|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po listopad 24, 2014 10:34 am Předmět: |
|
|
Já vím, dělal jsem na to absolventskou práci. :) To byl takový příklad, ale bylo by to hezké. Třeba si jednou otevřeme spolu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po listopad 24, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | | Jo, mimochodem, coříkáte tomuto: bývalý policajt, výsluha 30 táců + místo civilního zaměstnance s platem 51 táců brutto. |
Takový člověk musí mít určitě fajn pocit, parazitovat na penězích daňových poplatníků. (pokud si je teda nezasloužil náročnou prací v PČR/AČR)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 29, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj vsetci,
zaujimalo by ma, ake su asi mesacne naklady na zivot v UK. Nie Londyn, ale Manchester, Leeds, Glasgow...samozrejme nehovorime o tuition fees. Co tak preliezam zahranicne stranky,
o zmienenych lokalitach sa pise ako vcelku lacnych, pricom na ubytko, stravu, internet, dopravu a pod. sa odporuca tak 800 - 1000 libier na mesiac. Co mi zrovna ako lacne nepride.
Ako to vidite? V UK som nikdy nebol... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so listopad 29, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Ahoj vsetci,
zaujimalo by ma, ake su asi mesacne naklady na zivot v UK. Nie Londyn, ale Manchester, Leeds, Glasgow...samozrejme nehovorime o tuition fees. Co tak preliezam zahranicne stranky,
o zmienenych lokalitach sa pise ako vcelku lacnych, pricom na ubytko, stravu, internet, dopravu a pod. sa odporuca tak 800 - 1000 libier na mesiac. Co mi zrovna ako lacne nepride.
Ako to vidite? V UK som nikdy nebol... |
Do pětikila se vejdeš, podle mých zkušeností. Samozřejmě, pokud nebudeš často chodit do hospody a většinou si uvaříš sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 29, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
No prave, prekvapilo ma, ze aj univerzitne stranky rataju nielen s nakupom knih, ale aj zabavou, vstupnym do podnikov, drinkami.
Varenie - jasnacka, to plati vsade. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út leden 27, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
Zanedlouho me ceka maturita.nstuduji gympl. Problem je, ze nevim co studovat dal. Nadchla me jen adiktologie a ta je jen na karlovce. Pokud bych se nedostal, poradil mi bratranec zkusit anglii na rok. Pracuje tamnuz nejaky rok, byl by ochotennporadit a tak. Ale, myslite ze je to dobry napad dat rok pauzu, treba se mi utribi myslenky a az pak studovat? Co si myslite?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 27, 2015 5:48 pm Předmět: |
|
|
To záleží na Tobě, už se nemusíš ani vrátit. Já třeba furt říkal, jak si po VOŠ ten jeden rok dodělám, abych měl Bc. no a nedodělal a ani nechci, protože jsem došel k závěru, že je to zbytečné.
Pokud se chceš postavit na vlastní nohy, láká tě zahraničí atd. určitě vycestuj... však se můžeš vrátit, když ti to nesedne. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út leden 27, 2015 5:58 pm Předmět: |
|
|
Minimalne par korun na vs bych chtel mit. Bo rodice mi ji nezaplati. Resp. zaplati ale zych 300k budou chtit zpet - mam 4 mladsi sourozence, takze je i chápu
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út leden 27, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | To záleží na Tobě, už se nemusíš ani vrátit. Já třeba furt říkal, jak si po VOŠ ten jeden rok dodělám, abych měl Bc. no a nedodělal a ani nechci, protože jsem došel k závěru, že je to zbytečné.
Pokud se chceš postavit na vlastní nohy, láká tě zahraničí atd. určitě vycestuj... však se můžeš vrátit, když ti to nesedne. |
Promiň, ale pokud jsi naznal že je zbytečné se dál vzdělávat v oboru studia, který sis zvolil po střední a tudíž k němu máš asi blízko (ať už to je cokoliv), tak to byly naprosto ztracený roky života, který jsi mohl využít k získání praxe, studiu jazyků nebo třeba absolvováním pár rekvalifikačních kurzů...
To micus6 - pokud máš zázemí, pauzu nedávej, pokud chceš studovat, běž rovnou, do zahraničí se můžeš podívat i v rámci studia a bude to pro tebe daleko přínosnější. Pokud je problém ve financích, najdi si práci a studuj dálkově...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út leden 27, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
To mi říkat nemusíš, já to vím. Proto už v tom dále nepokračuji.... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út leden 27, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
Korny, takze ty bys doporucil spis zustat v cr, najit praci a dalkove studium? To nevim no, taky varianta, kazdopadne zase nerozvinu (zdaleka ne) jazyk jak kdybyvh byl v GB nebo klidne na vysce na dennim... ale muzu se mylit, proto sem taky pisu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út leden 27, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Korny, takze ty bys doporucil spis zustat v cr, najit praci a dalkove studium? To nevim no, taky varianta, kazdopadne zase nerozvinu (zdaleka ne) jazyk jak kdybyvh byl v GB nebo klidne na vysce na dennim... ale muzu se mylit, proto sem taky pisu :-) |
Podle mě odjet na rok není řešení, vyděláš si sice nějaký prachy, ale věř tomu, že na celou VŠ ti stejně stačit nebudou a budeš dřív nebo později hledat práci nebo brigádu i tady. Pokud ti jde o jazyk, na školách jsou různý skupiny lidí, co mají na starosti např. studenty z erasmu a není problém se k nim připojit, tak se naučíš anglicky líp než když budeš někde doplňovat zboží s čechama a polákama ve skladu na periferii Londýna...
Od nás se pár lidí během bc. zapojilo do těchto skupin a na ing. už šli studovat obory v angličtině.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út leden 27, 2015 6:29 pm Předmět: |
|
|
Ja vicemene s brigádou pocitam ale start by to byl fajn. Chtel bych jit na adiktologii, jinak vsak nrmam tuseni co jinrho zkusit.... je to slozite no :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út leden 27, 2015 7:30 pm Předmět: |
|
|
Zdar, radsi to zacnu resit driv, nez pozde. Po srpnu planujeme s pritelkyni jet do Irska, vydelat nejakej ten peniz. CHceme jet dejme tomu max na pul roku, hlavne kvuli praci.. mel by nekdo tip kam jet, kam nejet, jestli jet na slepo nebo pres agenturu, cemu se vyhnout atd? Moc by mi pomohl kazdej tip.
Jinak s anglictinou jsem tak na urovni B1 s tim, ze si ted delam kurz + snad udelam i FCE zkousky, tudiz B2 - to by melo stacit, ne? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|