|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 10:13 pm Předmět: PWL Opasek |
|
|
Zdravím,
chci si koupit nový lifterský opasek, protože můj stávající mám už vlivem diety velký
Ten co mám jsem koupil z GoodLiftu (s rychlopřeskou - QR belt?), ale když se tam teď dívám, tak tam ty opasky nějak ubyly... jsou tam jen 2 druhy a to jen ve velikostech XL,XXL, ale já potřebuju M.
Na tuzemských eshopech ale nic není, když nepočítám ten měkký opasek od PowerSystemu.
Doporučil by mi někdo něco u nás/ze zahraničí? cena opasku okolo 1000 kč, s rychlopřeskou, jedním nebo dvěma trny... to je jedno.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: so leden 31, 2015 9:31 am Předmět: Re: PWL Opasek |
|
|
| člověk napsal: | | můj stávající mám už vlivem diety velký |
tohle nechápu. Na co si chceš znovu kupovat rychlopřesku, když jsi kulturista a hýbáš tolik s vahou? Rychlopřeska je gut, ale musíš mít stabilní váhu. Kup si pásek s klasickou přeskou, kde máš možnost nastavení +-20 cm. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 31, 2015 9:57 am Předmět: |
|
|
Asi jsme se trochu nepochopili.
Ta přeska vypadá nějak takhle (opasek je ale jiný, tohle jen pro ilustraci)
V popisu bylo napsané, že je to rychlopřeska. Rozpětí je mezi 85-105 cm, takže 20cm, ale já už potřebuju ještě menší
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so leden 31, 2015 9:59 am Předmět: Re: PWL Opasek |
|
|
| člověk napsal: | Zdravím,
chci si koupit nový lifterský opasek, protože můj stávající mám už vlivem diety velký
Ten co mám jsem koupil z GoodLiftu (s rychlopřeskou - QR belt?), ale když se tam teď dívám, tak tam ty opasky nějak ubyly... jsou tam jen 2 druhy a to jen ve velikostech XL,XXL, ale já potřebuju M.
Na tuzemských eshopech ale nic není, když nepočítám ten měkký opasek od PowerSystemu.
Doporučil by mi někdo něco u nás/ze zahraničí? cena opasku okolo 1000 kč, s rychlopřeskou, jedním nebo dvěma trny... to je jedno.
Díky |
A zkoušel jsi ten od power systemu? Protože mně se pro normální cvičení zdá lepší, než ten ultratvrdej lifterskej. Kterej ti udělá díry do žeber, řeže jak prase a je podle mně zbytečnej.
Sám teda už nepoužívám ani jeden, ale ten powersystem není vůbec špatnej...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 31, 2015 10:15 am Předmět: Re: PWL Opasek |
|
|
| Hulkie napsal: |
A zkoušel jsi ten od power systemu? Protože mně se pro normální cvičení zdá lepší, než ten ultratvrdej lifterskej. Kterej ti udělá díry do žeber, řeže jak prase a je podle mně zbytečnej.
Sám teda už nepoužívám ani jeden, ale ten powersystem není vůbec špatnej... |
Ano zkoušel, já už jsem zvyklý na lifterský...
Neříkám, že je špatný, ale rád bych dále používal ten "ultratvrdej, který dělá díry do žeber a řeže jako prase"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so leden 31, 2015 10:21 am Předmět: |
|
|
jo to jsem špatně pochopil. Já myslel tenhle.
Jinak ten ultratvrdej co dělá díry do žeber  není ultratvrdej a nedělá díry do žeber pokud se o něj správně staráš. Je to kůže a vždy když přijdou nový pásky tak jsou ztvrdlý vyschlý jako kráva. Nedávno jsem objednával dalších 6 opasků a všechny jsem nejprve pořádně namazal krémem, přes noc stočil do ruličky a jsou super.  Vzít ho rovnou z krabice na trénink, to je fakt pro masochisty. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymxy

|
Zaslal: so leden 31, 2015 10:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 31, 2015 10:27 am Předmět: |
|
|
Přesně, taky jsem ho poprvé vzal na trénink rovnou a bylo to maso
pak jsem si četl co jsi tady dříve psal o mazaní indulonou a je to opravdu o něčem jiném (za to ti opravdu děkuji, jinač bych se o tom asi nedozvěděl  )
Jinak doporučil by jsi mi něco ? od kud je objednáváš ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so leden 31, 2015 10:29 am Předmět: |
|
|
vzal jsem to nějakým obyč krémem na ruce co jsem tu našel. Už nevim. Ale kolega to vzal normální indulonou a výsledek stejnej.
EDIT: jo tak vidíš, tak jsem to možná vzal taky indulonou. Si prd pamatuju.
Objednávám z německa přes Andrease A. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so leden 31, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
takže jestli tomu správně rozumím, z lifterského opasku se stane namazáním indulonou opasek
powersystem. tak to jsem ušetřil za indulonu, resp. můžu ji použít pro jiné účely
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so leden 31, 2015 12:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so leden 31, 2015 12:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: so leden 31, 2015 12:22 pm Předmět: |
|
|
Mám ho taky a jsem maximálně spokojenej!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so leden 31, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
Ten pásek je v pohodě, zvlášť pro běžné cvičení. Kdo s ním nepotřebuje stahovat brnění, jako lifteři, tak s ním v pohodě vystačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|