Přetrénování, cukrovka, nebo jiný problém?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Přetrénování, cukrovka, nebo jiný problém?  Úvodní stránka -> Trénink -> Přetrénování, cukrovka, nebo jiný problém?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hollow295

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2015 4:24 pm    Předmět: Přetrénování, cukrovka, nebo jiný problém? Odpovědět s citátem

Zdravím všechny, potřebuju od Vás poradit, je mi 28 let, poslední dobou se cítím dost unavený, taky cítím že mě často bolí záda a za krkem. Cvičím vždy dva dny a cca tři dny volno, myslím že poměrně intenzivně ale po tréninku se cítím fajn, žádnej total zbořenej.... Spím střídavě 6 a 8hodin denně.
Jídelníček- pravidelně 100g vloček, dva pytlíky rýže, kuřecí maso, vejce, a k tomu samo ovoce, zelenina, jogurty, takže tohle myslím že docela v pohodě...

Teď k problému- kolikrát přijdu domů třeba kolem 7 večír a už se mi absolutně nic nechce a šel bych si nejradši lehnout, v noci se většinou zbudím zpocený a musím si dát nějaké cukry abych zase usnul (jogurt, jablko). Občas přes den mi taky jakoby rychle dojdou cukry a cítím menší slabost, (asi hypo, ale proč podle mě dost často), musím rychle doplnit nějakými cukry. Teď se k tomu přidala bolest zad a krku, na to tak 2x týdně cvičím lehký mrtvý tahy+hyperextenze.... Třeba dnes mám odpočinek, spal jsem 8 hodin a po obědě sem byl tak unavený že sem si ještě na 2hoďky lehnul...

Byl jsem i na krvi ale tam vše v pořádku, tak nevím.
Na rovinu nevím co s tím a kam případně zajít, když si dám pauzu od tréninku budu mít absťák a bude to ještě horší:-).
Prosím zkuste poradit a klidně se ptejte, budu se snažit odpovědět, předem díky všem!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediný, co ti můžu poradit, je necvičit na bolesti zad hyperextenze.
Jinak bys to asi měl řešit s doktorem, může to být např. něco s imunitou atd. Ještě mě tak napadá to řešit s neurologem, pokud tě k tomu i bolí záda. Ale možná ti třeba Poman poradí víc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Přetrénování, cukrovka, nebo jiný problém?
Rychle na stránku:

Přejdi na: