|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
Vy tady zavadite novy trend a to podpis kolik cm/kg kdo ma? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 10:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 10:55 am Předmět: |
|
|
aktualky umi rozjet slusne OT, kazdopadne to nechapu a souhlasim s hulkiem, proc fotka jako bejk je spatna a vysekanejch 60kg je olrajt _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
Hádáte se o kravinách.
Když vylezl hnusně vyprasenej Trey Brewer na podium, taky se na mainwebu objevil článek s nadpisem Akturální forma Treye. Jedno jestli měl na sobě 30 kilo loje. Prostě to byla aktuální forma. Nevidim na tom nic zlýho, když se (pro vás) tlustej strongman vyslíkne, to samý když sem hodí fotku kultík pár hodin před soutěží. Obojí je jejich aktuální forma. Od toho tu tohle téma je. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 11:07 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Hádáte se o kravinách.
Když vylezl hnusně vyprasenej Trey Brewer na podium, taky se na mainwebu objevil článek s nadpisem Akturální forma Treye. Jedno jestli měl na sobě 30 kilo loje. Prostě to byla aktuální forma. Nevidim na tom nic zlýho, když se (pro vás) tlustej strongman vyslíkne, to samý když sem hodí fotku kultík pár hodin před soutěží. Obojí je jejich aktuální forma. Od toho tu tohle téma je. |
Jo, to je jasný, však sem může dát fotku kdo chce, ale musí být tak připravenej na následnou kritiku A nějaký výmluvy, že dělá strongmany, o to tu přece nejde, když sem dal svoji aktuální formu vzhledu, tak se bude hodnotit aktuální forma vzhledu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 11:21 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | aktualky umi rozjet slusne OT, kazdopadne to nechapu a souhlasim s hulkiem, proc fotka jako bejk je spatna a vysekanejch 60kg je olrajt |
a komu tu prosimte kdo pochválil vysekaných 60kilo?:D
Debata o ničem, prostě vypadá spíš jako tlustý, než namakany a 60kg zas bude vypadat spíš jako podvyziva než jako vysekanec nevím proč to nejsou všichni schopni objektivně připustit. tenhle topic je totiž přesně o tomto. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 11:35 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Hádáte se o kravinách.
Když vylezl hnusně vyprasenej Trey Brewer na podium, taky se na mainwebu objevil článek s nadpisem Akturální forma Treye. Jedno jestli měl na sobě 30 kilo loje. Prostě to byla aktuální forma. Nevidim na tom nic zlýho, když se (pro vás) tlustej strongman vyslíkne, to samý když sem hodí fotku kultík pár hodin před soutěží. Obojí je jejich aktuální forma. Od toho tu tohle téma je. |
Já nevím kde to bereš. Nikdo mu tady postovat nezakazuje nebo tvrdí že tady taková forma nemá co dělat, formu si tady může hodit i ten největší vorvaň, jde o to, že tady se ta forma bude i hodnotit a tedy kritizovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
Tento tipic se jmenuje "Aktuální fromy" tak jsem poslal aktuální formu po skoro desetiletech cvičení, kdy jsem začínal jako 63kg chcípáček. Nikde jsem se neobrňoval, že jsem strongman, jen jsem napsal se smajlíkem, že je to strongman forma, ani jsem sem netahal svoje výkony. Možná jednou až budu mít dostatek hmoty tak mě napadne nějaká dieta na vykreslení svalů, ale upřímně vidíme zde dnes a denně kluky do 90kg co nemají dostatek hmoty na to, aby jí mohli vyrýsovat a přesto s dietou začnou a zbyde z nich párátko. Možná to je trend physique, ale to je věc každého. Já však raději budu v této formě, protože mi to vyhovuje. Tímto doufám, že těmito pár větami uzavřu tuto diskuzi. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
Gohan + Maerlin:
no dyť jasně. On se tomu snad nějak bránil?  Na otázku jestli by to nechtěl nějak pročistit odpověděl jen že ne, že mu to tak vyhovuje a dělá strongmany. Já na to nevidím noc, že by se bránil kritice. Vy snad ano?
Co jsem si všiml, tak se tu pak na úkor jeho fotky dohaduje 20 lidí o tom co je a není forma a věřím, že wwwpower se vám jen směje. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
Hůlky tu cpe svoje pravdy totiz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
No, teď mi můj dojem wwwpower jen potvrdil. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 12:05 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Hůlky tu cpe svoje pravdy totiz. |
Napsal jsem svůj názor. Podle mého se bez tuku ve strongmanech moc neobejde.
Viz Petráš a jeho síla. O 40 kilo těžší dává daleko víc. I když je tam spousta tuku.
víš pičusi6?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 12:12 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | Tento tipic se jmenuje "Aktuální fromy" tak jsem poslal aktuální formu po skoro desetiletech cvičení, kdy jsem začínal jako 63kg chcípáček. Nikde jsem se neobrňoval, že jsem strongman, jen jsem napsal se smajlíkem, že je to strongman forma, ani jsem sem netahal svoje výkony. Možná jednou až budu mít dostatek hmoty tak mě napadne nějaká dieta na vykreslení svalů, ale upřímně vidíme zde dnes a denně kluky do 90kg co nemají dostatek hmoty na to, aby jí mohli vyrýsovat a přesto s dietou začnou a zbyde z nich párátko. Možná to je trend physique, ale to je věc každého. Já však raději budu v této formě, protože mi to vyhovuje. Tímto doufám, že těmito pár větami uzavřu tuto diskuzi. |
Proti Tobě tu nikdo nic nemá, je to úplně v pohodě postl jsi aktuálku.
Spíš Hulkie tady dělá tlaky.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | micus6 napsal: | | Hůlky tu cpe svoje pravdy totiz. |
Napsal jsem svůj názor. Podle mého se bez tuku ve strongmanech moc neobejde.
Viz Petráš a jeho síla. O 40 kilo těžší dává daleko víc. I když je tam spousta tuku.
víš pičusi6? |
a kdyz jsmenu petra jako myslis e za rok se vratis na absolutni spici? Aha :O
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|