|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út leden 27, 2015 9:07 pm Předmět: |
|
|
Dnes:
Moc sa mi nedarilo, takze si odnasam suvenir:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
I.N.G.
|
Zaslal: st leden 28, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
Na týhle fotce mě překvapují dvě věci:
1. Jak to, že se můžete při šermu takhle zranit? Nosíte přece takový ty target="_blank" class="postlink">bílý sexy oblečky, nebo při tréninku ne?
2. Proč vypadáš jak crossfiťák, když zvedáš takový bomby? (Sorry, prostě mi to nedalo.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 28, 2015 5:47 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: |
2. Proč vypadáš jak crossfiťák, když zvedáš takový bomby? (Sorry, prostě mi to nedalo.) |
Carabasi, nic si z toho nedělej. Pro mě je tohle denní chleba. Akorát ty bomby ještě nezvedám
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st leden 28, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
Hold patříš do te menšiny, která zvedá relativně velký váhy, ale už to odpovídajíc vahám neroste... Ale nic si z toho nedělej, buď rád, že ses silnej, nezraněnej a svaly můžeš dohnat ze pár kůrama :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 28, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
Magione, síla má přeci s objemem svalů pramálo společného :)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st leden 28, 2015 6:52 pm Předmět: |
|
|
nojo vlastně, jednou za čas mi to musí nějaký osvícený kulturista připomenout  Tak dík, že si zaujmul tu roli :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 28, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | nojo vlastně, jednou za čas mi to musí nějaký osvícený kulturista připomenout Tak dík, že si zaujmul tu roli :) |
Rozveď to prosím trochu, ať porozumím tvé řeči a mohu vhodně zareagovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 28, 2015 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Magione, síla má přeci s objemem svalů pramálo společného :) |
Petr Petráš nesúhlasí:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st leden 28, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Moocha napsal: | | Magione, síla má přeci s objemem svalů pramálo společného :) |
Petr Petráš nesúhlasí:) |
Čím víc svalů, tím silnější můžeš být. Ale souhlasíš, že se dá i nabírat hmota bez sílení a sílit bez nabírání hmoty?
Nechci se tu pustit do dalšího ronnie džihádu
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st leden 28, 2015 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | magion napsal: | nojo vlastně, jednou za čas mi to musí nějaký osvícený kulturista připomenout Tak dík, že si zaujmul tu roli :) |
Rozveď to prosím trochu, ať porozumím tvé řeči a mohu vhodně zareagovat |
Počkej ty si to nemyslel ironicky? hehe
Jasný určitý stupeň síly se dá dosáhnout bez výrazné hypertrofie s uťáplým příjmem kaloríí.
Ale jak řekl Dan John najdeš slabě vypadajícího 180kg benchera, ale nenajdeš už dva :)
Jasně záleží na celkovém objemu tréninku. Ale i s nízko objemovým tréninkem pokud taháš 2,5-3x násobek váhy a dřepuješ 2-2,5xBW, tak prostě ti ty svaly narostou, pokud nemáš hold špatnou genetiku, nebo už si dosáhl naturálního svalového maxima, který někdo může mít hodně dole. Ale většina lidí bude vypadat s naturálním svalovým maximem nabušeně, pokud bude mít nízké procento tuku. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
A jeje, ja som si ani nevsimol tu debatu
I.N.G: Ale kdeze, nenosime  Sermujeme v trickach a nase zbrane nie su sportove, ale repliky realnych, cize vaha, dlzka atd zodpovedaju urcitemu typu zo 17. storocia. Mame akurat masky, aby sme si nepovybijali zuby a nevyrazili oci. Ale sem tam sa proste stane, ze ked som dement a nekryjem sa poriadne, nabehnem si na takuto mrdku.
Magion, Moocha: Co narobim, zato mam vo fitku najhustejsiu bradu a viem najlepsie tancovat, rata sa to?
Chrbat tazko / Nohy lahko / Ramena lahko
Mrtvy tah:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
3x3x170kg
2x2x170kg a pri poslednej serii gravitacna sila zeme narastla o 30% a nikto ma nepresvedci, ze ne! Plus depilacia stehna cinkou je velmi eroticky zazitok.
