Caute
Potreboval by som trosku poradit s treningom, cvicil som pravidelne priblizne 3 roky,potom som zacal mat trosku zdravotne problemy (s ocami, vnutroocnym tlakom), absolvoval som aj nejake operacie, bohuzial mi ostala atrofia zrakoveho nervu na jednom oku (tzn mam ten nerv z casti odumrety...mozem prestat vidiet na jedno oko), co teda nie je zrovna velka pohoda ze
Tomu som musel za posledne 2 roky usposobit aj trening (lekarka zakazala nejak extremne prepinat telo, ziadne tazke vahy)takze som si cvicil 3+1 split (1.prsa/biceps,2.chrbat/triceps,3.nohy/ramena+den volna),3-4 serie,10 opakovani,lahsie vahy
Ale uz ma to velmi nebere,nema to absolutne ziaden efekt.... rozmyslal som nad niecim ako full body 3x tyzdenne, len neviem ci to ma s mojimi moznostami zmysel (s vahami som zastal tam, kde som skoncil 2 roky dozadu,len to zufalo udrziavam....nechcem to silit)
teda moja predstava
1.den- fullbody trening
1-2 cviky na kazdu partiu:
bench/rozpazky (prsa)
shyby/pritahy v predklonu (chrbat)
clean/snatch-nejaka takato viacklbova alternativa+rozpazovanie (ramena)
drepy (alebo legpress)/predkopavanie (nohy)->tu nemozem fakt velmi tazko, vieme ake je to s dychanim pri drepoch :)
2.den- trx/beh/veslo/box pytel + mozno nejaky kettlebell work lahsi
3.den-fullbody trening (1-2 cviky na kazdu partiu)
atd....
v nedelu by som mal uplne volno, nedokazem sedet na prdely ked dojdem z roboty takze nejaku aktivitu potrebujem aj v tie volne dni a zas len behat je o drzku
Je to podla vas blbost? :)
Btw stravu mam solidnu este so starych zvykov, snazim sa ju drzat
rano vlocky+protak
2xdenne maso+ryza/pohanka/zemiaky
medzitym protak/oriesky/cottage
Dik za kazdy nazor