toho Hulkie, prosím ! Já ti věřim.

ty mi ty Vánoce nemůžeš odpustit. už se přes to přenes, je skoro únor
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Madball: Tak to není nic neobvyklého. Je to budování tolerance na určitou látku. To samé máš u feťáků, který potřebujou čím dál vyšší dávky drogy. Neznamená to ale, že by pak jed neměl toxické účinky.

Na podobném principu funguje i senzitizace v imunologii, kdy podáváš postupně zvyšující se množství antigenu a tělo pak danou látku začne tolerovat (senzitizace antigenem).

Ale to pořád nevysvětluje tenhle Breathariánskej nesmysl.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Mablung napsal:
Hulkie napsal:

Tohle mi připomnělo, že jsem viděl nějakej dokument, kde si někdo pravidelně dával dávky hadího jedu (asi menší, už si to přesně nepamatuju), aby si na ně tělo zvykalo.
V podstatě už si ani nepamatuju, jak to dopadlo, ale myslím, že by vydržel o chvilku dýl, ale stejně by ho to zabilo. A mám pocit, že to praktikoval několik let.
Ale opravdu nevím, jestli si to alespoň trochu pamatuju správně.

Ale ztracel citlivost v mistech kousnuti. A to hodne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nejezení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: