|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
Zaslal: st únor 11, 2015 8:40 am Předmět: z FB na korte? jo x ne |
|
|
Ma to cenu? Bude to telo jeste nejak sokovat? Kdyz uz ted mam 2x v tydnu drep a bench, potrebuju jeste nabalit naky maso, ale bojim se, ze uz mi to moc neda kdyz neprechazim ze splitu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ILikeBike
|
Zaslal: st únor 11, 2015 9:07 am Předmět: |
|
|
Šokování svalů je jeden z největších mýtů. Co funguje je silovej progres za nějakou dobu. Takže jo, dej si korte. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: st únor 11, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
Otazka jeste je, jestli to ma cenu kdyz nemam nejak velky maximalky
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st únor 11, 2015 10:04 am Předmět: |
|
|
Pokud nemáš velmi dobrou techniku dřepu a mrtvého tahu, korte pro tebe určitě vhodný nebude. Navíc to není objemový trénink v tom slova smyslu, jak jej většina lidí chápe. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne st únor 11, 2015 10:30 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st únor 11, 2015 10:21 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Pokud nemáš velmi dobrou techniku dřepu a mrtvého tahu, korte pro tebe určitě vhodný nebude. Navíc to není objemový trénink v tom slova smulu, jak jej většina lidí chápe. |
čekal jsem že to napíšeš:) každopádně, většina lidí z něj přibere 5 kilo a víc, takže to funguje alespoň jako placebo:)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st únor 11, 2015 10:27 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | čekal jsem že to napíšeš:) každopádně, většina lidí z něj přibere 5 kilo a víc, takže to funguje alespoň jako placebo:) |
Hodně lidí, co jeli zatím jen splity a korte bude první trénink, kde si pořádně máknou, určitě nabere hodně svalů, tomu věřím. Mnohem víc ale bude těch, co si na tom odpálí záda, protože neumí dřepovat a tahat (a to bude většina těch hubených kluků, co hledají objemový trénink). Trénink to není špatný, ale jen pro ty, co ty cviky umí (a co si budeme povídat, takové ve fitku potkáš spíš svátečně). Takže bych asi volil něco jiného, šetrnějšího k zádům. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st únor 11, 2015 10:35 am Předmět: |
|
|
Tam jde o to cvičit s poměrně lehkýma váhama... odhaduju, že na začátku bys měl cvičit ty pětky s váhou, se kterou normálně uděláš 12 opakování i víc... a cvičí se krátké série, kde se dá udržet technika. Nepozoroval jsem, že by se u Korteho někdo zranil.
Navíc, tam je důležitější než ty cviky to schéma, často, hodně, s nižší intenzitou. Zkoušel jsem to cvičit legpress/šikmý bench/mrtvola a fungovalo to v pohodě...
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st únor 11, 2015 10:41 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Hulkie napsal: | | čekal jsem že to napíšeš:) každopádně, většina lidí z něj přibere 5 kilo a víc, takže to funguje alespoň jako placebo:) |
Hodně lidí, co jeli zatím jen splity a korte bude první trénink, kde si pořádně máknou, určitě nabere hodně svalů, tomu věřím. Mnohem víc ale bude těch, co si na tom odpálí záda, protože neumí dřepovat a tahat (a to bude většina těch hubených kluků, co hledají objemový trénink). Trénink to není špatný, ale jen pro ty, co ty cviky umí (a co si budeme povídat, takové ve fitku potkáš spíš svátečně). Takže bych asi volil něco jiného, šetrnějšího k zádům. |
Napsal si to fakt presne.
Pamatuju par let zpatky jak sem to prave kvuli zadum musel ukoncit. U drepu dobry, mrtvola horsi. Ale poucilo me to.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st únor 11, 2015 10:54 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Pokud nemáš velmi dobrou techniku dřepu a mrtvého tahu, korte pro tebe určitě vhodný nebude. Navíc to není objemový trénink v tom slova smulu, jak jej většina lidí chápe. |
čekal jsem že to napíšeš:) každopádně, většina lidí z něj přibere 5 kilo a víc , takže to funguje alespoň jako placebo:) |
Tak já patřím k té menšině.
Přešel jsem na korte v lednu, předtím jsem od srpna cvičil 2x týdně FB (po 4leté pauze). Nabral jsem s korte cca 3 kg, bral jsem kreatin +další doplňky a jedl vcelku dost, přesto ale kila nenaskakovaly samy. Nicméně jsem spokojen, silovej progress dobrej, problémy se zády žádné, Ale já jsem lehká váha a tak jsem ani nezvedal nic těžkého, končil jsem s dřepy 70 a mt 100 kg. Za měsíc packy +1cm, hrudník +2cm, nohy + 1,5cm, pas+0,5 cm. Na mě to zafungovalo.
Momentáně jedu druhou fázi,tam jsem ale raději ve třetím dnu nahradil MT kladkou, přece jen už je těch mrtvol dost a váha taky těžkne.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: st únor 11, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
No ja prave znam 2lidi co jeli korte a urcite nemeli lepsi techniku nez ja a odjeli to vpohode, ale zase jsou o 20kg tezsi nez ja, takze je jasny ze jejich telo toho snese vic, mozna si reknete ze jsem blazen, ale me drepy a tahy hodne bavej proto bych chtel odject aspon prvni fazi, ovsem jestli to ma prave cenu kdyz neprechazim ze splitu o to mi jde abych zbytecne nezahodil mesic, pro me kazdy kilo ceny
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 16, 2015 12:43 pm Předmět: |
|
|
to co snese telo neni o vaze :-D
jdeo to, jak nastavis vahy, aby sis nehonil ego, ze benchujes jenom s padesati kilama, kdyz vytlacis 80 :-D
technika je druha vec
regenerace treti
ve hre je tolik faktoru, ze jednou te to muze slozit ajindy tebe sameho s vetsima vahama jenom postrci dopredu
ale nejel bych klasickeho Korteho, radsi fREIMENOVA _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: po únor 16, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
uz nad tim bloumam 2hodiny jestli ject korteho od freimena, nebo original korte, bojim se ze tech 70% u freimenova korteho bude pro me trosku moc, nevim prave no..dneska zacinam, takze jaky jsou vase rady? freimen korte x original korte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 16, 2015 3:06 pm Předmět: |
|
|
jo, ale tech 60% jsou maxka v dresu :-D, takze jsi tam kde jsi byl :-D
ty vole, ty ztravis premyslenim tolik casu...kdyby jsi vzal do ruky zelezo a zacal s nim nejak mavat, udelas lip :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: po únor 16, 2015 3:29 pm Předmět: |
|
|
vim ze to je v dresech, ale dneska jsem tak 2x cetl ze zacinat na 70% je docela mazec, jo premejslim protoze se vzdycky doctu nekde neco jinyho a pak nevim co :D takze jestli to spravne chapu mel bych ject prvni tyden 70% 2. 75% 3. 80% a koncit 85% ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 16, 2015 3:48 pm Předmět: |
|
|
smarja, proste najdi nejmensi moznou vahu, kterou muzes prihotit na cinku, kazdej tyden ji prihod a az neudelas 5x5 tak zmen trening
nehledej problemy kde nemusi byt _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|