Zázračné tablety

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zázračné tablety  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zázračné tablety
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 2:49 pm    Předmět: Zázračné tablety Odpovědět s citátem

Zdar. Né, že bych tomu věřil, jen by mě zajímal váš názor. V diskusi pod lánkem to všichni jen potvrzují, nechápu...

http://okemreportera.com/clanky/lekari-zdesena-zl-1301
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 2:53 pm    Předmět: Re: Zázračné tablety Odpovědět s citátem

FRANKLIN napsal:
Zdar. Né, že bych tomu věřil, jen by mě zajímal váš názor. V diskusi pod lánkem to všichni jen potvrzují, nechápu...

http://okemreportera.com/clanky/lekari-zdesena-zl-1301

Je to reklamní trik,snad tomuhle nikdo rozumný nevěří!!!
Svaly jsou pouze z jídla a tréninku,ne z kapslí....
Idontevenlift

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle nekdo bere vazne? Kapsle s L-argininou
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
karlwanhov

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tuk premeni na svaly, klasa

podle diskuze ale je furt dost hlupych lidi, ktere tyhle teleshoping kecy berou
Solferino

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z podobných článků se mi otvírá kudla v kapse. Ale bohužel dokud budou existovat lidi, kteří pro podobné pí.oviny budou nadšeně otevírat šrajtofle... Jen by mě zajímalo, jak je možné, že jsou podobné reklamy u nás vůbec legální? Vždyt to je mnohdy vyloženě lživá reklama a klamání spotřebitele. Já kdybych měl třeba sexshop a o prodávaných dildech bych tvrdil že jsou růžové, zatímco by byly lososové, tak na mě přijde čoi a nechá mi ten krám vytrhat ze základů. A takovéhle strojově překládané lži, to je zřejmě v pohodě.. Nechápu.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:

Ta diskuse není reálná, všimni, že tam nejde přidat příspěvek a popř. pokud ho přidáš (na některých jiných stránkách), zobrazí se pak jen Tobě z Tvojí IP adresy (jen pro Tvůj pocit, že to je reálná diskuse), ale nikomu jinému ne.

Solferino napsal:
Z podobných článků se mi otvírá kudla v kapse. Ale bohužel dokud budou existovat lidi, kteří pro podobné pí.oviny budou nadšeně otevírat šrajtofle... Jen by mě zajímalo, jak je možné, že jsou podobné reklamy u nás vůbec legální? Vždyt to je mnohdy vyloženě lživá reklama a klamání spotřebitele. Já kdybych měl třeba sexshop a o prodávaných dildech bych tvrdil že jsou růžové, zatímco by byly lososové, tak na mě přijde čoi a nechá mi ten krám vytrhat ze základů. A takovéhle strojově překládané lži, to je zřejmě v pohodě.. Nechápu.

Většinou je toto děláno tak, že provozovatel daného webu je zahraniční firma, tzn. SZPI ani nikdo jiný na něj nedosáhne, mohou si dělat prakticky cokoliv, co se jim zachce. Ale že jim na to lidi skáčou, je jisté, viz ty mnou (v diskusi na mainwebu) zmíněné reklamy na tyto nabídky třeba na Seznam.cz, na které si evidentně něčím vydělat museli.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Ronnie"]
karlwanhov napsal:

Ta diskuse není reálná, všimni, že tam nejde přidat příspěvek a popř. pokud ho přidáš (na některých jiných stránkách), zobrazí se pak jen Tobě z Tvojí IP adresy (jen pro Tvůj pocit, že to je reálná diskuse), ale nikomu jinému ne.

Solferino napsal:

Většinou je toto děláno tak, že provozovatel daného webu je zahraniční firma, tzn. SZPI ani nikdo jiný na něj nedosáhne, mohou si dělat prakticky cokoliv, co se jim zachce. Ale že jim na to lidi skáčou, je jisté, viz ty mnou (v diskusi na mainwebu) zmíněné reklamy na tyto nabídky třeba na Seznam.cz, na které si evidentně něčím vydělat museli.[/quote

Ronnie nerozčiluj se
Už jsi přemýšelel nad tím InBody? Zapoměls viď?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To "Ronnie nerozčiluj se" se Ti nějak utopilo v citaci, každopádně já se nerozčiluju. :)

Btw. když jsme inzerovali na Seznamu a dostali jsme se k účinnostem, jaké bannery na tyhle podvodné služby mají, bylo mi řečeno "no tak to dělejte taky tak"... Ehm...

Jinak InBody myslíš závodníci, teď změřit, za měsíc změřit, před závody změřit? Pokud ano, pak jsem na to myslel, kolegům to navrhnul, ale jestli to zrealizují, už mi nikdo neřekl... pozeptám se po víkendu. : (
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne únor 01, 2015 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
To "Ronnie nerozčiluj se" se Ti nějak utopilo v citaci, každopádně já se nerozčiluju. :)

Btw. když jsme inzerovali na Seznamu a dostali jsme se k účinnostem, jaké bannery na tyhle podvodné služby mají, bylo mi řečeno "no tak to dělejte taky tak"... Ehm...

Jinak InBody myslíš závodníci, teď změřit, za měsíc změřit, před závody změřit? Pokud ano, pak jsem na to myslel, kolegům to navrhnul, ale jestli to zrealizují, už mi nikdo neřekl... pozeptám se po víkendu. : (

Ano utopilo :D musel jsem to 3x upravit,ale nevadí
Kdybys na to nezapoměl,klidně Pm napiš.
PS:kolegům řekni že je člen fóra a milovník kulturistiky prosí
jachym

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2015 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://supermuzske-zdravi.com/man-solution/

Dnes reklamní odkaz na každé stránce idnes...
Irminsul

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2015 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
http://supermuzske-zdravi.com/man-solution/

Dnes reklamní odkaz na každé stránce idnes...

Je smutné že lidé jsou opravdu jako ovce,věřím že tímto reklamním nesmyslem vydělá někdo pořádný balík.
jachym

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2015 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě když se ten odkaz jmenuje kulturisty šokovaní výsledkem
jnerez

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2015 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie? Bylo by mozne objednat ty kapsle a pak udelat chemicky rozbor?
Big Muscle

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2015 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si myslím, že ta reklama nelže. Je pravdivá - však si porovnejte ty 2 obrázky tam. Ten člověk na obou vypadá úplně stejně, jenom je to focený z jiného úhlu a je natřený. Bych se ani nedivil, že by to bylo focený v jeden den

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zázračné tablety Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: