|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
Jenom pro Diamonda: Pokud chceš umět létat, neptej se slepic, jestli to dokážeš. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 10:25 am Předmět: |
|
|
| GodlikeX napsal: |
Oproti mymu splitu, kterej si uz nejakou dobu postupne vylepsuju jak pise madball, tak mi treba ten fest rozhodne narocnejsi neprijde, kdybych vam sem napsal muj tak se mi vysmejete, ale me funguje, tak naco se drzet tech tady porad dokola omilanych rad? |
Sory Diamondovi za spam, pak si to tu když tak necháš promazat, ale mě to nedá:
A jak dlouho si FEST jel když tvrdíš, že ti "rozhodně náročnější nepřijde"? Mě přijde, že jsi ho viděl jen jako rozpis a podle toho soudíš.... .
Já spíš pořád nechápu, proč někdo stále srovnává fullbody vs split, když obě tréninkové koncepce mají své výhody i nevýhody a každému sedí něco jiného a jak říkal Draper, i těžký trénink pouze malých partií (bic+tric) vás může slušně unavit...záleží, kolik do toho dáte. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 10:42 am Předmět: |
|
|
Tak mám takovej pocit, že tady maj lidi hodně zkreslený představy o předsoutěžní dietě  Co jsem jí jel naposledy, tak jsem tam rovnou narval vlny a myslím, že maximum bylo nějakejch 200 nebo 250 S. Bohužel jsem neměl šanci tu dietu dodržet, protože jsem v té době ještě dělal kanoistiku a týden před závody jsem měl neméně důležité závody v kanoistice, takže tam jsem trochu zhřešil, ale jinak to nebylo nic otřesného.
Berte v potaz, že já nemám téměř co shazovat tudíž ta dieta nebude nic hrozného.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 11:11 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MAST3R napsal: | | Určitě to psal CIZO takhle? To se mi nezdá, co takový split, kde máš v jeden den záda a nohy?b |
Dat k sobe do splitu zada a nohy to muze asi jen nekdo, kdo v zivote neodcvicil samostatne tvrdy trenink jedne z tehle dvou svalovych partii. Ono i staci odjet tvrde bic a tric a mas toho plny brejle. |
A přesně proto jsem uvedl tuto kombinaci, protože vím, že ty si pokaždé si proti. Jinak nepovažuji se za odborníka, ale přeci jen je split a split. Třeba CIZO jezdí (jezdil) kombinaci čelní dřep + MT, pak můžeš dát ještě nějaký doplněk.
Ale pokud vidíš split takhle:
Dřep, leg press, předkop, zákop, výpony výpony ve stoje, výpony v sedě
Kladka na hrudník, přítah VČ, veslování, pullover
Tak se ti nedivím, že Ti tak kombinace přijde šílená, navíc když k tomu přidáme cvičení až do selhání, dálé tam šoupneme nějaké shazovačky, vynucená opakování a já nevím co všechno.
Cviky a pořádí jsou náhodné, cílem bylo poukázat na SPLIT vs. SPLIT. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: pá leden 23, 2015 12:47 pm Předmět: |
|
|
podľa môjho názoru ak niekto cvičí full body a má v jednom tréningu, drepy, zhyby, bench, tlaky na ramená v stoji a ešte dajaké doplnky tak je to ťažšie ako split  Pretože drepy sa dajú ísť tak, že ich človek odcvičí a cíti napumpované a ide na leg pres alebo sa dajú drepy ísť aj tak, že má človek 5x5 na drepy ale takú váhu, že každá séria je boj, a po takýchto drepoch je hocijaký legpress alebo niečo iné na nohy kontraproduktívne ba dakedy na hranici zvládnutia... ak s k tomu pridá ťažký bench zhyby a tlaky na ramená tak ten tréning je proste masaker  ale vlastne som napísal to čo tu už bolo, že závisí od toho, že koľko do toho tréningu človek dá
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 23, 2015 1:39 pm Předmět: |
|
|
Teď mi ještě tak prolítlo hlavou pro Drapera jestli si to přečte.
Jak si říkal, že na videu to vypadá líp než na fotkách, tak já většinou fotky fotím mimo trénink a ta napumpovanost po trénink udělá velkej rozdíl, takže to může bejt důvod, proč se zdám na fotkách víc na hovno, než na videu. A taky v reálu to vypadá jinak, že
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so leden 24, 2015 2:17 am Předmět: |
|
|
23.1 - volno
Z práce domů a ve dvě to tam narvem !
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 24, 2015 6:29 am Předmět: |
|
|
ahoj, hele co te vubec zene zavodit?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so leden 24, 2015 11:07 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | ahoj, hele co te vubec zene zavodit? |
Ani nevím - jsem prostě narcis a z nějakýho důvodu mám na to chuť. Prostě to je ve mně
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so leden 24, 2015 6:00 pm Předmět: |
|
|
24.1 - Hammer Strenght Fitness Cup
Shyby - 26 (28)- 2 neuznané
Bench 51x55kg (54) - tři neuznané
Dřepy - 46x75kg
Celkově třetí místo
Hodnocení: splnil jsem všechny cíle, které jsem si dal. Dřepy potěšily. Akorát mi nesednul nakopávač a po dřepech jsem vyblil snídani ( ale ne proto, že jsem to jel tak do sraček). Myslím ale, že jsem měl i trochu na víc - tohle bylo tak 95%. Jinak řekl bych, že to třetí místo bylo těsné. Celkový počet účastníků byl 11.
Ramena + Biceps
Ramena
Tlaky v MP za hlavou
5x5x55kg
Upažování s JČ
4x8x12kg
Spodní kladka v předklonu
3x12x10kg
Biceps
S EZ ve stoje
5x5x40kg
Scotovka s EZ
4x8x30kg
Protisměrky ve stoje
3x12x10kg
Píšu z mobilu, proto dnes bez barviček Zítra by se mi to nechtělo psát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 24, 2015 6:31 pm Předmět: |
|
|
za shyby pochvala, za bench vysmech, to i platfus jako ja jich dal s 53kilama 45
drepy nevim, nikdy jsme jich tolik nedelal _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so leden 24, 2015 6:55 pm Předmět: |
|
|
shyby moc pěkný na to, že podle zápisů poslední dobou moc neshybuješ
a ty dřepy mi přijdou taky hodně pěkný, mně by asi shořely stehna _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so leden 24, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
Ty shyby super, jakym stylem, s bw, nadhmat, podhmat, crosfitacky, samozrejme v kuse ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|