|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Enn

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 4:36 pm Předmět: |
|
|
osobne si myslim ze to sou spis lide kteri uz tak nemocne veri necemu co si vsugerovali do hlavy, ze ani nevi ze lzou, ze potravu prijimaji i kdyby jen minimalne tak veri tomu, ze ne _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 4:46 pm Předmět: |
|
|
Z 207 na 82 kg během 365 dnů mi to vychází takto:
207-82 = 125 kg x 9000 Kcall v kile tuku = 1125000 Kcall v sádle / 365 dnů = 3082 Kcall za den pálením sádla. Ukaž mi někoho kdo má třeba těch 82 kg a nebude rok jíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
Enn

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Z 207 na 82 kg během 365 dnů mi to vychází takto:
207-82 = 125 kg x 9000 Kcall v kile tuku = 1125000 Kcall v sádle / 365 dnů = 3082 Kcall za den pálením sádla. Ukaž mi někoho kdo má třeba těch 82 kg a nebude rok jíst. |
Yop, podobně jsem si to taky počítal, proto mi přišlo, že to možný je:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 4:52 pm Předmět: |
|
|
To je ale čistá matematika a extrémní případ. To jídlo chápu, ale např. brethariánství - to už je na mě zu viel:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
Pokud čistě teoreticky, pro maximální skeptiky, je rekord z Guinessovy knihy rekordů (dle páně Mablunga) bez vody 18 dnů, potom 7 dnů je vlastně úplně v pohodě. A 14 dnů je horších, ale taky to jde.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
Motáte jabka s hruškama. Tamten, jak Deadliftukázal, hubl z energie, kterou předtim "nažral"... my se ale bavlii o lidech co údajně žijou ze vzduchu....
A jinak bez vody 7 dní rozhodně v pohodě není, byť se to za určitých podmínek přežít dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Mablungu, když si dokážeš připustit, že jsou lidé, co zvednou na benč třikrát tolik co ty, potom musíš logicky připustit, že jsou i lidé, co mají třeba třikrát pevnější vůli a nedělá jim problémy se nenažrat nebo nenapít. A pokud jsem si osobně vyzkoušel být jen o vodě týden, musím připustit, že někdo to zvládne i 40 dnů. A podobné je to i s vodou. |
Hele, tak se vsadíme. Vsadím se s tebou o 100 000 Kč, že nevydržíš 14 dní bez přísunu tekutin (nemám náladu na kličky, takže se nepokoušej slovíčkařit). Na živu ... .
Pokud na to přistoupíš, požádám Ronnieho, jestli by mi nepomohl s pořádáním. Jsem si jistý, že uspořádání tohoto pokusu bude levnější než 100 000 Kč. Takže by mi i něco zbylo. Pokud vyhraješ, zaplatím náklady a jako prémii 100 000 Kč navíc.
Kolik chceš času na trénink?
Pokud to přijmeš, bude to mnohem zábavnější, než ti vysvětlovat, že určité věci na vůli nezáleží. Když ti dám vypít jed, zkapeš po stejné dávce jako člověk se železnou vůlí. Ten člověk se železnou vůlí sice oproti mě uběhne stokrát více kilometrů než já, ale biologii neokecá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
Jestli sis nevšiml, já jsem nikdy netvrdil, že to dokážu. Já jsem tvrdil, že jsou lidi, co to dokážou.
Vsadil by ses s tím jogínem o kilo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Jestli sis nevšiml, já jsem nikdy netvrdil, že to dokážu. Já jsem tvrdil, že jsou lidi, co to dokážou.
Vsadil by ses s tím jogínem o kilo? |
S radostí. Moje dovolené stojí šílené peníze, takže by se kilo hodilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
Jdi do toho Hulkie, prosím  ! Já ti věřim.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Hulkie napsal: | | Mablungu, když si dokážeš připustit, že jsou lidé, co zvednou na benč třikrát tolik co ty, potom musíš logicky připustit, že jsou i lidé, co mají třeba třikrát pevnější vůli a nedělá jim problémy se nenažrat nebo nenapít. A pokud jsem si osobně vyzkoušel být jen o vodě týden, musím připustit, že někdo to zvládne i 40 dnů. A podobné je to i s vodou. |
Hele, tak se vsadíme. Vsadím se s tebou o 100 000 Kč, že nevydržíš 14 dní bez přísunu tekutin (nemám náladu na kličky, takže se nepokoušej slovíčkařit). Na živu ... .
Pokud na to přistoupíš, požádám Ronnieho, jestli by mi nepomohl s pořádáním. Jsem si jistý, že uspořádání tohoto pokusu bude levnější než 100 000 Kč. Takže by mi i něco zbylo. Pokud vyhraješ, zaplatím náklady a jako prémii 100 000 Kč navíc.
Pokud to přijmeš, bude to mnohem zábavnější, než ti vysvětlovat, že určité věci na vůli nezáleží. Když ti dám vypít jed, zkapeš po stejné dávce jako člověk se železnou vůlí. Ten člověk se železnou vůlí sice oproti mě uběhne stokrát více kilometrů než já, ale biologii neokecá. |
Tohle mi připomnělo, že jsem viděl nějakej dokument, kde si někdo pravidelně dával dávky hadího jedu (asi menší, už si to přesně nepamatuju), aby si na ně tělo zvykalo.
V podstatě už si ani nepamatuju, jak to dopadlo, ale myslím, že by vydržel o chvilku dýl, ale stejně by ho to zabilo. A mám pocit, že to praktikoval několik let.
Ale opravdu nevím, jestli si to alespoň trochu pamatuju správně. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Jdi do toho Hulkie, prosím ! Já ti věřim. |
ty mi ty Vánoce nemůžeš odpustit. už se přes to přenes, je skoro únor
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 6:28 pm Předmět: |
|
|
Madball: Tak to není nic neobvyklého. Je to budování tolerance na určitou látku. To samé máš u feťáků, který potřebujou čím dál vyšší dávky drogy. Neznamená to ale, že by pak jed neměl toxické účinky.
Na podobném principu funguje i senzitizace v imunologii, kdy podáváš postupně zvyšující se množství antigenu a tělo pak danou látku začne tolerovat (senzitizace antigenem).
Ale to pořád nevysvětluje tenhle Breathariánskej nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Mablung napsal: | | Hulkie napsal: | | Mablungu, když si dokážeš připustit, že jsou lidé, co zvednou na benč třikrát tolik co ty, potom musíš logicky připustit, že jsou i lidé, co mají třeba třikrát pevnější vůli a nedělá jim problémy se nenažrat nebo nenapít. A pokud jsem si osobně vyzkoušel být jen o vodě týden, musím připustit, že někdo to zvládne i 40 dnů. A podobné je to i s vodou. |
Pokud to přijmeš, bude to mnohem zábavnější, než ti vysvětlovat, že určité věci na vůli nezáleží. Když ti dám vypít jed, zkapeš po stejné dávce jako člověk se železnou vůlí. Ten člověk se železnou vůlí sice oproti mě uběhne stokrát více kilometrů než já, ale biologii neokecá. |
Tohle mi připomnělo, že jsem viděl nějakej dokument, kde si někdo pravidelně dával dávky hadího jedu (asi menší, už si to přesně nepamatuju), aby si na ně tělo zvykalo.
V podstatě už si ani nepamatuju, jak to dopadlo, ale myslím, že by vydržel o chvilku dýl, ale stejně by ho to zabilo. A mám pocit, že to praktikoval několik let.
Ale opravdu nevím, jestli si to alespoň trochu pamatuju správně. |
Ale ztracel citlivost v mistech kousnuti. A to hodne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|