Osobní trenér fitness - Praha 3 - hledám

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Osobní trenér fitness - Praha 3 - hledám  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Osobní trenér fitness - Praha 3 - hledám
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Dájmonde chovej se slušně. Ad jedna, jsi mladý hubený chlapec, chtěl bych vidět, jak bys třeba Petra Březnu jako majitele fitka, který po tobě chce peníze, do prdele. A ještě zvysoka. A ad dvě, nikdo tě nenutí do takového fitka chodit trénovat lidi.
Jenom se zeptám, máš trenérský kurz? Nebo tady hážeš silnými slovy ve věci, které se tě prakticky ani netýká?
edit: protože, když máš tu možnost trénovat lidi ve vyhlášeném, zavedeném fitku, do kterého chodí i poměrně movití klienti, nemůžeš pravděpodobně popřít, že máš daleko větší šanci
v takovém prostředí nachytat více klientů ochotných platit za tvoje služby.

Ale vyhlášená a zavedená fitka mají s trenérama smlouvu a pak už je to samozřejmě o tom trenérovi, jestli na to přistoupí a nebo ne s tím, že fitko potom v podstatě dohazuje lidi tomu trenérovi a on nemá tolik práce.

Jinak prakticky se mě to sice netýka ale ano, kdybych chodil posilovat k Péťovi Březnovi do fitka a přivedl si tam někoho, trénoval ho tam a přišel za mnou Péťa a řekl mi, že chce po mě něco navíc tak ano, poslal bych ho z vysoka do prdele obrazně řečeno (a ano, chovám se slušně s tím, že nemůžeš všechno brát do slova a slušně bych mu řekl, že mu platit nic nebudu a šel pryč )

Edit: Jinak chceš říct, že když si půjdu s kamarádem zacvičit třeba do Pure Jatomi a shodou okolností mu budu říkat co a jak má cvičit a radit mu, tak že to je v nějakém rozporu s tím fitness? To, že mi ten kamarád třeba za to platí už nikdo nemusí vědět.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To samozřejmě záleží na tom, jak si to hlídají, stejně jako s vlastním pitím atd.
Každopádně, divíš se tomu, že se fitko snaží vydělat? Ty přece toho svojeho klienta
taky netrénuješ zadarmo...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
To samozřejmě záleží na tom, jak si to hlídají, stejně jako s vlastním pitím atd.
Každopádně, divíš se tomu, že se fitko snaží vydělat? Ty přece toho svojeho klienta
taky netrénuješ zadarmo...

To ne, ale to fitko snad vydělá na tom, že mu tam přijdou dva lidi navíc - trenér s klientem. Z mýho pohledu prostě nechápu, proč by po trenérovi ještě měli chtít něco navíc. Jak už jsem říkal, to by po tom fitko mohlo chtít poplatky po všech, co někomu v tom fitku radí, ať už ho trénujou zadarmo, nebo se mu jen snaží pomoci a nebo si za to nechají platit.
sk

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsou slavna fitka kde musi platit treneri a jsou slavni treneri, kterym musi platit fitka :)
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulíšek a ja som si myslel, že pre arogantných mladých vševedkov máš slabosť
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Imho ten kdo zacina nepotrebuje top trenera...

Dovolim si tvrdit, ze i neznamy a neproflaknuty trener udela danemu cloveku lepsi sluzbu, nez kamarad, co je ve hre o nejakej ten patek dele, nez vy. Ale jako vsechno i tohle je otazka osobnich preferenci. Kdyz nemam litr na holice, take pujdu tam, kde me ostrihaji za kilo.

Z vlastni zkusenosti. Kdyz sem (ve 32ti) zacal poprve cvicit, chodil sem do ImFit, coz je klubove fitko na Vysocanske, takova klasicka samponarna pro modelky, nemaji tam ani klec na drepy apod. Trenoval me byvaly veslar z Dukly Kuba Friedberger (a na fyzio zalezitosti dohlizel Fanda Piskule, take z Dukly) a dovolim si tvrdit, ze me za ten pul rok velmi dobre (v ramci mojich moznosti) pripravili na dalsi cviceni. To, ze sem za ten pul rok na zelezo sahl mozna jednou dvakrat a vetsina meho cviceni byla s vlastni vahou, trx, bosu, mobilita, stabilita, je vec druha. Vzdycky sem rikal, ze trener me naucil mit cviceni rad...

