DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud te to nebavi, neni samozreme duvod, abys v tomhle treninku pokracoval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Určitě to psal CIZO takhle? To se mi nezdá, co takový split, kde máš v jeden den záda a nohy?b

Dat k sobe do splitu zada a nohy to muze asi jen nekdo, kdo v zivote neodcvicil samostatne tvrdy trenink jedne z tehle dvou svalovych partii. Ono i staci odjet tvrde bic a tric a mas toho plny brejle.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Já jsem myslel, že je v přípravě na soutěž, teda že chce mít co nejlepší formu a udělá pro to maximum. Bude ho bavit být v závěrečných 3 týdnech diety? To ti garantuju, že ne, a stejně to bude muset udělat, aby měl formu. Stejně tak jako je důležitý zůstat u tréninku na takový období, na který byl danej trénink sepsanej. Líbí se mi, jak si všichni hrajou na liberalisty co se týče tréninku, přitom zrovna ty drapere už jsi díky tomuhle stylu prodělal několik zranění a o nějakým výrazným pokroku se mluvit asi nedá (kromě toho, že si začal cvičit nohy).
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Draper napsal:

Já jsem myslel, že je v přípravě na soutěž, teda že chce mít co nejlepší formu a udělá pro to maximum.

Budu do toho dávat maximum do tý míry, aby mě to bavilo a dělal si to v klidu. V době, když jsem dělal kanoistiku, tak jsem do toho šel tak, že kanoistika je na prvním místě a všechno ostatní na světě jde až za ní a nehodlám tohle opakovat u kulturistiky.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Určitě to psal CIZO takhle? To se mi nezdá, co takový split, kde máš v jeden den záda a nohy?b

nevim jestli presne takhle
melo to byt vztahovano k regenraci
zkousim to hledat, al eje toho strasne moc
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S nohama uz jsme zase skoncil , ale dik :-) A me zraneni neprisuzuji tomuhle typu treninku, ale spise celkovemu stylu cviceni a hlavne podcenovani regenerace, to jen tak aby bylo jasno.
Par zavodniku a zavodnic v priprave uz jsem potkal a vim, co je poslednich par tydnu pripravy, takze tohle mne vysvetlovat nemusis a priznavam se, ze bych to zazit nikdy nechtel, ale nechapu proc by mel cvicit ted neco, co ho ocividne nebavi, kdyz stejne nikde neni garantovano, ze mu tenhle trenink prinese lepsi vysledky nez trenink jiny? Konec pripravy to uz je neco jinehom, tam je to hlavne o sebezapreni a nejak to vydrzet, takze na nejake rozjimani se nad treninkem neni moc prostor , ale ted nevidim duvod, proc by nemohl cvicit tak, jak mu vyhovuje a bavi ho
ILikeBike

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
S nohama uz jsme zase skoncil , ale dik :-) A me zraneni neprisuzuji tomuhle typu treninku, ale spise celkovemu stylu cviceni a hlavne podcenovani regenerace, to jen tak aby bylo jasno.
Par zavodniku a zavodnic v priprave uz jsem potkal a vim, co je poslednich par tydnu pripravy, takze tohle mne vysvetlovat nemusis a priznavam se, ze bych to zazit nikdy nechtel, ale nechapu proc by mel cvicit ted neco, co ho ocividne nebavi, kdyz stejne nikde neni garantovano, ze mu tenhle trenink prinese lepsi vysledky nez trenink jiny? Konec pripravy to uz je neco jinehom, tam je to hlavne o sebezapreni a nejak to vydrzet, takze na nejake rozjimani se nad treninkem neni moc prostor , ale ted nevidim duvod, proc by nemohl cvicit tak, jak mu vyhovuje a bavi ho

Zkrátka je rozdíl, když někdo cvičí pro radost a když někdo cvičí s cílem jít na podium. Výhoda toho, že cvičíš trénink, který tě třeba ani nebaví delší dobu je ta, že přesně víš, jakou váhu týdně přidáváš na činku, případně máš danou periodizaci tréninkem, od čeho se odvíjí veškerej pokrok a taky můžeš reálně porovnat, kterej trénink je pro tebe vhodnej, protože když něco cvičíš 4 týdny, kdy můžeš reálně přibrat tak 3 deka svalů naturálně, nemáš šanci poznat progres kvůli změnách v zavodnění, množství snězené potravy v dny vážení atd...
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
MAST3R napsal:

Nemusíš to hledat. :)
madball

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s tím, že člověk by měl cvičit trénink, kterej ho baví, jak píše Draper. Obvzlášť na naší kondičácké/amatérské úrvoni. Pokud mu nebude přinášet výsledky, tak ho stejně bavit nebude a přestane s ním (velmi pravděpodobně). Otázka je, jestli u něj dokáže vydržet dost dlouho na to, aby nějaký výysledky přišly. Za mě třeba tréninky nejsou potřeba moc měnit, jak se tady neustále prohlašuje, ale spíš se jich držet a jen lehce upravovat s postupem času nebo momentálním cílům a mít v nich nějakou koncepci.
Split má pro kulturistu určitě spoustu výhod, ale taky je na něj potřeba víc času. Na druhou stranu nechápu, koho může bavit split.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
člověk

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
I lehke FB je narocnejsi nez tezky split

Další pohádku prosím ...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
GodlikeX

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak, jak pise clovek

Oproti mymu splitu, kterej si uz nejakou dobu postupne vylepsuju jak pise madball, tak mi treba ten fest rozhodne narocnejsi neprijde, kdybych vam sem napsal muj tak se mi vysmejete, ale me funguje, tak naco se drzet tech tady porad dokola omilanych rad?
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Peter Ustinov napsal:
MAST3R napsal:

Nemusíš to hledat. :)

http://powerlifting.ronnie.cz/c-11659-treninkovy-videolog-michal-sirucka-02-2012.html asi v 5:45

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono hodnotit účinek fullbody po třech týdnech je trochu ukvapený Na druhou stranu bych se vůbec nedíval na to, že je tady taková fullbody mánie a jel si klidně split.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt leden 22, 2015 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Budu do toho dávat maximum do tý míry, aby mě to bavilo a dělal si to v klidu .

Vítej mezi náma kondičákama.
bolgi

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2015 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Budu do toho dávat maximum do tý míry, aby mě to bavilo a dělal si to v klidu. V době, když jsem dělal kanoistiku, tak jsem do toho šel tak, že kanoistika je na prvním místě a všechno ostatní na světě jde až za ní a nehodlám tohle opakovat u kulturistiky.

budem velmi pozorne sledovat tvoj log posledne tyzdne pred sutazou, ako velmi ta bude bavit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: