|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: út únor 03, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
Zdarec,
prodáváme malou benčovku z našeho fitka. Vhodná do domácí posilky.
Lavička + 10 kg tyč + 130 kg v kotoučích + 2 stojany na kotouče.
Cena za komplet. 5500 kč. Dohoda.
Více info u mě. :)
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: st březen 18, 2015 5:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st březen 18, 2015 10:03 pm Předmět: |
|
|
To opravdu nikdo na takovem, na prvni pohled zmetku, necvici a nemuze posoudit ?
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st březen 18, 2015 10:08 pm Předmět: |
|
|
u zákopů ti ty kotouče nikam nespadnou, leda že bys byl schopný ohnout koleno až do úhlu 170 a víc a víc stupňů, čili někam před stehna
Na takové to domácí šmrdlání by to mohlo stačit, ale bude tam vůle v čepu, časem se ti to asi rozklimbá na strany. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
harley1
|
Zaslal: so květen 09, 2015 9:47 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil harley1 dne st květen 20, 2015 3:07 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so květen 09, 2015 10:01 pm Předmět: |
|
|
Judson v podstatě to stejné překo/zako mám doma. Není to žádná sláva, ale jde to. Skrz řetěz by to však bylo lepší. Hlavně u zakopávání to závaží v horní pozici téměř necítíš, pak jak jedeš dolů to zas ztěžkne.. no víckrát bych už do toho nešel a radši koupil něco lepšího
|
|
| nahoru |
|
 |
macekpospisil
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 6:34 pm Předmět: dotaz |
|
|
Dobrý den, jakožto nováček na foru nemohu odesílat soukromé zprávy ani publikovat fotografie. Byl by někdo ochotný poskytnout mi svůj mail na který bych následně zaslal fotografie své sklepní posilovny a jejich následnou publikaci na forum ? S pozdravem Martin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 6:45 pm Předmět: Re: dotaz |
|
|
| macekpospisil napsal: | | Dobrý den, jakožto nováček na foru nemohu odesílat soukromé zprávy ani publikovat fotografie. Byl by někdo ochotný poskytnout mi svůj mail na který bych následně zaslal fotografie své sklepní posilovny a jejich následnou publikaci na forum ? S pozdravem Martin. |
Proste tu nekde naspamuj 10 prispevku a je to.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá červen 12, 2015 6:56 pm Předmět: Re: dotaz |
|
|
| Judson napsal: | | macekpospisil napsal: | | Dobrý den, jakožto nováček na foru nemohu odesílat soukromé zprávy ani publikovat fotografie. Byl by někdo ochotný poskytnout mi svůj mail na který bych následně zaslal fotografie své sklepní posilovny a jejich následnou publikaci na forum ? S pozdravem Martin. |
Proste tu nekde naspamuj 10 prispevku a je to. |
judsone!!:D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
macekpospisil
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:13 pm Předmět: |
|
|
To ze mě asi administrátoři nebudou mít radost :-D. Každopádně už jenom 8 :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
macekpospisil
|
|
| nahoru |
|
 |
macekpospisil
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
macekpospisil
|
Zaslal: pá červen 12, 2015 9:46 pm Předmět: |
|
|
Jednoručky mám nakládací a osy jsou vyskládány pod podavačem kotoučů. A místnost je opravdu malá, zhruba 3x2 metry.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st červen 17, 2015 10:02 am Předmět: |
|
|
tady je můj nový návrh na úpravu svého hom made gymu..
spodek OSB desky + gumové podložky.. stojan na dřepy + bench je z dřevených trámů... nahoře propojen hrazdou na MU + další hrazda nad dveřmi..
Boxovací pytel + zóna na vzpírání a BW cviky..
nějaké náměty na úpravu? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|