1x3x140kg
Stahovanie kladky za hlavu:
1x10x50kg
5x6x80kg
Drep:
1x10x20kg
1x6x70kg
5x6x110kg dole poctiva stopka, hlava cervena, ale slo to
T-tyc uzky nadhmat:
5x8x70kg
Pritahovanie na stroji (boh vie, ako sa ta chujovina vola):
1x10x75kg
4x10x80kg
"Farmer's walk" s JC:
5x ... x40kg
Military press:
5x6x50kg
Krcenie ramien s kotucmi:
5x10x25kg
Hodnotenie treningu: Ceeeely den som sa tesil na trening ako rozmaznany fracek na Vianoce a nakoniec tak nejako bez energie a nadsenia. Pretoze chyba jednoznacne nemoze byt vo mne, urcite bola v pocasi a v tom, ze vo fitku nebol nikto, kto by mi spravil naladu
Mrtvola zo zaciatku sla, ale posledne dve serie boli az hanebne tazke. Uplne posledna bola masaker, nechapem, co sa udialo so zemskou pritazlivostou, ale mal som dojem, ze miesto 170 je tam 190. Nic to, dopadlo to stastne, aj ked som si vytrhal chlpy zo stehna, lebo som mal ine kratasy ako obycajne a tak som konecne podstupil tuto radostnu udalost.
Drepy tak nejak klasicky, ale tie stopky tomu fakt davaju iny rozmer. Hlavne ked vidim v zrkadle, ako v dolnej polohe sa moja hlava pomaly meni na meteorologicky balon jasnej cervenej farby so zilami na spankoch  .
Trosku som sa rozhodol potrapit trapezy, tak som dal farmers walk wannabe cvik. Nebolo to bohvieco, ale tie trapezy som citil, takze cool. Dorazil som ich starym dobrym zakladnym cvikom, ako je krcenie ramien. A niekde pomedzi to som dal par serii military press, aby som nezabudol, ako sa to robi.
A to je vlastne...asi aj... vsetko _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so leden 31, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
Ramena tazko / Tricepsobicepsik
Military press:
1x6x20kg
1x3x50kg
1x3x60kg
1x1x70kg
1x1x75kg
1x0x80kg co to kur*a ma znamenat? Tak toto teda ne!
2x1x80kg ved preto!
1x1x75kg
3x2x70kg
1x6x50kg
Tlaky JC v sede:
5x5x25kg
Upazovanie v predklone:
5x10x11kg
Tlaky v sede za hlavou s VC:
5x10x20kg dole pomaly a hore maximalne vybusne
Upazovanie v stoji:
5x10x11kg
Uzky benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
4x6x70kg
Biceps s VC (zhadzovane):
3x6x40kg
2x4x40kg
5x6x20kg
Smrdlung na kladkach
Hodnotenie treningu: Snezik sa nam chumeli, rameno ma neboliiiii. A pretoze ma rameno neboli, tak som si ho siel zacvicit
Pred military nekonecna rozcvicka, lebo stojan bol obsadeny. Takze som sa rozcvicoval a rozcvicoval, az som uz nemal fakt napady, co dalej rozcvicovat, ale nastastie akurat vtedy sa stojan uvolnil. Tak som si dal hned military. Mega ma nasrala prva 80ka, ktoru som nedal. Ale to nic, lebo som si to potom napravil - celkovo sa mi ale zda, ze trosku tlakova sila spadla, takze na tom musim popracovat. Zas.
Tlaky s jednoruckami v sede super, krasne to bralo v superserii s upazovanim v predklone. Dal som aj tlaky za hlavou, ale len malinka vaha na dopumpovanie, kontrolovany pohyb dole a pekne vybusne hore. Na to, ze to bola len dvacka to bralo stylovo  Upazovanie v stoji bolo tym padom uz riadne vyklepane a asi mi stacila na to aj mensia vaha...
Triceps fajn, bavilo ma to. Biceps tradicne nebavil, strasne nudna chujovina  Nekonecny obdiv kazdemu, komu sa s tym chce srat. Radsej dve serie tazkych drepov navyse, nez sa trtkat s bicepsom  Odteraz obdivujem kazdeho, kto si da tri a viac cvikov na biceps, lebo tam sa skutocne prejavuje silna vola!
Zajtra ma cakaju nohy, na to sa tesim vzdy najviac z celeho tyzdna. Spodny chrbat sice trosku utaveny po poslednych mrtvolach, ale to sa zahreje a rozcvici. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 8:21 pm Předmět: |
|
|
Nohy tazko / Hrudnik lahucko / Lytka / Pupek
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x2x150kg
5x1x160kg
3x3x140kg
Benchpress so stopkami:
1x10x20kg
1x6x60kg
5x6x80kg
2x6x60kg
Celne drepy:
5x3x110kg
Protismerne kladky zdola:
5x10x10kg podrzane, pomaleee
Vypady s VC:
5x ... x40kg
Drepy so sirokym postojom:
5x10x40kg
Predkopavanie (kazda noha zvlast):
5x10x50kg
Zakopavanie v stoji (kazda noha zvlast):
5x10x30kg
Lytka v stroji:
5x10x100kg
Brucho - kolecko:
5x10
Hodnotenie treningu: Co moze byt krajsi pocit, nez natiahnut si elastaky, ktore sa vzadu zarezu a vpredu obtiahnu a vyrazit do gymu na LEG DAY!
Vcera som malo papal kvoli skulturnovaniu jaskyne, ktorej hovorim byt a tak som dnes siel do drepov velmi zdrzanlivo. Napriek tomu si myslim, ze si to moje krosfitove nozky odmakali poctivo  Bench decentne a lahucko, citil som ramena po vcerajsku, ale aspon som sa mohol sustredit na techniku a dynamicky rozjazd zdola. Ako druhy cvik na cicky som zvolil protismerne kladky zdola. Nerobim to casto, takze lahucka vaha a sustredit sa na techniku, hore poriadne stlacit a podrzat!
Najvacsi masaker dneska boli vypady v superserii s drepmi. Priblizim vam to: Pretoze som posahany magor a nesli mi drepy, napadlo mi dat si ultramocne kombo vypadov a drepov. Ked som dokoncil prvu seriu vypadov, hovorim si "pohodaaaa, to by zvladla aj moja mama" (moja mama by to nezvladla, dnes cely cas len sliapala na rotopede, ale ona sa do toho dostane!). No len ako som dokoncil vypady, s cinkou na chrbte som hned zacal robit drepy. Niekde pri piatom opakovani mi napadlo, ze to nebude take lahke... A nebolo  Posranych 40 kil ma vyzmykalo az hanba  Ale co uz, ked som to uz raz zacal, tak som tych 5 serii doklepal, ale ked som s nepricetnym vyrazom v tvari, poslintanou bradou a ciastocnou stratou vedomia dokoncil poslednu, skoro som od radosti buchal sampanske a sypal konfety...
Dorazil som to predkopom a zakopom, to uz som toho mal vazne plne zuby, ale mam svoju krosfitacku hrdost a tak sa nenecham zlomit!
Brusko a lytka uz len ako ceresnicka na torte, lebo brucho mam aj tak sexi (rozumej husty porast mi zakryva sixpack) a na lytka pouzivam Turakamovu vyhovorku o genetike  Dnes teda uspesny trening, po ktorom mi aj tak nohy nenarastu a teraz mozem ist jest!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po únor 02, 2015 9:17 pm Předmět: |
|
|
Hrudnik tazko / Chrbat lahko / Bicepsotriceps
Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x7x100kg
1x2x110kg
2x1x120kg
2x2x110kg
1x3x110kg nechal som sa vyhecovat
1x5x100kg + 1x5x80kg + 1x5x60kg
Pritahy VC v predklone:
1x10x60kg
6x8x80kg
Decline tlaky JC:
1x6x32.5kg
4x6x35kg
Stahovanie kladky za hlavu:
4x10x70kg
1x10x60kg
Incline bench (MP):
5x6x60kg
Scottova lavica s JC - kladivovy uchop:
5x10x10kg masakr!
Protismerne kladky:
2x10x25kg
3x10x20kg cicky na hadry
Stahovanie kladky jednorucne podhmat:
5x10x15kg
Hodnotenie treningu: Dnes som zozral (asi) pokazene maso, takze... Jupi. Na hajzli som stravil peknych par chvil a odohral (a vyhral!)peknych par hier solitaire na telefone  Preto som neocakaval ziadne zazracne vykony. Nastastie!!! ...sa naozaj ziadne zazracne vykony ani nekonali, ale aspon som si neurobil hanbu  Ale pekne po poriadku:
Bench vazne prekvapil, cakal som, ze ma cinka po tej dnesnej "diete" proste nemilosrdne zabije alebo mi aspon zdevastuje moju chlapcensku sarmantnu tvaricku, ale slapalo to cool a trendy. Takze spokojnost. Zhyby som vynechal, na to som sa vazne necitil, tak som dal rovno pritahy v predklone a to slo mega. Rezervy vsade, plny rozsah pohybu.
Na tlakoch hlavou dole bola uz znatelna unava, ale zabojoval som a slo to. Na incline tlakoch uz som bol ovsem totalne v prdeli  O protismernych kladkach skoda hovorit.
Biceps som dal na scottovke, ale pre zmenu som dal kladivovy uchop a hele, bralo to uplne inak a paradne  Stacilo zopar serii a mal som pracky velke jak nohy (ok, nohy mam male  ). Je fajn vediet, ze staci zmenit trosku uchop a chyta to inak/lepsie.
Za mna dobry trening, na to, ze som mal cely cas nafuknuty bachor a obcas ma chytalo bliti to dopadlo viac nez dobre.
Par aktualnych fotiek mojej crossfitovej formy:
Neviem pozovat, inak by som vyzeral minimalne ako Dennis Wolf, ale svetlo a zly pozing to degraduju uplne
A na tu bradu som just pysny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po únor 02, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
preto sa radšej nefotím hehe, ale inak slušná hustota a definícia, vidieť pokroky _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|