Kdyz pak clovek cvici dele, zajima se o to vice a ma potrebu se posouvat, tak si hleda i trenery podle zamereni, takze jsem byl na seminari u Radara a nekolikrat u Kuliska. Oba jmenovani jsou super a pro me osobne je Pavla jedinej clovek v galaxii, ktery dokaze i drevaka jako sem ja neco naucit. Pavlu take doporucuji vsem, co to mysli se cvicenim vazne, byt sou vikendaci a kondicaci, protoze drep a pozved je zaklad.

PS: Jinak v komercnich fitkach je to tak, ze trener ma zaklad, za ktery vetsinou vede skupinove lekce, nebo ma "sluzbu" a je na nem kolik si sezene klientu, za to plati dejme tomu pulku fitku a pulka je jeho.

Naposledy upravil Olejnas dne ne leden 25, 2015 3:20 pm, celkově upraveno 1 krát
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Kulíšek a ja som si myslel, že pre arogantných mladých vševedkov máš slabosť

Alkohol ne, raději knihu!

Aroganci nesnáším, vždy to tak bylo a vždy bude.
Spashett

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 11:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Hulkie napsal:
Spashett napsal:
ja proste nechapu proc je tam to fitko drzi takove trenery. Musi tam byt nejaky vedouci, manager ci dokonce majitel co vidi jak ti lide pracujou a zachazeji s klinty ne? U nas ve fitku je 25 treneru a kdyby kdokoli z nas delal neco 'evidentne' spatne, tak by si s nama o tom nekdo radne promluvil. Kdyby i to nepomohlo tak by to vedlo ke zruseni kontraktu.

Tady v Česku málokteré fitko drží trenéry, většinou jsou externí. A ti fitku platí. A fitko neřeší, protože dostává peníze..

Já kdybych někoho trénoval ve fitku, tak jediný, co by ode mě majitel viděl za peníze by byly za vstup . . .

Jestli by ještě chtěl něco navíc za to, že u něj trénuju vlastní klienty, tak to bych ho poslal z vysoka do prdele.

to Hulkie- ja tomu rozumim,take platim namej ve fitku, ze tam mohu trenovat lidi ale to preci neznamena, ze muzu bejt debilni trener. naopak, dobri treneri delaji dobre jmeno fitku. pokud tam je trener, ktery nezapada a narusuje tenhle retezec, je z kola venku. on prijde nekdo jiny.

to diamond123- nad tvym prispekvem jsem se musel pousmat. ze majitel fitka muze byt rad, ze tam privedu nekoho trenovat ;)) reknu jednodusse jak to funguje u nas (muze byt dost odlisne od CR). ja vedu svuj byznys co se tyce fitness, pracuju ve fitku, kde platim tydenni najem a ver ze tenhle najem tydne je hodne velikej - proto najmy od treneru (je nas tam 23) delaji druhy nejvetsi a nejdulezitejsi prijem pro fitko. k tomu tvemu, ze fitko muze byt rado ze tam nekoho privedu. asi takhle. v mem fitku mame mesicne cca 135 zrusenych clenstvi a cca 140 nove prijatych clenu. tydne se v nasem fitku udela 5300 vstupu (jasne jsou lide co chodi kazdy den ale take jsou lidi co tam chodi jednou tydne) takze si asi udelas prestavu kolik aktivnich platicich klientu mame. je to temer 3300. a tedka mi rekni jak se na me asi bude koukat majitel, kdyz mu reknu ze misto najmu mu tam privedu o par lidi vic? bude me mit za cvoka. on je ten co mi ty lidi 'nabizi' tim, ze ma dalsi zamestance 'internisti', kteri pracuji na propagaci, clenstvi atd. tudiz fitko zajistuje prisun lidi do fitka. ja jsem tam jako 'externista' kterej proste plati najem za to, ze muzu pouzivat veskere vybaveni ve fitku, muzu neomezene propagovat svuj vlastni byznys, neomezene trenovat lidi, uctovat jim kolik chci, brat penize na ucet nebo v cashi.. majitele nezajima jestli trenuju 1 nebo 100 lidi. jestli platim danne z toho meho vydelku. proste 23 treneru ma stejne podminky, kazdej platime stejne a je na nas jak si nastavime ceny, propagaci atd.
jsou tu tisice dalsich fitek, kteri to maji jinak. ano najem, tydne ktery platim je hodne resp. $395 AUD TYDNE. ale jsem svym vlastnim panem. chapu ze s CR se to srovnavat neda, jen jsem chtel poukazat jak to funguje treba nekde jinde a ten system funguje!!!
kulíšek

