|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hrdli
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
coder

|
Zaslal: pá únor 13, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so únor 14, 2015 2:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: so únor 14, 2015 11:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 5:53 pm Předmět: BFR - KAATSU |
|
|
Ode dneška jsem začal používat škrtidla na trénink paží. Chci zkusit metodu KAATSU, kterou úspěšně používá kulturistická hvězda Marián Čambál. Po odcvičení prvního cviku 3 série jsem měl pocit pěkně napumpovaných rukou jako bych je cvičil hodinu. Rád bych díky této metodě nabral na velikosti bicepsu a tricepsu. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 6:29 pm Předmět: |
|
|
Takže to spočívá v tom, že si přiškrtím ruku nad bicepsem a odcvičim biceps triceps?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Takže to spočívá v tom, že si přiškrtím ruku nad bicepsem a odcvičim biceps triceps? |
Použije se škrtidlo na dočasné stahnutí (vykonání série u ramene) cca 1série po 12 až 15 opakováních a hned se škrtidlo povolí. Takto se pokračuje v následujících sériích na biceps a triceps. Na youtube jsou videa, kde Marián Čambál takto trénuje. (je vidět jak si je nasadí, utáhne, odcvičí, povolí). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 6:50 pm Předmět: |
|
|
To si jednou místo škrení péra zaškrtil bajcepsy a je tu nová metoda?
To musí vypadat takový člověk jako pěkný podivín ...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 7:27 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | CZEBLADE napsal: | To si jednou místo škrení péra zaškrtil bajcepsy a je tu nová metoda?
To musí vypadat takový člověk jako pěkný podivín ... |
Ty máš dost. Prdel si dělejte z plastelíny. Tahle metoda je ti už hodně dlouho, dokonce za Minaříka a spol. používali tuhle metodu. Péro si škrť doma ve vaně. |
rekt
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
Blade, mas ty vubec neco spolecneho s cvicenim nebo jen z nudy uz nekolik let zasiras tohle forum tema svejma blabolama? Ses tu asi ten nejmin uzitecnej clovek , takze se prosimte drz sveho oblibeneho topiku Co vam leze na nervy , pis si tam, kdo ti kdy co udelal a co te nasralo a neplet se do veci, o kterych zjevne nic nevis, udelas tak dobrej skutek nejen pro sebe ale i pro lidstvo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Blade, mas ty vubec neco spolecneho s cvicenim nebo jen z nudy uz nekolik let zasiras tohle forum tema svejma blabolama? Ses tu asi ten nejmin uzitecnej clovek , takze se prosimte drz sveho oblibeneho topiku Co vam leze na nervy , pis si tam, kdo ti kdy co udelal a co te nasralo a neplet se do veci, o kterych zjevne nic nevis, udelas tak dobrej skutek nejen pro sebe ale i pro lidstvo. |
Dobře si to napsal, chválím. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
Haha, ty jsi asi snědl hodně vtipně kaše na snídani. Prostě jsem to u nikoho neviděl, tak mě tato metoda zaskočila. Ale samozřejmě máš právo na svůj hloupý názor. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hrdli
|
Zaslal: so květen 02, 2015 9:07 am Předmět: |
|
|
Když jsem postnul tenhle topic, nikdo nic moc nenapsal,tak už jsem nereagoval. Metodu používám. Jednou za 14 dní zatím jenom na ruce ( v plánu mám zkusit i u nohou ), tak napumpování je ku*evský  Jak psal mirus, po 3 sériích ( včera jsem použil supersérie bic/tric) v kombinaci s dobrým NOčkem pomalu kůže praská :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|