|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 2:49 pm Předmět: Zázračné tablety |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 2:53 pm Předmět: Re: Zázračné tablety |
|
|
Je to reklamní trik,snad tomuhle nikdo rozumný nevěří!!!
Svaly jsou pouze z jídla a tréninku,ne z kapslí....
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 3:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 4:45 pm Předmět: |
|
|
tuk premeni na svaly, klasa
podle diskuze ale je furt dost hlupych lidi, ktere tyhle teleshoping kecy berou _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 4:55 pm Předmět: |
|
|
Z podobných článků se mi otvírá kudla v kapse. Ale bohužel dokud budou existovat lidi, kteří pro podobné pí.oviny budou nadšeně otevírat šrajtofle... Jen by mě zajímalo, jak je možné, že jsou podobné reklamy u nás vůbec legální? Vždyt to je mnohdy vyloženě lživá reklama a klamání spotřebitele. Já kdybych měl třeba sexshop a o prodávaných dildech bych tvrdil že jsou růžové, zatímco by byly lososové, tak na mě přijde čoi a nechá mi ten krám vytrhat ze základů. A takovéhle strojově překládané lži, to je zřejmě v pohodě.. Nechápu. _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 5:01 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | tuk premeni na svaly, klasa
podle diskuze ale je furt dost hlupych lidi, ktere tyhle teleshoping kecy berou |
Ta diskuse není reálná, všimni, že tam nejde přidat příspěvek a popř. pokud ho přidáš (na některých jiných stránkách), zobrazí se pak jen Tobě z Tvojí IP adresy (jen pro Tvůj pocit, že to je reálná diskuse), ale nikomu jinému ne.
| Solferino napsal: | | Z podobných článků se mi otvírá kudla v kapse. Ale bohužel dokud budou existovat lidi, kteří pro podobné pí.oviny budou nadšeně otevírat šrajtofle... Jen by mě zajímalo, jak je možné, že jsou podobné reklamy u nás vůbec legální? Vždyt to je mnohdy vyloženě lživá reklama a klamání spotřebitele. Já kdybych měl třeba sexshop a o prodávaných dildech bych tvrdil že jsou růžové, zatímco by byly lososové, tak na mě přijde čoi a nechá mi ten krám vytrhat ze základů. A takovéhle strojově překládané lži, to je zřejmě v pohodě.. Nechápu. |
Většinou je toto děláno tak, že provozovatel daného webu je zahraniční firma, tzn. SZPI ani nikdo jiný na něj nedosáhne, mohou si dělat prakticky cokoliv, co se jim zachce. Ale že jim na to lidi skáčou, je jisté, viz ty mnou (v diskusi na mainwebu) zmíněné reklamy na tyto nabídky třeba na Seznam.cz, na které si evidentně něčím vydělat museli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 5:05 pm Předmět: |
|
|
[quote="Ronnie"] | karlwanhov napsal: | tuk premeni na svaly, klasa
podle diskuze ale je furt dost hlupych lidi, ktere tyhle teleshoping kecy berou |
Ta diskuse není reálná, všimni, že tam nejde přidat příspěvek a popř. pokud ho přidáš (na některých jiných stránkách), zobrazí se pak jen Tobě z Tvojí IP adresy (jen pro Tvůj pocit, že to je reálná diskuse), ale nikomu jinému ne.
| Solferino napsal: | | Z podobných článků se mi otvírá kudla v kapse. Ale bohužel dokud budou existovat lidi, kteří pro podobné pí.oviny budou nadšeně otevírat šrajtofle... Jen by mě zajímalo, jak je možné, že jsou podobné reklamy u nás vůbec legální? Vždyt to je mnohdy vyloženě lživá reklama a klamání spotřebitele. Já kdybych měl třeba sexshop a o prodávaných dildech bych tvrdil že jsou růžové, zatímco by byly lososové, tak na mě přijde čoi a nechá mi ten krám vytrhat ze základů. A takovéhle strojově překládané lži, to je zřejmě v pohodě.. Nechápu. |
Většinou je toto děláno tak, že provozovatel daného webu je zahraniční firma, tzn. SZPI ani nikdo jiný na něj nedosáhne, mohou si dělat prakticky cokoliv, co se jim zachce. Ale že jim na to lidi skáčou, je jisté, viz ty mnou (v diskusi na mainwebu) zmíněné reklamy na tyto nabídky třeba na Seznam.cz, na které si evidentně něčím vydělat museli.[/quote
Ronnie nerozčiluj se
Už jsi přemýšelel nad tím InBody? Zapoměls viď?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 5:10 pm Předmět: |
|
|
To "Ronnie nerozčiluj se" se Ti nějak utopilo v citaci, každopádně já se nerozčiluju. :)
Btw. když jsme inzerovali na Seznamu a dostali jsme se k účinnostem, jaké bannery na tyhle podvodné služby mají, bylo mi řečeno "no tak to dělejte taky tak"... Ehm...
Jinak InBody myslíš závodníci, teď změřit, za měsíc změřit, před závody změřit? Pokud ano, pak jsem na to myslel, kolegům to navrhnul, ale jestli to zrealizují, už mi nikdo neřekl... pozeptám se po víkendu. : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | To "Ronnie nerozčiluj se" se Ti nějak utopilo v citaci, každopádně já se nerozčiluju. :)
Btw. když jsme inzerovali na Seznamu a dostali jsme se k účinnostem, jaké bannery na tyhle podvodné služby mají, bylo mi řečeno "no tak to dělejte taky tak"... Ehm...
Jinak InBody myslíš závodníci, teď změřit, za měsíc změřit, před závody změřit? Pokud ano, pak jsem na to myslel, kolegům to navrhnul, ale jestli to zrealizují, už mi nikdo neřekl... pozeptám se po víkendu. : ( |
Ano utopilo :D musel jsem to 3x upravit,ale nevadí
Kdybys na to nezapoměl,klidně Pm napiš.
PS:kolegům řekni že je člen fóra a milovník kulturistiky prosí
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so únor 07, 2015 10:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: so únor 07, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | http://supermuzske-zdravi.com/man-solution/
Dnes reklamní odkaz na každé stránce idnes... |
Je smutné že lidé jsou opravdu jako ovce,věřím že tímto reklamním nesmyslem vydělá někdo pořádný balík.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so únor 07, 2015 10:19 am Předmět: |
|
|
Ještě když se ten odkaz jmenuje kulturisty šokovaní výsledkem
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so únor 07, 2015 10:21 am Předmět: |
|
|
Ronnie? Bylo by mozne objednat ty kapsle a pak udelat chemicky rozbor?
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|