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
pro me osobne je Pavla jedinej clovek v galaxii, ktery dokaze i drevaka jako sem ja neco naucit. Pavlu take doporucuji vsem, co to mysli se cvicenim vazne, byt sou vikendaci a kondicaci, protoze drep a pozved je zaklad.

Jsem se vůbec nevšimla, žes tu psal...

Díky moc, vážně mě těší :)

Jen si zase tak moc nefandi...
Mě už rukama prošli podstatně horší dřeváci, než jsi ty.... Jsem trpělivá a od přírody kliďas, takže mě nic jen tak nerozhodí :)

(ani mladí arogantní týpci ne )

BTW já bych si vážně k sobě nevzala člověka, který trénuje odlišně od toho, co děláme my.... Oni jsou naštěstí u mě lidi dost vycepovaní a když se jim něco nezdá, ozvou se sami
maxpoint97

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:

to diamond123- nad tvym prispekvem jsem se musel pousmat. ze majitel fitka muze byt rad, ze tam privedu nekoho trenovat ;)) reknu jednodusse jak to funguje u nas (muze byt dost odlisne od CR). ja vedu svuj byznys co se tyce fitness, pracuju ve fitku, kde platim tydenni najem a ver ze tenhle najem tydne je hodne velikej - proto najmy od treneru (je nas tam 23) delaji druhy nejvetsi a nejdulezitejsi prijem pro fitko. k tomu tvemu, ze fitko muze byt rado ze tam nekoho privedu. asi takhle. v mem fitku mame mesicne cca 135 zrusenych clenstvi a cca 140 nove prijatych clenu. tydne se v nasem fitku udela 5300 vstupu (jasne jsou lide co chodi kazdy den ale take jsou lidi co tam chodi jednou tydne) takze si asi udelas prestavu kolik aktivnich platicich klientu mame. je to temer 3300. a tedka mi rekni jak se na me asi bude koukat majitel, kdyz mu reknu ze misto najmu mu tam privedu o par lidi vic? bude me mit za cvoka. on je ten co mi ty lidi 'nabizi' tim, ze ma dalsi zamestance 'internisti', kteri pracuji na propagaci, clenstvi atd. tudiz fitko zajistuje prisun lidi do fitka. ja jsem tam jako 'externista' kterej proste plati najem za to, ze muzu pouzivat veskere vybaveni ve fitku, muzu neomezene propagovat svuj vlastni byznys, neomezene trenovat lidi, uctovat jim kolik chci, brat penize na ucet nebo v cashi.. majitele nezajima jestli trenuju 1 nebo 100 lidi. jestli platim danne z toho meho vydelku. proste 23 treneru ma stejne podminky, kazdej platime stejne a je na nas jak si nastavime ceny, propagaci atd.
jsou tu tisice dalsich fitek, kteri to maji jinak. ano najem, tydne ktery platim je hodne resp. $395 AUD TYDNE. ale jsem svym vlastnim panem. chapu ze s CR se to srovnavat neda, jen jsem chtel poukazat jak to funguje treba nekde jinde a ten system funguje!!!

Mohu se jen zeptat, kolik máš cca zákazníků týdně a jaká je šarže za hodinu? Protože necelých 400 dolarů týdně je teda slušná pálka, ale zas asi životní úroveň bude někde jinde :)
Spashett

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

maxpoint97 napsal:

Mohu se jen zeptat, kolik máš cca zákazníků týdně a jaká je šarže za hodinu? Protože necelých 400 dolarů týdně je teda slušná pálka, ale zas asi životní úroveň bude někde jinde :)

ano, nemam s tim problem o tom mluvit. Tohle neni zadne tajemstvi. Momentalne delam 24 sessions tydne. Pricemz jedna session je 45minut. Musel bych to zpocitat kolik mam klientu ale to neni dulezity, protoze dulezity je pocet treninku. Pro dva klienty mam slevu jinak mam cenik nasledovny $70 za trenink pokud zakaznik trenuje 1x tydne, $65 za trenink pokud zakaznik trenuje 2x tydne. Plan je samozrejme uplne jinej, rad bych byl nekde kolem 35-40 treninku tydne takze na tom musim zamakat.
maxpoint97

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett napsal:
maxpoint97 napsal:

ano, nemam s tim problem o tom mluvit. Tohle neni zadne tajemstvi. Momentalne delam 24 sessions tydne. Pricemz jedna session je 45minut. Musel bych to zpocitat kolik mam klientu ale to neni dulezity, protoze dulezity je pocet treninku. Pro dva klienty mam slevu jinak mam cenik nasledovny $70 za trenink pokud zakaznik trenuje 1x tydne, $65 za trenink pokud zakaznik trenuje 2x tydne. Plan je samozrejme uplne jinej, rad bych byl nekde kolem 35-40 treninku tydne takze na tom musim zamakat.

No, tak to se máš jak pr*se v žitě ne? :) Každopádně gratuluju, cenim si lidí, co se dokážou probít v cizině k dobrýmu živobytí a jen nesejčkujou, jak je to tady na h*vno. Jak dlouho už tam pracuješ? :)
Spashett

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejsem tu dlouho... rok jsem studoval fitness na mezinarodni fitness skole pro trenery, pote jsem jeste par tydnu byl na Australskem fitness institutu. Zacinal jsem jako fitness instruktor (coz je v AUS brano jako nekdo, kdo trenuje skupiny lidi a NEMUZE trenovat jednotlive klienty - viz osobni trener :) ) to jsem delal v gymu, pomahal uklizet nacini, pomahal klientum se cvicenim, technikou, vedl jsem skupinove cviceni, cca 17 classes tydne. pote jsem po dodelani skoly presel na kontrakt a zacal pracovat jako osobni trener :) Prase jako v zivote se nemam, clovek musi vzit v potaz ze Sydney je jedno z nejdrazsich mest na svete. najem fitko $400, najem ubytko $350, 28%jsou danne + spousta penez ktere musim investovat do vlastniho vzdelavani. Tady totiz v australii abych mohl delat co delam, musim byt registrovany trener a to znamena, ze kazde dva roky musim splnovat urcity pocet bodu. tyto body se ziskavaji za absolvovani odbornych kurzu. takze do toho musim zase investovat penize. nadruhou stranu jsou to penize do meho byznysu, takze je muzu zdanit :) kurnik jsem se zase rozepsal.
Ja jsem chtel bejt hlavne nekde kde fitness ma pro 'beznou populaci' velky vyznam a lidi vidi ve fitness opravdou moznost si zlepsit zivot, naladu, vzhled, zdravi. V cechach jsem mel proste takovej pocit, ze kazdy druhy fitko vlastni nejaky uspesny zavodnik v kulturistice a vetsina treneru je opet nejak s kulturistikou spojena. A pokud clovek nema podobne vlohy ci vztah bude trosku na druhe linii. Ja proste nevidim cloveka kterej je upesnej kulturista a i mozna ma trenerskou licenci, jako automaticky skveleho trenera, kterej dokaze pomoci bezne populaci. Proto tady take slysim porad stejne nazory na trenery na forum, ze tamhle trener delal neco sileneho s nekym a managerum fitka to nevadilo protoze dotycny trener plati najem tak co. Ja trenovat nekoho na place a ucit ho neco nesmyslneho/nebezpecneho/nevhodneho tak by se me pote samozrejme i moji kolegove/kamaradi treneri ptali co jsme to delali.
Dalsi vec je tu v Aus, ze pristup ke vzdelani v ohledu fitness je take uplne jiny. pristup k novym informacim, kurzum s nejlepsimi trenery ci atlety na svete je tu bezna vec. (treba pro zajimavost jsem prihlasen na 3 denni seminar s Charles Poliquin a Dmitry Klokov). Tedka nechci aby to vypadalo, ze se vytahuju, jen poukazat - Je takova moznost v CR?
Pitkin

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spashett: Tak to ti docela závidím ten systém co tam máte.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fakt zajímavý, a musí to být super být v takovým prostředí

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Osobní trenér fitness - Praha 3 - hledám Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: